Keystone logo
Kingston University FdSc, Nursing Associate
Kingston University

FdSc, Nursing Associate

Kingston upon Thames, Egyesült Királyság

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 7950 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

Ápoló munkatársként gyakorlati ellátást fog nyújtani a betegeknek. Egészségügyi segédmunkásokkal (gondozási bizonyítvánnyal rendelkező) és teljesen képzett, regisztrált ápolókkal együtt fog dolgozni, áthidalva a két szerepkör között meglévő szakadékot.

Az elméleti tanulási és gyakorlati gyakorlatok kombinációja révén a speciális és átadható klinikai, gondozási és interperszonális készségek széles skáláját fejlesztheti ki az ápolás mind a négy területén. A gyakorlati elhelyezések lehetőséget adnak arra is, hogy tapasztalatok széles skáláját szerezze meg a különböző egészségügyi és gondozási környezetekkel való érintkezés során.

Az ápoló munkatársak kulcsfontosságú részét képezik annak a multidiszciplináris munkaerőnek, amelyre szükség van a lakosság és a betegek jövőbeli szükségleteinek kielégítéséhez.

Tanulmányi napokon vesz részt, és irányított tanulásban vesz részt. Az elméleti tanulási és gyakorlati gyakorlatok kombinációjával a speciális és átadható klinikai, gondozási és interperszonális készségek széles skáláját fejlesztheti ki (beleértve a gyógyszerkezelést is). Különféle klinikai készségeket sajátíthat el szimuláción és tapasztalatokon keresztül számos egészségügyi környezetben, beleértve a kórházi osztályokat és a közösségi környezetet. Számos olyan emberrel fog dolgozni, akiknek különböző egészségügyi szükségletei vannak, beleértve a mentális egészséget és a tanulási zavarokat az életük során, valamint gondozóikkal, gyakorlati felügyelőikkel/értékelőikkel és más egészségügyi szakemberekkel.

A tanfolyam sikeres elvégzése felkészíti Önt arra, hogy ápolói munkatársként dolgozzon, és karrierje előrehaladjon az egészségügyi és szociális szektorban. Előrehaladhat egy rövidített ápolói szakra.

A választás okai Kingston University

  • A Kingston az első helyen áll Londonban és a 6. helyen áll az Egyesült Királyságban az ápolási és szülésznői szakmában (Guardian League tabella 2022).
  • Számos speciális és átadható készséget (beleértve a gyógyszerkezelést is) fejlesztheti ki a különböző helyszíneken végzett klinikai elhelyezések révén.
  • Kingston University az új Nursing Associate alapítványi kurzus első kísérleti helyszínei közé választották.

Akkreditáció

Ez a fokozat tudományos díjat és ápolói szakképesítést is biztosít. A képzés befejeztével a hallgatókat az Ápolási és Szülésznői Tanácshoz javasoljuk szakmai regisztráció céljából.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések