Keystone logo
Kingston University BSc tanulási zavarok ápolása
Kingston University

BSc tanulási zavarok ápolása

Kingston upon Thames, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9250 / per year *

Az egyetemen

* Egyesült Királyság diákjai: 9250 GBP évente | nemzetközi: 16 200 GBP az első évben

Bevezetés

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

Tanulmányozza ezt a kurzust, és bejegyzett tanulási zavarokkal küzdő ápoló lesz, aki készen áll arra, hogy pozitív változást hozzon a tanulásban akadályozott emberek életében. Tanulmányozni fogja azokat a tényezőket, amelyek befolyásolják az emberek egészségét és jólétét, a társadalmunkban tapasztalható egészségügyi egyenlőtlenségeket, valamint azt, hogy hogyan javíthatjuk a tanulási fogyatékkal élők és az autista spektrumú betegek egészségi állapotát (ASC).

Felfedezi a komplex állapotok kezelését az egész életen át, a gyermekektől az idősekig és a demenciában szenvedőkig, vagy más mentális vagy fizikai egészségügyi szükségletekkel küzdőkig.

Gyakorlati tapasztalatokat szerezhet díjnyertes szimulációs programcsomagunkban, és fejlesztheti készségeit és önbizalmát az emberekkel való törődésben a híres Baked Bean Theatre Company-val együttműködve.

Lehetősége lesz arra is, hogy részese legyen a Learning Disability Nursing UK és Írország szélesebb körű hálózatának, és részt vegyen a Positive Choices Learning Disability Conference-en.

Ez a kurzus egy kicsi és lelkes hallgatói csoport számára készült, ahol részesülhet az egyéni tanulásból és támogatásból. Dinamikus oktatói csapatunk tanítja Önt, amelyben vezető kutatók és szakértők vesznek részt a tanulási zavarok ápolásával foglalkozó gyakorlatban és az Egészségügyi Minisztériumban.

Az elhelyezési szolgáltatók közé tartozik a South West London and St George's Mental Health Trust, a Surrey and Borders Partnership Trust, a Great Ormond Street, a The Children's Trust és a The Royal Hospital for Neuro-disability.

A választás okai Kingston University

  • A Kingston az első helyen áll Londonban és a 6. helyen áll az Egyesült Királyságban az ápolási és szülésznői szakmában (Guardian League tabella 2022).
  • Szakértő oktatóink részt vesznek a tanulásban akadályozott ápolás országos kutatásában és jövőjének alakításában.
  • Diákjaink 2012 és 2021 között a Student Nursing Times Awards döntősei.

Akkreditáció

Ez a fokozat tudományos díjat és ápolói szakképesítést is biztosít. A képzés befejeztével a hallgatókat az Ápolási és Szülésznői Tanácshoz javasoljuk szakmai regisztráció céljából.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések