Keystone logo
Kingston University BMid szülésznőnél, regisztrált szülésznővel regisztrált ápolónők számára (felnőtt)
Kingston University

BMid szülésznőnél, regisztrált szülésznővel regisztrált ápolónők számára (felnőtt)

Kingston upon Thames, Egyesült Királyság

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9250 / per year *

Az egyetemen

* Egyesült Királyság diákjai: 9250 GBP évente | nemzetközi: 16 200 GBP az első évben

Bevezetés

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

Ön regisztrált felnőtt ápolónő, és azt fontolgatja, hogy szülésznői pályára lép? Ha igen, akkor ez a kétéves tanfolyam ideális, mivel elismeri a már meglévő készségeket és ismereteket. Megszerzi a szülésznői pályafutáshoz szükséges tudományos ismereteket és gyakorlati ismereteket, diplomával és szakképesítéssel.

Klinikai elhelyezési tapasztalatot szerezhet a szülészeti osztályokon különféle kórházi és közösségi környezetben Délnyugat-Londonban és Surreyben.

Ápolóként tudni fogja a csapatmunka fontosságát. Büszkék vagyunk arra, hogy nagyon támogató csapat vagyunk, és egyéni és személyes érdeklődést fogunk mutatni az Ön fejlődése iránt. A Kingston University jól megalapozott és rendkívül hatékony Student Life Services csapattal rendelkezik, amely hasznos lehet, ha egy munkaidő után visszatér tanulni.

Kérjük, vegye figyelembe: ha már rendelkezik BSc (Hons) 2.2-es vagy magasabb fokozatú felnőtt ápolói diplomával, jelentkezhet a szülésznői mesterképzésre (MMid).

A választás okai Kingston University

  • Az ápolási és szülésznői szakterületen a(z) Kingston University az 1. helyen áll Londonban, és összességében a 11. helyen áll az Egyesült Királyságban (Guardian League tabella 2023).
  • Ezeket a kurzusokat a kormány finanszírozza, az AFC 5-ös sáv középpontjának megfelelő összegű fizetéstámogatással és hallgatónként évi 9250 GBP-ig terjedő tandíj-hozzájárulással, a kurzus hosszának arányában (a hallgatók 2022 szeptemberétől) .
  • Ez az intenzív tanfolyam elismeri ápolói tapasztalatát, és lehetővé teszi, hogy két éven belül szülésznői képesítést szerezzen. Ezt a kurzust általában a kormány finanszírozza, az 5-ös sáv legalsó összegének megfelelő fizetéstámogatással.

Akkreditáció

Ez a diploma tudományos díjat és szülésznői szakképesítést is biztosít. A képzés befejeztével a hallgatókat az Ápolási és Szülésznői Tanácshoz javasoljuk szakmai regisztráció céljából.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

A program eredménye

Program tandíj

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések