Keystone logo
Kingston University Ápolási BSc/Regisztrált ápolónő - Felnőtt
Kingston University

Ápolási BSc/Regisztrált ápolónő - Felnőtt

Kingston upon Thames, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9250 / per year *

Az egyetemen

* Egyesült Királyság diákjai: 9250 GBP évente | nemzetközi: 16 200 GBP az első évben

Bevezetés

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

Ha pozitív változást szeretne elérni az emberek életében, akkor az Ápolási/Regisztrált Ápolónő - Felnőtt BSc képzés az Ön számára készült. Megszerzi azokat a speciális ismereteket és klinikai készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy regisztrált felnőtt nővérré válhassanak az Ápolási és Szülésznői Tanácsnál (NMC).

A tanfolyam rendkívül gyakorlatias, gyakorlati tapasztalatokat ad. Ideje 50%-át kórházi elhelyezéssel, közösségben, valamint készség- és szimulációs laborjainkban tölti, ahol értékes gyakorlati készségeket fejleszt. Együtt fog dolgozni betegekkel, gondozókkal, klinikai mentorokkal és más egészségügyi szakemberekkel. Az elhelyezési lehetőségek közé tartozik az orvosi és sebészeti osztályok, az onkológia, az intenzív osztály, az A&E, a koszorúér-ellátás, a műtők, a körzeti ápolás, a háziorvosi ápolás és az integrált közösségi csapatok.

Díjnyertes szimulációs csomagunkban tanulhat, és valósághű környezetek széles skáláját tapasztalhatja meg, beleértve a kórházi osztályokat és a közösségi beállításokat.

A kurzust az A&E, az intenzív osztály, a neurológia, a rák és a palliatív ellátás, a közösségi ápolás, az egészségügyi látogatás és a mentális egészség szakértői tartják. Segítenek abban, hogy biztonságos és támogató légkörben gyakorolhassa készségeit.

Az NMC méltatta a kurzusban elérhető hallgatói tevékenységet. Részt vehet önkéntességben, adománygyűjtésben, sportban, társaságokban, kutatásban és személyzeti/diák rendezvényeken. Az ápolás fogalmait művészeti alapú oktatáson keresztül fedezheti fel, beleértve a színdarabokat, az irodalmat, a múzeumlátogatásokat, a művészeti kiállításokat és a drámai műhelyeket.

A választás okai Kingston University

  • A Kingston az első helyen áll Londonban és a 6. helyen az Egyesült Királyságban az ápolási és szülésznői szakmában (Guardian League tabella 2022).
  • A Kingston díjnyertes szimulációs csomagja valósághű környezetek széles skáláját kínálja a tanuláshoz. Ide tartoznak a kórházi osztályok és a közösségi helyszínek, ahol a színészek a betegeket alakítják (Student Nursing Times Awards 2019).
  • A kurzus hallgatóinak 98,9%-a a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül munkaviszonyban áll vagy tovább tanul (DLHE 2016/17).

Akkreditáció

Ez a fokozat tudományos díjat és ápolói szakképesítést is biztosít. A képzés befejeztével a hallgatókat az Ápolási és Szülésznői Tanácshoz javasoljuk szakmai regisztráció céljából.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések