Keystone logo
Kafkas University Állatgyógyászat
Kafkas University

Állatgyógyászat

Kars, Törökország

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Karunk 1982. július 20-án jött létre. Karunkon az oktatási, képzési és tudományos kutatási tevékenységeket az 5 tanszékből és 20 tanszékből álló akadémiai struktúrán belül végzik. Az akadémikus személyzet 37 professzorból, 15 docensből, 19 adjunktusból, 10 kutatási asszisztensből és 15 adminisztratív személyzetből áll. Karunkon összesen 721 hallgató tanul. Számos tanszéken vannak mester- és doktori programok.

Karunkon a modern oktatás minden lehetőségének felhasználásával hallgatóink olyan oktatást kapnak, hogy nemzeti és nemzetközi szinten versenyezhessenek. Karunk tagja az Állatorvos-oktatási Intézmények Európai Szövetségének (EAEVE), együttműködve és koordinálva van a VEDEK-kel (Állatorvos-oktatási és -programok értékelését és akkreditálását végző egyesület).

A karon belül 4 előadóterem, 4 tanterem, 1 könyvtár, 1 számítógépes labor és 400 fős konferenciaterem található. Karunk a tudományos kutatásban is élen jár. Például akadémiai munkatársaink 169 cikket tettek közzé, 185 cikket nyújtottak be, és 63 tudományos projektben vettek részt különböző forrásokból 2017-ben.

A kari kórház belgyógyászati, sebészeti, szülészeti és nőgyógyászati klinikákból, valamint visszavonuló és mesterséges megtermékenyítő egységből, valamint vadállati betegségek és ökológia osztályokból áll. Klinikáink számos területen nyújtanak szolgáltatásokat, például a diagnózis, a kezelés, az elsősegélynyújtás, az állatok reproduktív és reproduktív problémái, valamint a mesterséges megtermékenyítés házi- és vadállat-betegségek esetén. A farmakológiai és toxikológiai, mikrobiológiai, parazitológiai, patológiai és virológiai laboratóriumok támogatják a klinikai szolgáltatásokat.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • MMedVet (Pathology) (Coursework)
    • Pretoria, Dél-afrikai Köztársaság
  • MMedVet (Small Animal Medicine) (Coursework)
    • Pretoria, Dél-afrikai Köztársaság
  • MSc (Veterinary Public Health) (Coursework)
    • Pretoria, Dél-afrikai Köztársaság