Keystone logo
Joyce University of Nursing and Health Sciences Ápolási alapképzés
Joyce University of Nursing and Health Sciences

Ápolási alapképzés

Draper, Amerikai Egyesült Államok

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 62 900

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Bachelor of Science in Nursing (BSN) programunkkal megszerezheti az NCLEX vizsga letételéhez szükséges oktatást és készségeket, jogosultságot szerezhet az engedély megszerzésére, és magabiztosan elkezdheti karrierjét regisztrált ápolóként.

BSN programunk egy pillantással

Gyorsan haladjon az ápolói karrier felé.

  • Nincs előfeltétel.Mivel a felvételhez nem szükséges előzetes főiskolai kredit, gyorsabban elkezdheti és befejezheti BSN-programját, és már 3 éven belül úton lehet az ápolói karrier felé.
  • Rugalmas formátum.Rugalmas Bachelor of Science in Nursing programunk ötvözi az online és az egyetemi oktatást, hogy segítsen gyorsan megszerezni a BSN-t, miközben egyensúlyt teremt az iskolai élet és a többi élet között.
  • NCLEX felkészültség.A Joyce-nál arra törekszünk, hogy felkészítsük ápolónőket az NCLEX sikeres letételére. Szigorú, fókuszált tantervünk és átfogó oktatásunk célja a klinikai ítélőképesség és a szövegértési készségek fejlesztése.
  • Gyakorlati oktatás.Szerezzen értékes készségeket a tapasztalati tanulás révén. Valósághű szimulációkon vezetjük végig komplex humán beteg szimulátorokon a legmodernebb szimulációs központunkban, és lehetőséget kap arra, hogy valós tapasztalatokat szerezzen helyi és nemzetközi klinikai környezetben egyaránt.

Tanulási eredmények egy életen át tartó sikerhez

Ha befejezi BSN-programunkat, olyan készségekkel rendelkezik, amelyek segítségével gyakorolhatja a gondoskodást, az együttérző ápolást, képes lesz használni a technológiát és más egészségügyi erőforrásokat, valamint felkészült az engedélyezésre és a tanúsításra.

  • Mutassa be a szakmai identitást a rendszeralapú gyakorlatban szakmaközi partnerségek, együttműködés és szolgáltatás-orientált vezetés révén.
  • Használja a kritikai gondolkodást, a klinikai érvelést és a klinikai ítélőképességet az etikus, bizonyítékokon alapuló ápolási döntések meghatározásához.
  • Előtérbe helyezze az önreflexió, az egész életen át tartó tanulás és az ösztöndíj fontosságát a szakmai fejlődésben.
  • Mutassa be, hogyan használják fel az informatikát, a technológiát és az adatokat a minőségi és biztonságos ápolás érdekében.
  • Támogatja a politika által vezérelt, etikus, biztonságos és holisztikus közösségközpontú és ügyfélközpontú ellátást.

Program

A Bachelor of Science in Nursing diplománk egy 120 kredit órás program, amely 55 általános oktatási kreditórából és 65 kreditórás alaptanfolyamból áll, 6-8 féléven keresztül. Úgy tervezték, hogy a hallgatók elsajátítsák az ápoláselmélet alapjait és az ápolási alapismeretek gyakorlati alkalmazását. A program egyes kurzusai 100%-ban online, aszinkron formátumban elérhetők, lehetővé téve a BSN-hallgatók számára, hogy egyensúlyt teremtsenek az oktatás és az életmód között.

Tanfolyam

A kurzus előadásokból, laborból és klinikai képzésből áll, számos kurzust kínálnak online és aszinkron módon. A hallgatók olyan gondozási koncepciókat tanulnak meg, amelyek támogatják és integrálják a holisztikus ápolási elveket. A program magában foglalja a hallgatók alap- és felsőfokú oktatását általános oktatási kurzusokon, valamint alapvető ápolói kurzusokon keresztül.

Készségek képzése

Az elmélet és az alapvető kurzusok mellett a hallgatók értékes gyakorlati képzésben részesülnek gyakorlati alkalmazás és készségfejlesztés révén. A hallgatók a szimulációs laboratóriumunkon keresztül készségfejlesztő képzésben vesznek részt, és a gyakorlati klinikai gyakorlaton keresztül valós tapasztalatokat szerezhetnek. Korszerű szimulációs berendezéseink nagy pontosságú humán betegszimulátorokat és hiperrealisztikus szintetikus holttesteket tartalmaznak a klinikai és kritikai gondolkodási képességek fejlesztése érdekében.

Magas pontszám. Magas elégedettség.

  • 91%-os tanulómegtartóztatási arány

Források: Programeredmények 2020-2021

Belépők

BSN programunk megkönnyíti új karrierjének megkezdését. A programba való felvételhez szükség van a középiskolai érettségi igazolására, a sikeres drogszűrésre és a háttérellenőrzésre, valamint a TEAS tesztnek (Test of Essential Academic Skills) nevezett felvételi vizsgára, valamint egyéb általános követelményekre.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok