Keystone logo
Joyce University of Nursing and Health Sciences

Joyce University of Nursing and Health Sciences

Joyce University of Nursing and Health Sciences

Bevezetés

Diákjainkat felkészítjük a dinamikus, tartalmas karrier kihívásaira , önbizalommal és együttérzéssel felvértezve, hogy tartós hatást gyakoroljanak betegeikre és közösségeikre.

Küldetésünk

Felkészíteni az embereket arra, hogy kompetens szakemberekként szolgáljanak, előmozdítsák karrierjüket, és az egész életen át tartó tanulásra törekedjenek.

Intézményi tanulási eredmények

Minden diplomás képzésben részesül:

  • Használjon bizonyítékokon alapuló kutatást a gyakorlatban
  • Különféle közösségek és érdekelt felek kiszolgálása
  • Mutassa be az egész életen át tartó tanulás képességeit
  • Teljesíts hozzáértő szakemberként

A látomásunk

Olyan tanulási környezetek létrehozására törekszünk, amelyek átalakítják az általunk kiszolgált emberek életét, lehetővé téve számukra, hogy nagyobb pozitív hatással legyenek közösségeikre.

Az ápolás és az egészségügy az, amit csinálunk

Joyce leginkább az ápolónőképzésről ismert. Az engedély megszerzése előtti és utáni ápolónői szolgáltatásainkat Pathways úgy tervezték, hogy támogassák a hallgatókat tartózkodási helyüktől és korábbi főiskolai tapasztalatuktól függetlenül. Akár új az ápolásban, akár ápolói karrierjét szeretné előrelépni, mi segítünk elérni céljait.

Az egészségtudományok iránti elkötelezettségünk túlmutat az ápoláson. Munkaterápiás asszisztens programunkkal olyan hallgatókat támogatunk, akik értelmes foglalkozást keresnek a foglalkozásterápiában.

A Joyce egy virágzó intézmény, élénk tanulási közösséggel, amely kiemelkedő hallgatókból, kiváló öregdiákokból és kiváló oktatókból áll, akik saját területükön a téma szakértői – mindannyian elkötelezettek a diákok, betegek és egymás iránti törődés iránt.

Joyce-tanulóként számítania kell arra, hogy kihívások elé állítja, gazdagodik és átalakul. Kihívjuk diákjainkat, mert az általuk keresett szakmák olyan személyeket igényelnek, akik megérdemlik a nagy bizalmat. Gazdagítjuk diákjainkat, hogy diplomásként tovább gyarapíthassák közösségeiket. Végül, Joyce-hoz hűen, számítania kell arra, hogy gyorsan halad, soha ne áldozza fel a minőséget, és zászlóvivő legyen társai között.

Helyszínek

  • Draper

    12257 Business Park Dr, Draper, UT 84020, 84020, Draper

    Kérdések