Keystone logo
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Bevezetés

A Johns Hopkins Bloomberg Közegészségügyi Iskola (BSPH), a világ első számú közegészségügyi iskolája az összes ember egészségének javítása és a kutatókból, közegészségügyi szakemberekből álló sokszínű globális közösség oktatása, és mások, akik olyan pozícióban vannak, hogy javítsák a közegészséget.

Diákjaink, oktatóink és kutatóink mindennap életeket mentenek. A BSPH-n olyan vezetőkkel tanulhat együtt, akik jelentős mértékben hozzájárulnak a lakosság egészségéhez – helyi, nemzeti és globális szinten.

A területen aktívan dolgozó neves szakemberek vezetésével kínálunk személyes és online mesterképzéseket, doktori fokozatokat és bizonyítványokat a dolgozó szakemberek számára.

A BSPH több mint 80 központjával és intézetével számtalan lehetőség kínálkozik a diákok számára, hogy kilépjenek az osztályteremből, és belépjenek a közösségbe, hogy közegészségügyi megoldásokat valósítsanak meg.

A Johns Hopkins Bloomberg Közegészségügyi Iskola az a hely, ahol ismereteket szerezhet a valós világról, és táplálja szenvedélyét az egészség javítása iránt az élet minden szakaszában, biztosítva, hogy a körülmények ne szabják meg az egészség sorsát.

Csatlakozzon hozzánk az egészség védelmében és életek megmentésében – egyszerre milliókat. Kérjen tájékoztatást végzettségeinkről még ma.

Tanulói beszámolók

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • USA Online

  USA Online, Amerikai Egyesült Államok

  • Baltimore

   North Wolfe Street,615, 21205, Baltimore

   Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések