Keystone logo
JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

Bevezetés

Üdvözöljük a Jamkban

A Közép-Finnországban található alkalmazott tudományok egyetemünk egy nagyobb tudásközpont része, amely egy jobb jövő ugródeszkáit teremti meg. A Jamk diplomásaira van kereslet: rendelkeznek a know-how-val, a megfelelő hozzáállással és büszkék a szakmai képességeikre. Szakembernek lenni több választási lehetőséget kínál az életben és a karrierben.

Töltse fel kreativitását - itt a Jamk. A jövőd itt kezdődik!

Válassza ki saját útját hat tanulmányi terület közül

Szerezzen gyakorlatorientált alap- vagy mesterfokozatot, és kezdje meg nemzetközi karrierjét a finnországi Jyväskyläben. Az alapképzések 210-240 kreditből állnak, és a szokásos képzési idő 3,5 és 4 év között változik.

A következő jelentkezési idő mind az angol nyelvű alap-, mind a mesterképzésekre 2025. január 8-22. között lesz. Tanulmányi területeink a következők: Business Administration, ICT, Tourism and Hospitality, Social Services and Health Care, Technology and Transport, és Professional Teacher Education.

Jyväskylä városa

Jyväskyläben négy gyönyörű évszak van, a meleg, zöld nyártól a ropogós, fehér télig. A város Közép-Finnországban található, és számos gyönyörű tó és festői természet veszi körül. Finnország és Jyväskylä is biztonságos hely a tanulás és az élet szempontjából. Jyväskylä nagyon dinamikus. Számos sport- és kulturális tevékenységet kínálunk, az éttermekről és kávézókról nem is beszélve!

Merüljön el a Jyväskylä kínálta lehetőségekben a visitjyvaskyla.fi oldalon! !

Statisztika

JAMK University of Applied Sciences több mint 1100 nemzetközi diplomás hallgató tanul több mint 80 országból. Ahány diák, annyi történet van! Olvasson hallgatói és öregdiák történeteit weboldalunkon.

  Campus jellemzői

  A JAMK létesítményei a nyugodt légkört ötvözik a csúcstechnológiával.

   Belépők

   A JAMK angol nyelvű képzési programjaira a következő közös jelentkezési időszak 2025. január 8-22., finn idő szerint 15.00 óra.

   Helyszínek

   • Jyväskylä

    Main campus: Rajakatu JAMK University of Applied Sciences Rajakatu 35 40200 Jyväskylä, 40200, Jyväskylä

   Programok

   Kérdések