Keystone logo

JAMK University of Applied Sciences

A logo

Bevezetés

Üdvözöljük a JAMK

Közép-Finnországban található alkalmazott tudományok egyeteme egy nagyobb tudásközpont része, amely egy jobb holnap lépcsőfokait teremti meg. Igény van a JAMK -ban végzett hallgatókra: rendelkeznek a szaktudással, a megfelelő hozzáállással, és büszkék szakmai tudásukra. Profinak lenni több választási lehetőséget kínál az életben és a karrierben.

Töltse fel kreativitását – itt a JAMK -ban. A jövőd itt kezdődik!

Válassza ki saját útját hat tanulmányi terület közül

Szerezzen gyakorlatias alapképzést, és kezdje el saját nemzetközi karrierjét Jyväskyläben, Finnországban. Az alapképzések 210–240 kreditből állnak, normál teljesítési ideje 3,5 és 4 év között változik.

Az angol nyelvű alapképzési programokra a jelentkezési idő 2023. január 4. és 18. között van. Tanulmányi területeink közé tartozik az üzleti adminisztráció , az IKT , a turizmus és vendéglátás , a szociális és egészségügyi szolgáltatások, valamint az egészségügy, atechnológia és a közlekedés , valamint a szakmai tanárképzés . .

Jyväskylä városa

Jyväskylänek négy gyönyörű évszaka van, a meleg zöld nyártól a ropogós fehér telekig. A város Közép-Finnországban található, és számos gyönyörű tó és festői természet veszi körül. Finnország és Jyväskylä is biztonságos hely a tanuláshoz és az élethez. Jyväskylä nagyon dinamikus. Vessen egy pillantást a sport- és kulturális tevékenységekre, az éttermekről és kávézókról nem is beszélve!

Merüljön el a Jyväskylä kínálta lehetőségekben a visitjyvaskyla.fi oldalon! !

2. felvételi lehetőség

Vízumkövetelmények

Helyszínek

  • Main campus: Rajakatu JAMK University of Applied Sciences Rajakatu 35 40200 Jyväskylä, 40200, Jyväskylä

Kérdések