Keystone logo
Jackson College Az ápolói alkalmazott tudományos munkatárs
Jackson College

Az ápolói alkalmazott tudományos munkatárs

Jackson, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 327 *

Az egyetemen

* Jackson megyei lakos, kerületben: 163,46 USD kontaktóránként | megyén kívül: 245,19 dollár kontaktóránként | államon kívüli és nemzetközi: 326,91 USD kontaktóránként

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az ápolónők azért dolgoznak, hogy elősegítsék az egészséget, megelőzzék a betegségeket és segítsenek az embereknek megbirkózni a betegséggel. A regisztrált ápolónők (RNs) gondozást, kezelést, tanácsadást és egészségügyi oktatást nyújtanak egyéneknek, családoknak és közösségeiknek. A legtöbb regisztrált nővér egy csapat tagjaként dolgozik orvosokkal és más egészségügyi szakemberekkel. Az engedéllyel rendelkező gyakorlati ápolónő (LPN) közvetlen ápolási ellátást nyújt felügyelet mellett az egyének számára különféle egészségügyi környezetben.

A Associate in Applied Science, Nursing (AAS) program integrált előadásokból, laboratóriumokból és klinikai vizsgálatokból áll, amelyeket jóváhagyott klinikai oktatási leányvállalatoknál tartanak. A program felkészíti a hallgatókat arra, hogy bizonyítsa kompetenciájukat az ápolói ellátás nyújtásában különféle egészségügyi ellátási körülmények között, valamint a regisztrált ápolás területén való foglalkoztatásra. Az AAS-programot sikeresen teljesítő pályázók jelentkezhetnek a regisztrált hivatásos ápolónői (RN) engedélyhez szükséges engedélyezési vizsgára (NCLEX-RN).

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok