Keystone logo
Indiana University Kokomo Mester ápolási (msn)
Indiana University Kokomo

Mester ápolási (msn)

Kokomo, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Mester Nursing (MSN) A NE Kokomo célja, hogy felkészítse regisztrált ápolók korszerű gyakorlat ápolási ismeretek gyakorlat a huszonegyedik században a következő területeken: ápoló képzés, ápolási adminisztráció, vagy a család nővér orvos.

Mivel a megfizethető Care Act, a kereslet a fejlett gyakorlat ápolók nagymértékben növelni. Jelenleg csak 13% az ápolók országos szerzett mester vagy doktori fokozatot, a keletkező hiány van szakképzett fejlett gyakorlat ápolók kiváló lehetőségeket nyújt a diplomások. Az utazást kezdje a NE Kokomo MSN programot!

Fokú pályák

Diák kezdi a vizsgálat tantermi didaktikai kurzusok egy hibrid formában, az épület az elméleti és kontextuális háttér szükséges a fejlett gyakorlat betegápolás.

A hallgatók elért konkrét kurzusok egyik a három fokozat pályák: a Nursing Education pálya, A Nursing Administration pálya, vagy a Családi Nurse Practitioner pálya.

Minden diák alkalmazó bármely NE Kokomo Nursing Program be kell nyújtania a büntetőjogi átvilágítás részeként a kérelmet, és egyszer elismerte meg kell felelnie valamennyi oltási és szűrési eljárások.

Program tanulási eredmények

Az IU Kokomo MSN diplomás találkozik programot tanulási eredmények testesítik őket szakmai gyakorlat, mint egy nővér, aki lesz:

 • modell kiválóság ápolási vezető javítása ápolási gyakorlat az egészségügyi rendszer.
 • programon belül etikai-jogi keretet.
 • szintetizálása tudás az ápolási, biológiai, viselkedési, társadalmi, közigazgatási, oktatási és kommunikációs tudományok alkalmazása szakterület.
 • igazolni tudományos vizsgálódás és mérlegelés, amely jól példázza a klinikai érvelés, a kritikus, kreatív és rendszerek gondolkodás.
 • keret problémák, design beavatkozások adja az eredmények és a minőség fenntartására, miközben egyensúlyba emberi, pénzügyi, és anyagi erőforrásokat.
 • használják az információs technológia és a tudás-alapú források, hogy tájékoztassa gyakorlatban.
 • megfogalmazni a hatása a kultúra, a sokszínűség, az értékek, és a globalizáció a tervezés, szállítás, és az értékelést az egészségügyi szolgáltatásokat.
 • vegyenek részt az élethosszig tartó tanulási tevékenységek, amelyek hozzájárulnak a szakmai ápolási fejlődés és a haladás az ápolási szakma.

Az MSN tananyag

A MSN programot kínál három fokozat pályák közül lehet választani: Nursing Education, ápolási adminisztráció, és a család gyakorló nővér. Fedezze fel a tananyag minden pályán van.

Ápolóképzés és ápolási Administration

Ez a tananyag áll hat félév egyenlő 39 óra hitel. Diák vesz két kurzust szemeszterenként, kivéve egy szemesztert igénylő három fogás.

Core osztályok ütemezhető csütörtökönként 03:00-10:00, azonban néhány kurzusok is fel lehet ajánlani az interneten. Minden tanuló vesz részt a gyakorlati praktika során utolsó félévben. Mindkét pálya kössön egy záruló projekt / ápolási tanulmányi és praktikum járó 225 kontaktóra. Folyamatos értékelése diák tanulási biztosítja, hogy a diákok elérték azonosított kompetenciák összhangban szakmai előírásoknak.

Családi gyakorló nővér

Ez a tananyag áll, hét félév egyenlő 42 óra hitel.

Diák kezdi a vizsgálat tantermi didaktikai kurzusok egy hibrid formában, az épület az elméleti és kontextuális háttér szükséges speciális ápolási gyakorlatban. A hallgatók majd haladás be didaktikai kurzusok klinikai összetevőket tartalmazza 75 gyakorlat tanóra. Megjegyzés: Az utolsó didaktikus klinikai lefolyását tartalmazza 375 kötelező gyakorlati órákat, mint elsődleges ellátást nyújtó. Osztály lesz ütemezett csütörtökönként 15:00-22:00 klinikai gyakorlati óra lesz menetrend alapján a rendelkezésre álló gyakorlati helyek.

Milyen állást lehet kapok ilyen mértékű?

Nursing Education pálya:

kórházak és más egészségügyi környezetben, ahol az egészségügyi oktatás zajlik, iskolák ápolási (néhány igényel doktori de akkor ismét indul az MSN).

Nursing Administration track:

bárhol ápoló vezetők / rendszergazdák alkalmaznak (sokasága beállítások-pl fekvőbeteg akut és krónikus ellátás, ambuláns, K-12, a közösségi egészségügyi, otthoni egészségügyi, vállalatok, hogy kihasználja az ápolók számára foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások).

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Ápolási tudományok alapképzése
  • Winnipeg, Kanada
 • Associate of Science bejegyzett ápolónő
  • Riverside, Amerikai Egyesült Államok
 • RN a BS-be az ápolásban (RN-BSN)
  • Utica, Amerikai Egyesült Államok