Keystone logo

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

A logo

Bevezetés

EAN Ez egy egyetem, amely célja, hogy alkotnak egy oktatási közösség, ahol elemezhetők megvitatása, tükrözik és tudást a menedzsment tudományok, különös tekintettel a kulturális és társadalmi jelentősége az oktatási folyamatok és szolgáltatások, amelyek át a közösség.

Feladata, hogy a szakemberek képzése a vállalkozók az illetékes vezető projektek változó és globális kontextusban, a rendszer alapja a szociális felelősség és a tudás, amely hozzájárul a társadalmi és gazdasági fejlődés megközelítés.

Ezek a cselekvési elveit:

Humanista képzést. A jelentősége a társadalmi kontextus az oktatási javaslatot. A többes részvétel az építési projekt a minőség, az innováció és az integráció. A válasz társadalom igényeinek és a piac.

Ők azok prioritási értékek:

szerelem rendelés tanú Senior szellem kitartás szolidaritás kiválóság

Az elképzelés az, hogy az intézmény vezetője a szakemberek képzésében vállalkozók, együttműködve a termelő szektor és újító ismeretek, amelyek a gazdasági és társadalmi fejlődés.

belépés

A versenyeken, hogy diktálja a Graduate Institute of Business School Argentína indul évente kétszer: Április és Augusztus. az Állásajánlatok korlátozott és ők nyújtják szigorú regisztrációs sorrend.

Times képzési formákat a kvóták alapján, és ebből kifolyólag a választási csökken olyan mértékben, hogy töltik.

Foglalható bejegyzés történhet akár egy évig kezdete előtt a karrier választott.

szükséges dokumentáció

fénymásolatok DNI 2 photos 4 szín x 4 Legalizált fénymásolatát bizonyítvány tanulmányok. Fizikai alkalmas.

Ha közel a helyszínen, akkor a megközelítés az intézmény és hitelesíti a dokumentumot bemutatott eredeti és fénymásolat a Student Services Center. Ha él a vidéken, akkor mail a fénymásolat legalizált közjegyző előtt.

További felvételi követelményeket

Egy interjú egy oktatási intézmény tanácsadója Részt vesznek a Day of Gólya a tudományos hatóságokkal a Carrera.

Labor web

Az egyik célja, hogy megkönnyítse a diákok IUEAN behelyezzük a szakmai világban. Ebből a célból, hogy van egy platform nevű webes Laboral bemutató új állásajánlatokat minden héten. A diákok is feltöltheti önéletrajzát, és e különböző keresések kezdve junior vezetői feladatokat látnak el. Másrészt, azok számára, akik az első lépéseket a munkaerőpiacon IUEAN van egy szakmai program, ahol a diákok megszerezzék az első eszközöket érdeklődési területét, és a végén, úgy értékeljük ki a cég annak érdekében, hogy vegyék figyelembe a fejlesztés a post.

Helyszínek

  • Sede Centro: Av. Córdoba 1690 Capital Federal Sede Zona Norte: Av. Santa Fé 2162 Martínez, , Buenos Aires

Kérdések