Keystone logo
Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Bevezetés

Istituto Stomatologico Toscano, a legjobb hely a tanuláshoz

Az Istituto Stomatologico Toscano , a Fogászat Klinikai, Kutatási és Fejlett Képzési Alapítványa fogorvosok és foghigiénikusok, fogorvosi asszisztensek és mentősök számára készül, hogy szakembereket képezzen a fogászati megelőzés és kezelés területén.

Az egész életen át tartó tanulás az egészségügyi ágazatban dolgozók számára elengedhetetlen a technológiai fejlődéshez való lépéstől, valamint a hatékonyabb és kevésbé invazív kezelések fejlesztéséért. Pontosan ez az Istituto Stomatologico Toscano elsődleges küldetése, amelynek szakemberei továbbadják a hallgatókat és a szakembereket, akik tovább akarják fejleszteni képességeiket.

Tapasztalat és magas szintű tanárok Tudományos relevancia

Dedikált oktatási létesítmények Stratégiai helyszín

Az Istituto Stomatologico Toscano, Lido di Camaiore, Lucca megyében foglalkozik fogorvosok, foghigiénikusok és fogorvosi asszisztensek továbbképzési programjainak fejlesztésével és fejlesztésével.

A felsőoktatás mind a hároméves végzettséggel rendelkező hallgatók, mind pedig a szakemberek vagy régi iskolai végzettségű hallgatók számára, valamint olyan szakemberek számára szól, akik visszatérnek a játékba, elmélyítik készségeiket és tovább fejlesztik a betegeiknek kínált szolgáltatások minősége.

Az üzenet elküldésével információt kérhet a kezdő tanfolyamokról, a felvételi eljárásokról és a regisztráció költségeiről. Az egyik munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és megadja az összes szükséges információt.

20A formáció évei

150Tanfolyamok biztosított

3000résztvevők

Az Intézet partnere

Megalapítása óta az intézet oktatási tevékenysége számos olasz és külföldi egyetemmel együttműködve zajlik és szerveződik, és manapság a Római Szent Camillus Egészségügyi és Orvostudományi Egyetemmel (UniCamillus) folytatott együttműködésre épül.

Az UniCamillus egy új egyetem, amely kizárólag az orvostudomány és az egészségtudományok iránt szentelt. Szakma nemzetközi, olasz, európai és EU-n kívüli hallgatókra irányul, akik globális jelentéssel bírnak az orvosi szakmában és az orvostudományban.

A didaktikai ajánlat nagyon széles, és magában foglalja gyakorlati betegképzési tanfolyamokat, továbbképző tanfolyamokat, szakirányú tanfolyamokat, valamint I. és II. Szintű mestereket egy vagy több tanévig.

138680_pexels-photo-305565.jpeg

IST tevékenységek

Az Istituto Stomatologico Toscano alapvetően a fogászat posztgraduális iskoláját képviseli, és I. és II. Szintű egyetemi mesterképzéseket, szakirányú tanfolyamokat, gyakorlati betegképzéseket, valamint továbbképző tanfolyamokat szervez.

Minden szakembernek hosszú és képzett tapasztalata van egyetemi tanfolyamok szervezésében és lebonyolításában, ami garantálja az oktatás magas színvonalát.

Az IST kurzusaiban tárgyalt témák

A fejlett fogorvosképző tanfolyamok didaktikai programja az összes fogászati tudományágot érinti, magasan képzett tanárok részvételével, mind olasz, mind nemzetközi oktatókkal.

A modern fogászat legérdekesebb témáit érintik, ideértve az implantológiát, a szájsebészetet, a periodontológiát, a fogszabályozást, a kozmetikai fogászatot, a jogi fogászatot, a konzervatív gyógyszert, az implantológiában alkalmazott lézert, a szájhigiéniát, a speciális betegkezelést, a számítógépes implantológiát, a számítógéppel támogatott implantológiát. , regeneráló és helyreállító fogászati műtét, valamint kutatási módszertan.

A fogorvosok továbbképzése

Az egészségügyi szektorban dolgozóknak továbbképző tanfolyamokat kell folytatniuk folyamatos szakmai továbbképzés céljából. Ezek a tanulmányok lehetőséget adnak a szakembereknek arra, hogy folyamatosan megújítsák tudásukat, felfedezzék a legújabb technológiai újításokat, és jobb szolgáltatást nyújtanak minden betegnek.

A fogászat területén az IST több mint tíz éve kínálta magasan képzett oktatási szakembereink készségeit és tapasztalatait. További információkért lépjen kapcsolatba az IST-vel a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

doctor, medical, medicine

Római Szent Camillus Egészségügyi és Orvostudományi Egyetem (UniCamillus)

Kizárólag egészségügyi és orvosi tudományoknak szentelt egyetem

Saint Camillus Nemzetközi Egészségügyi és Orvostudományi Egyetem (UniCamillus) - egyedülálló egészségügyi és orvosi tudományok elkötelezett egyeteme. Az UniCamillus 2017. június 20-án a CUN (Olasz Nemzeti Egyetemi Tanács) jóváhagyta az Egyetemi Szabályzatot és az Oktatási Rendeleteket, valamint az ANVUR (az Egyetemi és Kutatási Értékelési Olasz Országos Ügynöksége) általi akkreditációt 2017. szeptember 5-én kapta meg.

2017. november 28-án az Oktatási, Egyetemi és Kutatási Minisztérium aláírta azt a rendeletet, amely létrehozta az egyetemet, amelyet később a Számvevőszékben nyilvántartásba vettek, és amelyet az Olasz Jogi Hivatalos Közlönyben tették közzé. 2018. január 4-i 3.

Küldetés

A Saint Camillus Nemzetközi Egészségügyi és Orvostudományi Egyetem (UniCamillus) a világ minden tájáról fogadja a hallgatókat, és sokoldalú, valamint hátrányos helyzetű országok betegségeire is koncentráló orvosokat vagy egészségügyi szakembereket képz.

Ezért az egyetemet elsősorban az EU és az EU-n kívüli hallgatóknak szánják, akik humanitárius, tudományos és szakmai érdeklődést mutatnak a különösen a fejlődő országokat érintő egészségügyi problémák iránt. Az UniCamillus diplomások mindig szem előtt tartják a tanulmányok során megszerzett humanitárius értékeket, különösen a beteg méltóságát, akit saját érzékenységű embernek tekint. Az egyetem világi és minden vallású hallgatókat fogad.

Az egyetem küldetését Camillus De Lellis ihlette: a 16. század végén jelentősen hozzájárult a hatékony egészségügyi rendszer kritériumainak meghatározásához és megszervezéséhez, kidolgozva és végrehajtva az első modern kórházi ellátási eljárást, meghatározva az alapvető a beteg tisztelete és méltósága elvei.

Oktatási célok

Az oktatási program célja az orvosok és az egészségügyi szakemberek képzése, amelyek képesek világszinten működni annak érdekében, hogy kielégítsék a hátrányos helyzetű országok egészségügyi szükségleteit is. Az UniCamillus humanitárius misszióval összhangban a tanulmányi út során hangsúlyt fektetnek az alap- és a klinikai tudományok tartalma közötti kapcsolatokra, különös tekintettel az orvostudomány interdiszciplinaritására.

Az egyetem nemzetközi dimenziójával összhangban sok fokozatot tanítanak angolul. Rendelkezésre állnak oktatási eszközök és támogatási programok, amelyek segítenek a hallgatók angol nyelvtudásuk fejlesztésében a tanfolyamok során, amíg el nem éri azt a szintet, amely képesítésük használatához szükséges a világ legtöbb országában nyelvi akadályok nélkül.

Helyszínek

  • Lido di Camaiore

    Lido di Camaiore, Camaiore, Lucca, Tuscany (Italy), , Lido di Camaiore

  • La Spezia

    La Spezia, Olaszország

    Kérdések