Keystone logo
ISPED

ISPED

ISPED

Bevezetés

Mintegy ISped

A dél-amerikai Intézet Kutatási és Fejlesztési - ISped egy brazil vállalat, amelynek központja a São Paulo / SP képviselt több városban az ország partnerségek révén előkészítő tanfolyamok és más cégek az oktatási szektorban.

Az intézmény arra törekszik, rugalmasabb hozzáférést oktatási és szakmai tapasztalatok más országokban, valamint támogatás az első kapcsolatfelvétel a kibocsátás és érvényesítése a főnemesség.

Átalakítása diákok a képzett szakemberek hazánkban a fő célja a ISped, amely arra törekszik, hogy folyamatosan értesülhessen a globális piacon, különösen az új lehetőségeket, hogy az intézmények a Dél-Amerika ad.

A kurzusok célja, hogy megfeleljen a követelményeknek a származási országok, a brazil szabványok, különösen az elvárások a diákjaink.

MISSION

Ajánlat kultúra és a szakmai fejlődés, valamint a nemzetközi tapasztalatok által elismert intézetek.

VISION

Kínálat növelése a tanfolyamok és el kell ismerni, mint egy modern, globalizált vállalat a világon.

VALUES

Integrity, Tisztelet és lehetőségek a munkaerőpiacon, és azok, akik hozzánk céljából javítása és innovatív tapasztalatok; Felelős és fenntartható aktív párhuzamosan egy nemzetközi megállapodás, amely a gazdasági növekedés, mint a fő cél; Innovatív irányítás és új tagok, valamint egyes szakmai és meghatározott célokra; Ambiciózus és a cég előírja, hogy a diákok, partnerek és biztosított, hogy minden a növekedést, mint elérendő cél; Credit közötti kapcsolat szakemberek szükséges előfeltétele létrehozásához hálózati és fejlett ország fejlődésének.

A Universidad Autónoma de Asunción

MHT - Universidad Autónoma de Asunción származott 1978 létrehozása révén a School of Business Administration (ESAE), a kezdeti képzés célja az emberi erőforrások meglévő vállalkozások Paraguayban.

Az idő múlásával és hála a kép súlyossága és a kereslet által továbbított UAA szerezni a minőségi oktatás és megfizethető a lakosság, ESAE bővítette a fizikai és a tudományos infrastruktúra, növelve annak tanfolyamokat más területeken, mint a Társadalomtudományok, Jog, humán, politika, egészségügy és technológia.

A 1991-es év a Bank át számú rendelet 11615 Minisztérium hazája Oktatási alakítjuk egyetem, tovább bővíti a listát a meglévő tanfolyamok is megy, hogy a diákok posztgraduális Lato Sensu tanfolyamok és szerese.

Jelenleg az MHT több mint 125 kötött a világon, az egyetlen ország felismerte az USA-ban ACBSP - Akkreditációs Tanács üzleti iskolák és programok. Amellett, hogy ez az elismerés, az MHT szintén nagy nemzetközi tekintéllyel tekinti 2015-ben a QS vezető egyetemének egyik legjobb 3 egyetem Paraguayban és sorolták a legalkalmasabb Latin-Amerikában.

Mindezt teljesíteni felelősséget, MHT küldetése, hogy továbbra is kínál minőségi szolgáltatás, a megfelelő fizikai erőforrások kifejezetten az egyetemi oktatás és a speciális emberi erőforrások általuk végzett tevékenységek, így megőrzi annak elismerését jobb oktatási infrastruktúrájának Paraguay.

A University of Morón

UM egy magánintézmény, amely 1960 óta elkötelezett a tanítás a tudományos területen. Jelenleg ez van 26.000 négyzetméteres oktatási infrastruktúra, 6000 m² Laboratóriumi és modern a könyvtár.

Mert a tantermekben már eltelt több mint 50.000 diplomások egyik a 10 meglévő karok, beleértve az Általános Orvostudományi Kar.

Dolgozó szakemberek intézmény gondosan kiválasztott szerint a múlttal és tapasztalattal, hogy a minőségi oktatás és tiszteletben elsőbbséget élveznek minden meglévő pályát az egyetemen.

Az egyetem kiemelkedik a nagy képet, hogy marad a jelenlegi vezetés. Az intézmény széles diszciplináris sokszínűség és hiteles demokratikus szellem, amely jellemzi egy másik koncepció más magánegyetemek Argentínában, amely a modern nézet szerint a szükségletek és igények a közösség és a társadalom, valamint annak bővítése a nemzetközi oktatási színtéren.

School of Medicine

Céljai összpontosít szakképzés területén a tudomány és a művészet az orvostudomány, amelynek célja, hogy megértsék a szerkezet az emberi lény, az egészségfejlesztés, a megelőzés és a gyógyítás a betegségek.

A School of Medicine használ beteljesülése célját, a szilárd tudományos, műszaki és humanista, a jelenléte a vezető kutatóknak, a magasan képzett oktatók és laboratóriumok szerelve a legmodernebb technológia a világon.

Az intézmény egyike a világ legjobb orvosi egyetem, mint a alkancellár, Dr. Domingo Liotta, világszerte elismert, mint a Teremtő a mesterséges szív. Emellett fontos megjegyezni, hogy A-nak a legmagasabb a jóváhagyást tartózkodási tesztek Argentínában, a számok 70% -nál magasabb a diplomások.

Jelenleg az egyik a felelősek az egészségügyi négymillió lakosú látogatások útján tett tanítványai, így az intézmény, a legnagyobb társadalmi felelőssége annak az országnak a közegészségügy tekintetében.

Ezeket az eszközöket, biztosítja ösztönözni leendő orvosok és más szakemberek, hogy megszerezzék és épít ismeretek erősítése az elméleti alapjait gyakorlásához szükséges neves orvoslás és a szellem vizsgálatot.

A National University of Cordoba

Az UNC - National University of Cordoba kezdte pályafutását Argentína közepén tizenhetedik században, amikor megkezdte tevékenységét néven Colegio Máximo, ahol a diákok, akik a többség vallásos Cordoba város kapott filozófiát és teológiát osztályok .

Éppen a születése UNC hogy Argentína kezdte történetét az oktatásban. Ezzel intézmény, amely több mint 400 éve nyújt oktatási szolgáltatást, az egész város Cordoba lehet fejlődni, és látni, ettől az intézménytől, öregdiákok kapcsolja elnökök.

Jelenleg UNC a legrégebbi intézménye Argentína és így több mint 110.000 diák a különböző helyeken a 250 graduális és posztgraduális programokat kínált, és világszerte elismert. Évente több mint 1500 kutatási projekt közvetlenül kapcsolódik hozzá, valamint 13 főiskola, 100 kutatóközpontok, 25 könyvtár és 16 múzeumok.

Állam- és Jogtudományi Kar

A Jog- és Társadalomtudományi Kar, UNC a legrégebbi része a város mellett, az első épület az egyetem, a Colegio Nacional de Monserrat, valamint a többi épület az idő.

Helyszínek

  • São Paulo

    Rua Madre de Deus, 499 – 1°andar Mooca – São Paulo/SP – CEP 03119-000, , São Paulo

Programok

Az intézmény a következőket is kínálja:

Kérdések