Keystone logo
ISMET - Formación en salud y terapias naturales Szakértői Dietoterapia Naturista. Fitoterápia vagy Ortomolecular specialitás. Tanterem / Online
ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Szakértői Dietoterapia Naturista. Fitoterápia vagy Ortomolecular specialitás. Tanterem / Online

10 Months

Spanyol

Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2535

Távoktatás, Az egyetemen

Bevezetés

phyto

kezdeményezés

Szeptember 2018/1 tanévre (10 hónap) / időtartam osztályterem tanulás. Barcelona (Spanyolország)
Október 2018 és február 2019 / hosszúság 1 tanév (10 hónap) / kínál online

előadás

Évről évre növekszik a száma terapeuták és az emberek, akik érdeklődnek a fiatalok és a családok számára egy egészségesebb étrend és az egészségesebb ellátás egészségügyi. Ennek bizonyítéka az egyre több vállalat az élelmiszeriparban, a természetgyógyászati ​​és gyógyszeripari ágazatban, amelyek kínál a piaci termékek, amelyek élnek ezzel az új filozófia az egészséges életet, miközben a televízió állomás sugároz programokat, amelyek elősegítik az egészséges életmód .

Diet terápián alapuló megelőzés és javítása betegségek vagy megszüntetése tünetek, az étel, amit megeszünk vagy kiiktatjuk az étrendből.

Nem csak figyelembe kell venni a táplálkozási tulajdonságokkal, akkor emellett manipulációk és eljárások hatálya alá tartozó élelmiszerek és mezőgazdasági módszerek vagy tenyésztési növények vagy állatok enni.

Ősidők óta, az állatok már ismert, hogy szabályozza a táplálékfelvételt, hogy helyes az egészségügyi egyenlőtlenségek, illetve tüneteinek enyhítésére, példát megtalálható a háziállat, mely szerint „ösztön” tisztogatás evés bizonyos növények vagy böjt, amikor tévednek.

Az emberek nem veszítették ezt az ösztönt is, a probléma az, hogy nem hallgat a testünket, aki nem érezte egy bizonyos ponton elutasítás az élelmiszer, tett, és ezt követően ment rosszul, vagy néhány esetben a szükség van valami édes vagy sós.

Dietotherapy van nagyon gyakran használják az allopátiás orvoslás, és gyakran, a Holística, bár nem mindig ugyanolyan kritériumok.

Erre a holisztikus terápiák tekintjük denaturáció fordul elő, hogy bizonyos formáit készítmény vagy élelmiszerek tartósítása céljából, hasonlók, például felhasználásra mikrohullámok, sült vagy füstölt.

Másrészt egyre azt követelve nagyobb megértést a társadalom számára az egészségesebb táplálkozás kíséri a táplálékkiegészítők a gyógynövények.

Ezért a hallgató úgy dönt, ebben az egyetemi programot szakértő, ha azt szeretné, hogy szakosodnak a fitoterápia (gyógynövények) vagy ortomolekuláris terápia (táplálékkiegészítők).

Ezért ezt a programot akarja az embereket, hogy dolgozzanak ugyanazon szert némi ismerete ortomolekuláris terápia teljesíteni a pozitív hatások és ellenjavallatok szerint az a személy, figyelembe véve, hogy egyre gyógyszertárakban és drogériákban kínálnak ezek a táplálék-kiegészítők.

Hasonlóképpen azok, akik úgy döntenek a gyógynövények piacot alkot rendkívül aktuális, mivel a fogyasztás magas és értékesítési elő olyan magas, hogy szükség munkaerőpiaci szakemberek irányítják tett erőfeszítéseiket nagyobb tudás gyógynövények és persze, hogy számoljon be az előnyöket és kockázatokat, amelyek származhatnak a fogyasztás ugyanaz.

Akkor lehet alkalmazni kreditek elismerése az önálló Mester Naturopátia és Parafarmacia (60 kredit) a saját egyetemi szakértő ortomolekuláris terápia (24 ECTS) a saját egyetemi szakértő gyógynövény (24 ECTS); feltéve, hogy azok megfelelnek a felvételi követelményeknek minden cím.

titrálás

Miután befejeződött a program (725 óra az oktatási és a személyes munka - a 232 óra óralátogatást), és miután letette a kiértékelő vizsgálatok két oklevél által kibocsátott dolgozhatók fel:

  • A) "Naturopátiás étrend-terápia egyetemi szakértője és a gyógynövényekkel való kapcsolat" (29 ECTS credits) vagy Option B) Naturopátiás étrend terápia egyetemi szakértője és orthomolekuláris terápiával való kapcsolata "(29 ECTS credits)
  • ISMET: A opció) „Expert természetgyógyászati diétás terápia és kapcsolata a fitoterápia” vagy B opció) Expert természetgyógyászati diétás terápia és kapcsolata a Ortomolekuláris terápia „- (saját cím).

Hozzáférés a tanulmányok

Az egyes jelöltek felvételét egy tudományos bizottság értékeli.

Felvételi követelmények:

A) A diákok egy egyetemi diploma (oklevél, diploma vagy fokozat bármely témakörben), hogy egy hitelesített fénymásolatát a címet vagy az eredeti vagy hitelesített fénymásolatát, a díjfizetés kiadásáért cím hibás. Érkező hallgatók nem tagja a bolognai szerződés kell nyújtania a bizonyítványt a tanulmányok befejezését a apostille.

B) A diákok nélkül egyetemi diplomával: a jelölt profilját fogják értékelni a Bizottság közötti UCAM és Ismet dönteni arról, hogy elismerik a diákok, hogy a program (legalább két év szakmai gyakorlat területén kimutatható tanulmány).

Természetesen a program

1. MODUL HELP 3 ECTS

1. blokk első értékelése gyorssegély

2. blokk alkalmazása életfenntartó technikák

3. blokkon alkalmazása Immobilizáció eljárások és mozgósítás

Egység 4.Aplicación technikák pszichológiai támogatás és az önálló

2. MODUL ALAPJAI anatómia és élettan 2 ECTS

Unit 1 elismerése általános megszervezése a szervezet.

2. blokk elhelyezkedése anatómiai struktúrák.

Egység 3. Azonosítás az általános patológiai aspektusa.

3. MODUL DIETOTHERAPY Naturista 11 ECTS

Természetgyógyász egység 1. Fókuszban a különböző élelmiszer-csoportok.

-Dairy, gabonafélék, hüvelyesek, húsok, halak, algák, kelbimbó, gomba, gyümölcs, zöldség, zsíros ételek, szárított gyümölcsök, olajos magvak és ital.

Egység 2. A fontos az élelmiszer az egészségre

naturista és étrend -Criterion, valamint azok általános jellemzőit.

Hiba kapcsolódó táplálkozási hiányosságok és túlzásokat.

Egység 3. A mediterrán diéta, méregtelenítő diéta és vegetáriánus étrend

Egység 4. A különböző nézőpontok étrendi

-Paul karton

-Bircher Benner

-A nyers étel

-Higienismo

Herbert Shelton

-Diet d'Hi van és Antidieta

-A frugivorousness

-módszer Kousmine

-Diet Antroposófica

-Dietoterapia például vércsoport

-Dietoterapia energiát.

5. Egység Macrobiótica, diétás terápia szerint a kínai hagyományos orvoslás

6. szerinti egység Dietoterapia ayurvédikus Medicine.

7. Egység éhomi és szigorú étrend: terápiás böjt, Monodietas, kromatikus Diet

Egység 8. Egyéni Dietoterapia

-Valuation tápláltsági állapot és táplálkozási szokások

-Valuation pszicho-érzelmi állapot és bevonásuk az étrendben.

Alapvető -principles a kiegyensúlyozott és személyre szabott étrend.

-Dietoterapia alkalmazzák a különböző életszakaszokban: Ajánlások az egészséges felnőtt terhesség, gyermekkor, serdülőkor, menopauza és az idősek. Táplálkozási ajánlások az egészségügyi kérdésekben:

-A túlsúly és az elhízás

-Anorexia

-Bulimia.

-A támogatják az immunrendszert problémák; kardiovaszkuláris rendszer; csont-ízületi rendszer; emésztőrendszer, légzőrendszer; urogenitális rendszer, stb

-Konyhasarok egészséges.

A opció) 4. modul BASIC fitoterápia 13 ECTS

Egység 1. Bevezetés a fitoterápia

„Definíciója terápiát. történelmi fejlődés a használata gyógynövény. Szisztematikus botanika. (Bevezetés). Taxonómia. Minősítést. Nómenklatúra. Különböző növényi részeken alkalmazott gyógynövény. Fitoterápia terminológiát.

Unit 2 nyersanyag. adagolási formák és kiszerelési formák. Adagolás.

„Nyersanyag. Koncentrációban tartalmazza a hatóanyagokat. Gyűjtemény. Megőrzése. fitoterápiában dózis forma. Nyomóformák előállítására. Adagolás.

Egység 3 Kémiai komponensek fitoterápia

„Activity alkatrészek Aktív összetevők és anyagok a tápértéke. kémiai jellegű.

Unit 4 Prescription fitoterápia

„Terápiás stratégia gyógynövény, mint a természetgyógyászati ​​megközelítés. egyszerű és összetett előadások. Vényköteles választás szerint az életkor, a klinikai tünetegyüttes és ütemezés menedzsment. Szabályai felírása gyógynövény összetett. Előadások és dózisok. A kezelés időtartama. Optimalizálása bevitel gyógynövény orálisan. Ellenjavallatok és prudenciális szabályokat az egyes rendszer vagy a patológia. Egyéni érzékenység. Közötti kölcsönhatások gyógyszerek és gyógynövény.

Unit 5 Gyógynövény

Unit 6 Lehetséges alkalmazások fitoterápia

„Vízelvezető és a szervezet méregtelenítésére.

„Növények: légzőszervi, szemészeti állapotok, immunrendszer, emésztőrendszer, szív- és érrendszerre ható, bőrgyógyászati ​​feltételeket, kiválasztó és az urogenitális rendszer, a mozgásszervi rendszer, a reproduktív rendszer, az idegrendszer, endokrin rendellenességek.

„Hasznos a terhesség, szoptatás és gyermekkorú növények.

„Principles of kezelés és a vényköteles bonyolult feltételek és többszörös rendellenességek. Fázisok és időszakos felülvizsgálatok. A követelmények szerinti alakulását.

B opció) MODULE 4 BEVEZETŐ PÁLYAISMERET TERÁPIA ORTOMOLECULAR. 13 ECTS

Egység 1. Bevezetés a Ortomolekuláris terápiát.

Unit 2 Vitaminok és hasonló vitaminokat tartalmaz.

Vitaminoids Besorolás vitaminokat és vitaminok vitaminoids. Antivitamins. Egységek és intézkedések. Hypovitaminosis és hipervitaminosis. -Vitamin-hiány és a hiánybetegség. Túladagolás, és a felesleges toxicitás. Synergy. Zsírban oldódó vitaminok. D-vitamin-vitamin E-vitamin K-vitamin Vitaminok. Hidrosolubles. Felekezet. Általános jellemzők és alkalmazások a B-vitaminok B1-vitamin. Riboflavin vagy B2-vitamin. B3-vitamin. pantoténsavat vagy B5-vitamin. A B6-vitamin. Az inozitol. Kolin vagy B7-vitamin. Vitamin B8 vagy biotin. B9-vitamin. B12-vitamin. C-vitamin vitaminoids hasonló anyagok vitaminok. a-amino-benzoesav (PABA) savat. orotsav. Bioflavonoidok.

Ásványi anyagokat és nyomelemeket 3 egység.

Általános jellemzői ásványi anyagok. Bevezetés. ásványi összetétele a felnőtt emberi test. Osztályozása ásványi anyagok. ásványianyag-tartalma az élelmiszerek. Biológiai hozzáférhetősége. Javasolt hozzájárulás és igényeit. Ortomolecular terápiás ásványi anyag. dózisformák és terápiás ásványi anyagok. Minerals Management. Vigyázat ásványi anyagok. Ásványi anyagok. Kalcium. Foszfor. Kén. Kálium. Magnézium. Vas. Fluor. Cink. Silicon. Réz. Szelén. Mangán. Jód. Chrome. Cobalt. lítium

Egység 4 fehérje és az aminosavak.

A fogalmak meghatározása. A fehérje meghatározása és aminosav. biológiai értéke fehérjék. alapvető funkcióit fehérjék. Kiegészítése aminosavakkal. prudenciális izolált aminosav kiegészítés szabályokat. Funkciók és terápiás hatása aminosavak. Arginin. A cisztein. Fenilalanin. gamma-amino-vajsav (GABA). Wisteria. Glutamin. Lizin. L-metionin. Az ornitin. Proline. A taurin. Tirozin. Triptofán. BCAA (BCAA) leucin, izoleucin és valin. L-karnitin. L - glutation (GSH glutation O). Foszfatidilszerin (PS)

Unit 5 enzimterápiájukat és probiotikumok

A fogalmak meghatározása. Az enzim terápia. Bevezetés. Terápiás. Példák az enzimek. A szisztémás adagolás. Adagolást. terápiás hatás. Kölcsönhatások és mellékhatások. Toxicitás és ellenjavallatok. Enzimterápiájukat és a fogyás. Probiotikus. Definíció. Terápiás. Függvények. alkalmazások

Egység 6 esszenciális zsírsavak.

Jellemzők. Anyagcserét. Hiánya AGE. Általános funkciók AGE. A prosztaglandinok. AGE alkalmazásokat. Sorozat omega 6: forrás GLA. EPA (eikozapentaénsav) és DHA (dokozahexaénsav). AGE terápiák során. AGE gazdag olajok. Rózsaszín ligetszépe olaj. Lenmagolaj. A búzacsíra olaj.

Unit 7 különleges kiegészítőket.

kaprilsav. Terápiás. Alkalmazások. A kvercetin. Terápiás. Alkalmazások. CoenzimaQ10. Terápiás. Alkalmazások.

Karrier lehetőségek

Dolgozzon a természetes gyógymódok központok, gy az egészségügyi szakemberekkel, wellness központok. A kozmetikai klinikák, vagy otthon napközi az idősek számára. Élelmiszer-feldolgozó ipar. Tanácsadó cégek konzultáció, a táplálkozás és dietetika. Étkezdék, vendéglátó-ipari szolgáltatások, szállodák, óvodák, iskolák, idősek otthona. Tornatermekben és klinikák esztétikai és személyes kép. Központok megelőzésére és kezelésére étkezési rendellenesség (anorexia nervosa, bulimia nervosa, a mértéktelen evés zavar ...). A drogériák, gyógyszertárak és bioboltokban, valamint nagy területeken.

tutorships

Ismet diákok, van egy tanár, aki mehet esetén a változásokról, nehéz nyomon követése témák, személyre szabott tanácsadás, a szakmai fejlődés, többek között.

további szolgáltatások

Akciók és speciális áron más tanfolyamok. Számítógépes terem Internet kapcsolat. Service gépek hirdetést. Akciós központjában Ismet terápiákat. tudományos tanácsadást az oktató tanulmányok. Terápiákkal gyakorlatban a diákok számára. ISMETalumni, öregdiák egyesület. Job fórumon. Tanácsadás a hivatás gyakorlásának adó, munkaügyi, számviteli szinten, marketing, kommunikáció, LOPD, széf CPR, egyebek.

módozat

módozat

  • Osztályok reggelente vagy délutánonként intenzív szombaton.
  • Egyes tárgyak is vizsgálhatók esténként vagy online módban. Ott van a lehetőség teszi több módozatait, ellenőrizze a rendelkezésre álló minden témában.

online módban

Online módszertan, lásd elérhetőségét minden témában.

Az Iskoláról

Kérdések