
Szakmai Diploma in
Diploma Naturopathic Diet Therapy ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Bevezetés

- Face-to-face kiadás: 2019 januárjától 2019 júliusáig
- Online kiadás: 2019 januárjától 2019 júliusáig
- Időtartam: 7 hónap
előadás
A táplálékterápia a betegségek megelőzésére és javítására vagy tüneteinek megszüntetésére alapuló terápia, az általunk elfogyasztott vagy az étrendből elfogyasztott élelmiszereken keresztül. Nem csak a táplálkozási tulajdonságokat kell figyelembe venni, hanem figyelembe kell vennünk azokat a manipulációkat és folyamatokat, amelyekre az élelmiszer vonatkozik, valamint a növények vagy állatok termesztésének vagy öregedésének módszereit.
Az őstörténet óta az állatok képesek szabályozni az élelmiszerek bevitelét az egészségügyi egyenlőtlenségek orvoslására vagy a tünetek enyhítésére, ennek példája megtalálható háziállatainkban, amelyek "ösztönök" révén bizonyos növények evésével vagy azáltal, hogy böjtölés, ha rosszul érzik magukat. Az emberek nem vesztették el ezt az ösztönet egyáltalán, a probléma az, hogy nem hallgatjuk meg a szervezetünket, aki egy bizonyos pillanatban nem érezte el az élelmiszer elutasítását, elvette, később tévedett, vagy bizonyos esetekben a kell inni, valami édes vagy sós. A diétaterápiát nagyon gyakran az allopátiás gyógyszer, és szinte mindig a holisztikus gyógyszerészetben használják, bár nem mindig azonos kritériumokkal.
Az allopátiás gyógyászatban alkalmazott diétoterápia mindig a diéta-terápiát használja a pillanat alapja és tudományos ismerete alatt. Ezek a tudományos alapok dinamikusak és a tudomány új tudása szerint változnak. Az allopátiás gyógyszerekkel történő diétaterápiás alkalmazások példáit mindenki ismeri, a "puha" étrendből, amely a gasztrointesztinális problémák, a cukorbetegség, a cukorbetegség glutén eltávolítása vagy egyszerűen táplálkozik a vasban gazdag vérszegénység miatt. Az allopátiás gyógyászatban alkalmazott étrend-terápia alkalmazási példái nagyon sokak, alapja és eredménye, amit senki sem tud megítélni. A kábítószerek elfogyasztásán alapuló "mechanikus" megközelítésre irányul, a koncepcióval; hogy ugyanazok a tünetek, ugyanaz a kezelés, gyógyítja a beteg egy részét, aki beteg.
A holisztikus terápiákban a diétás terápia , az allopátiás gyógyszerekkel ellentétben, a holisztikus terápiák nemcsak a tudományos ismereteket veszi figyelembe, hanem a tapasztalat, a természet törvényei és az élőlények finom energiái is Magukban vannak. A holisztikus terapeuták nemcsak az élelmiszer fizikai tulajdonságait veszik figyelembe, hanem az általa nyújtott táplálkozási összetevők mellett értékelik a terápiás tulajdonságokat, a kezelést, a tenyésztési és tenyésztési folyamatokat, valamint az elfogyasztandó élelmiszerek előkészítését is . Ehhez a holisztikus terápiákhoz figyelembe kell venni az élelmiszerek előkészítésének vagy megőrzésének bizonyos formáiban bekövetkező denaturálódást, például a mikrohullámú sütés, sült vagy füstölt használatát. A holisztikus terápiák figyelembe veszik a terményhez kapcsolódó folyamatokat is, a természetes módon termelt termékek felhasználásával vegyi termékek felhasználása nélkül, olyan termékek, amelyek nem járnak pozitív hatással az élelem mellett. Ezen elvek többségét egyre inkább felismerik a tudomány által támogatott hivatalos tudományok. Ennek egyik példája az élelmiszerek kezelésében és előkészítésében előállított fehérjék vizsgálata, és ezeknek az oka lehet számos krónikus betegség oka, amely jelenleg úgy tűnik, hogy exponenciálisan növekszik.
Röviden összefoglalva mind az allopátiás, mind a holisztikus gyógyszerek az egészséges élelmiszereken alapulnak, és az élelmiszert a betegségek tüneteinek megelőzésére, gyógyítására vagy megszüntetésére használják.
hozzáférési követelmények
a) Egyetemi végzettséggel rendelkező hallgatók (oklevelek, főiskolák vagy oklevelek bármely tudományterületen): a cím megszerzéséhez szükséges díjak megfizetésének hitelesített vagy eredeti fénymásolata, vagy ennek hiányában a fénymásolat hiteles másolata. Olyan diákok számára, akik olyan országból származnak, amely nem tagja a bolognai szerződésnek, meg kell adniuk a címet vagy a tanulmányok befejezésének igazolását a bükk apostillájával.
b) Egyetemi diplomás hallgatók: a jelölt profilját egy tudományos bizottság értékeli, hogy eldöntsék, hogy a hallgató be van-e engedve, vagy sem.
címzett
Ez a tanulmányi program célja azoknak, akik érdeklődnek a természetes terápiákhoz, mint munkamegbeszéléshez. Egészségtudományi (orvoslás, gyógyszertár, fizioterápia, ápolási, pszichológiai, táplálkozási és dietetikai) egyetemet végzettek számára; valamint más egyetemi végzettségűek, akik a gyógytestek tudását kívánják kiegészíteni készségeikkel kiegészítve, akárcsak a sporttudományi diplomások esetében. Célja továbbá a közepes és magasabb szintű képzési ciklus szakemberei számára a dietetika és táplálkozás, valamint az egészségügy területén. Irányított azon személyek számára is, akik nem tudnak szabályozott, hivatalos tanulmányokat akkreditálni, és hogy egy korábbi interjúban a tanulmányoktatóval felmérik a program fejlesztésének lehetőségét, hogy végül az egyetem végleges döntését.
Karrier lehetőségek
Természetterápiás központokban, poliklinikákkal dolgozó egészségügyi szakemberekkel, wellness központokkal, rehabilitációs központokkal, gyógyfürdõkkel, kollégiumokkal, gyógyfürdõkkel, utazásszervezõkkel, mint például a tengerjáró hajókkal, szállodákkal. Esztétikai klinikákban, idősek otthonában vagy napközi központjában. Élelmiszer-feldolgozó iparágak. Tanácsadás-tanácsadó cégek az élelmiszer, a táplálkozás és a dietetika területén. Kollektív étkezdék, vendéglátó-ipari szolgáltatások, szállodák, napközi otthonok, iskolák, idősek otthona. Kocsmák és esztétikai klinikák és személyes kép. Az étkezési rendellenességek megelőzésére és kezelésére szolgáló központok (anorexia nervosa, bulimia nervosa, zsíros étkezés ...). Paraszti gyógyszertárakban, gyógyszertárakban és diétás intézményekben, a nagy felületeken túl.
Célok és kompetenciák
Ez a tanulmányi program célja azoknak, akik érdeklődnek a természetes terápiákhoz, mint munkamegbeszéléshez. Az egészségtudományokban (orvostudomány, fizioterápia, ápolás, pszichológia, táplálkozás és diétológia) szerzett egyetemi diplomások, valamint más olyan egyetemi végzettségűek, mint a sporttudományi végzettségűek, akik a diétaterápiára alapulnak naturista, a Dietetics területén folyó középfokú és felsőfokú szakképzés szakemberei számára is, akik olyan szabályozott, hivatalos tanulmányokat nem végezhetnek, akik nem tudnak akkreditálni, és akik egy korábbi interjúban a tanulmányi oktatóval értékelik a fejleszteni a programot a minimális szakmai tapasztalatuk miatt két évre, még akkor is, ha nem ez a szakmai terület.