Keystone logo
International Medical College of the University Duisburg- Essen, Germany

International Medical College of the University Duisburg- Essen, Germany

International Medical College of the University Duisburg- Essen, Germany

Bevezetés

154822_1.jpg


Az IMC-ről

Az International Medical College IMC® egy megalapított német egyetemi székhelyű intézmény posztgraduális nemzetközi mesterképzésekre és továbbképzésre, vegyes tanulási koncepció alkalmazásával, a legkiválóbb tudásátadás céljából a fogászat, az orvostudomány és az orvostechnika területén.

Az IMC a Duisburg-Essen Egyetemhez tartozik, amely az egyik legmagasabb rangú egyetem Németországban, Európában és nemzetközi szinten. (https://www.uni-due.de/med/en/index.php/www.uni-due.de/med/en/index.php). A Master of Science fokozatokat a Duisburg-Esseni Egyetem és az IMC® közösen adja ki. Az intézmény tulajdonosa a németországi Münsterben található MIB GmbH.

Az IMC mesterképzéseket a bolognai nyilatkozattal összhangban sikeresen akkreditálták a német akkreditációs tanács (felsőoktatási minisztérium).
Több mint 1.200 diplomával rendelkezik 43 országból.

154824_3.png

154825_4.png

IMC® Partner Egyetemek

Az IMC® Master Programokat a jól ismert IMC® partneregyetemekkel együttműködve hajtják végre


Felajánlott mesterkurzusok

az összes mesterkurzus angol és német nyelven érhető el (kivéve a fejlett általános fogászati praxist - csak angol nyelven)

részmunkaidő: 60 ECTS 3 félév VAGY 90 ECTS 4 félév:
- okl. Implantológia és fogászati sebészet
- okl. Helyreállító és esztétikai fogászat
- okl. Parodontológia
- okl. Speciális fogszabályozás

részmunkaidő: 90 ECTS 4 félév:
- okl. Haladó általános fogorvosi gyakorlat

Fogalmunk

A modern vegyes tanulási koncepciók lehetővé teszik a részidős, továbbfejlesztett posztgraduális képzési és oktatási programok elérését azok számára is, akik már részt vesznek napi klinikában vagy gyakorlati rutinban. Az IMC® koncepció egy kifejezetten didaktikai megközelítés, amely e-tanulási modulokat, élő online előadásokat és gyakorlati képzési blokkokat ötvöz.

Ezek a képzési programok a legfrissebb kutatási eredmények és eredmények átadására, valamint a résztvevők ismereteinek cseréjére összpontosítanak a saját szakterületeiken. Az egyetemek és a megfelelő nemzetközi képzési és oktatási intézmények közötti együttműködés, valamint egy speciálisan kidolgozott tananyag és az integrált program lehetővé teszi ezt a megközelítést.

A nemzeti, politikai, kulturális és vallási különbségektől függetlenül, a különféle országok résztvevői képesek megvitatni online speciális és tudományos témákat.

Ezt a fejlődést a Német Szövetségi Kormány Tudomány- és Bölcsészettudományi Tanácsa (Wissenschaftsrat) követeli és értékeli, hogy támogassa a fogorvostudományi kutatásokat és felsőoktatást. (Wissenschaftsrat, 2005)

154715_5.jpg


Tanítási lehetőségek

A MIB GmbH jelenlegi helyén több mint 1000 m² képzési és oktatási helyiséggel rendelkezik, ahol már tartanak tanfolyamokat, előadásokat, szemináriumokat és gyakorlati gyakorlatokat. Egyetemekkel, valamint az együttműködő klinikákkal és intézetekkel kötött együttműködési megállapodások révén képesek vagyunk klinikai szakmai gyakorlatokat és műhelymunkákat tartani (7 egyetemi kórház, 5 oktató kórház).


További együttműködő intézmények

Kar

Igazgató:
https://www.med-college.de/faculty-1/direktor

Tiszteletbeli professzorok:
https://www.med-college.de/faculty-1/honorary-professors

Vendégprofesszorok:
https://www.med-college.de/faculty-1/visiting-professors

Wissenschaftlicher Beirat:
https://www.med-college.de/faculty-1/wissenschaftlicher-beirat

Prüfungsausschuss:
https://www.med-college.de/faculty-1/pruefungsausschuss

Dozenten:
https://www.med-college.de/faculty-1/dozenten

Helyszínek

  • Münster

    MIB GmbH Gartenstraße 21 48147 Münster, , Münster

Kérdések