Keystone logo
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Bevezetés

Az Instituto Superior de Estudios Psicológicos, az ISEP egy 1984- ben alapított felsőoktatási és klinikai beavatkozási intézmény a klinikai pszichológia, idegtudományok, pszichopedagógia és logopédia területén, amely több mint 35 000 szakembert képezett ki és több mint 20 000 beteget kezelt. klinikáikon. Az ISEP független intézményként jött létre, egyértelmű nemzetközi dimenzióval, gyakorlati és szociális szellemiséggel.

Ez a legjelentősebb pszichológusok, oktatók és logopédusok képzési központja Spanyolországban, és a legtöbb diákkal rendelkezik, székhelye Barcelonában és irodái vannak Madridban és Valenciában.

Az Intézet tevékenységét képzésre, beavatkozásra és disszeminációra osztja:

ISEP TRAINING, mester- és posztgraduális képzési programok.

Az ISEP Formación a pszichológiai, oktatási és egészségügyi szakemberek számára magas színvonalú és korszerű képzési programokat kínál, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy egy adott területen szakirányt sajátítsanak el, és kiemelkedő szakmai kompetenciát szerezzenek saját szakterületük gyakorlása során.

ISEP Clinical Unit , multidiszciplináris klinikák klinikai beavatkozásra.

Multidiszciplináris orientációjú ISEP Klinikai Osztály, amely pszichológiával, tanulással és egészséggel kapcsolatos problémák tanácsadására, értékelésére és kezelésére szakosodott.

Ismerd meg Isep

Isep módszertanok

"Az ISEP nagyon sokat segített abban, hogy megfeleljek a szakmai életemnek"
Charlotte Dominguez

Helyszínek

  • Barcelona

    C/ Berlín 9, bajos, 08014, Barcelona

  • Madrid

    C/ Raimundo Lulio 3, 4º planta, 28010, Madrid

  • Valencia

    Av. Tres Forques, 2, 46018, Valencia

Kérdések