Keystone logo
Institute Of Clinical Acupuncture & Oriental Medicine Az akupunktúra doktora (DAc), a kínai gyógynövénygyógyászat szakterületével
Institute Of Clinical Acupuncture & Oriental Medicine

Az akupunktúra doktora (DAc), a kínai gyógynövénygyógyászat szakterületével

Honolulu, Amerikai Egyesült Államok

0 Hours

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

A doktori program a mesterképzés tantervének fejlődése, kiemelve a fejlett klinikai kompetenciákat és a kínai gyógynövényt. A DAC diplomaprogram összesen 3450 órát (192 kredit) tartalmaz az integratív és együttműködő egészségügyi esetek kezelésében, a bizonyítékokra alapozott gyakorlatokban, az orvosbiológiai diagnosztikában, az akupunktúrás terápiában és a kínai gyógynövénytervben. A kritikus gondolkodás elősegítése és a szakmai fejlődés elősegítése érdekében a keleti orvostudomány kutatásának, a szakdolgozatok kutatásának, a diagnosztikai tesztelésnek és az együttműködésen alapuló gondozásnak szóló továbbképző tanfolyamok kerültek megerősítésre.

A hallgatóknak lehetőségük lesz kórházi klinikán kezelni a betegeket. A fejlett kompetenciák célja, hogy doktor hallgatóink felkészüljenek arra, hogy hatékonyan kommunikáljanak a betegekkel, más egészségügyi szolgáltatókkal és a közösséggel az AOM biztonságáról, hatékonyságáról és alapelveiről, beleértve a klasszikus elméleteket és a modern kutatásokat. Ezenkívül a DAC program a kínai és a nyugati orvoslás szerint továbbképzést nyújt a betegségek okairól és megnyilvánulásairól.

A DAC program kritikusan értékeli a kvantitatív és kvalitatív kutatás módszertanát és következtetéseit. A doktorandusz hallgatók multidiszciplináris egészségügyi rendszerben vesznek részt, és csapatalapú megközelítésben működnek együtt minden egészségügyi szakterületen. A képzés magában foglalja a sürgősségi orvosi ellátásra, orvosbiológiai konzultációra és diagnosztikai vizsgálatokra, hosszú távú esetkezelésre vagy más egészségügyi szolgáltatók szolgáltatásaira utalást igénylő feltételek azonosítását.

Nyilvános értesítés

A Klinikai Akupunktúra és Keleti Orvostudományi Intézet és annak kínai mesterséges gyógynövény-szakosodással (MSOM) rendelkező akupunktúrás programját az Akupunktúra és Keleti Orvostudományi Akkreditációs Bizottság (ACAOM) akkreditálta. Az akkreditációs állapot és a jegyzetek megtekinthetők az ACAOM könyvtárban.

Az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma az ACAOM-ot az akupunktúrát előkészítő intézmények / programok és az ázsiai orvosok szakosodott akkreditációs ügynökségeként ismeri el. Az ACAOM a 8941 Aztec Drive címen található, Eden Prairie, Minnesota 55347; telefon: 952 / 212-2434; fax: 952 / 657-7068; www.acaom.org

A Klinikai Akupunktúra és Keleti Orvostudományi Intézet és annak doktor akupunktúrás programja, amelyet a hallgatók felvételének megkezdésére engedélyeztek, még nem akkreditálta és nem akkreditálta az ACAOM. A program végzősei nem tekinthetők ACAOM által akkreditált vagy előzetesen akkreditált programnak. Nem támaszkodhatnak az ACAOM akkreditációjára vagy előzetes akkreditációjára szakmai engedélyeztetés vagy egyéb célok érdekében.

Ez a doktori program jogosult ACAOM akkreditációra, és az ICAOM jelenleg ACAOM előzetes akkreditációt / akkreditációt kér a programhoz. Az ICAOM azonban nem tudja biztosítani, hogy az ACAOM előzetes akkreditációt vagy akkreditációt ad.

Az Iskoláról

Kérdések