Keystone logo
Illinois State University Ph.D. az ápolásban
Illinois State University

Ph.D. az ápolásban

Normal, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A filozófia doktor felkészíti az ápoló kutatókat, akik szakértelemmel rendelkeznek a kiszolgáltatott helyzetben lévő népességekkel kapcsolatban. A Ph.D. A felkészült ápoló a nyilvánosságot szolgálja azáltal, hogy releváns klinikai, oktatási, egészségügyi rendszerekkel és / vagy egészségpolitikai témákkal foglalkozik. A diploma megszerzését követően doktorált nővér kutatói karriert folytathat tudományos, üzleti, kormányzati vagy ipari környezetben. A doktori fokozattal rendelkező ápolók oktatóként és / vagy adminisztrátorként is szolgálhatnak, és különféle körülmények között dolgozhatnak ki vagy konzultálhatnak az egészségügyi politikáról.

Az érettségi valamennyi követelményének, ideértve a disszertációt is, sikeres teljesítésének biztosítása érdekében Ph.D. a hallgatók gondosan párosulnak az MCN karának képzett kutatóival, akik a hallgató tanácsadóiként szolgálnak egész tanulmányi programjuk során. A kurzus alapvető tartalma lehetővé teszi a hallgató számára, hogy elérje az Ápolói Főiskolák Amerikai Szövetségének minőségi mutatóit a kutatás-központú doktori programok számára.

Ph.D. hallgatói Program szükséges, hogy részt vegyen tanfolyamokon az egyetemen. A kar a videokonferenciákat és az internetes továbbképzéseket használhatja alternatív oktatási módszerként, a kar belátása szerint. Intenzív tájékozódást biztosítanak az új hallgatók felkészítésére a minőségi diplomás tapasztalatokhoz szükséges eszközökkel.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Bachelor of Nursing IBNU
    • Adelaide, Ausztrália
  • MSc Early Years Practice Health Visiting
    • Stirling, Egyesült Királyság
  • Ápolói alapképzés
    • Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság