Keystone logo
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Bevezetés

Üdvözöljük üzleti iskolánkban, az IEBS IEBS , az IEBS IEBS , az Üzleti Innovációs és Vállalkozói Iskolában, amely a világválság idején született, azzal a céllal, hogy valódi alternatívát nyújtson a hagyományos oktatási modell alternatíváinak. A különböző intézmények támogatásának köszönhetően javaslatot tesz egy szilárd értékeken alapuló új oktatási modellre, amely felelősségteljesebb embereket képez az innováció, az etika és a fenntarthatóság vállalkozó szellemű projektjeinek irányítására. Innovatív koncepció Üzleti iskola Olyan szakembereket képezünk, akik képesek az innováció és a vállalkozói szellem vezetésére, olyan embereket, akik új üzleti tevékenység révén hozzáadott értéket képviselnek vállalatukhoz, alkalmazottaikhoz és általában a társadalomhoz.

Ról ről

Az IEBS válasszon egy formációt, amelyben:

 • Az új technológiák és az innováció használata a tanulásban a képzés alapja.
 • Az esettanulmányok és a szimulációk használata képezi az oktatás gerincét, felkészítve a hallgatókat a való világgal való szembenézésre.
 • A formális tantermi tanulás az informális tanulással kombinálva, internetes tanítással megtanulja, hogyan tanuljon és segítse elő az együttműködő tanulást.
 • a tudás minden területén beépített legújabb trendek és újítások.
 • Tanáraink mentoraivá válnak, akik mindenkor irányítják és segítik a hallgatót, és aktív részévé válnak a hallgató képzési folyamatának.

A hallgató részt vesz benne, kifejezi véleményét, és megtanul elemezni és saját döntéseket hozni.

Küldetés és jövőkép

Szeretnénk egy másik üzleti iskola lenni, amely az innováción és a vállalkozói szellemen alapuló képzésre összpontosít. Küldetésünk a jövő vállalkozóinak, vállalkozóinak és vállalati vezetőinek képzése arra, hogy szervezeteikben az innováció, a vállalkozói szellem, az etika és a fenntarthatóság révén változást és átalakulást vezessenek. Víziónkban egy másik üzleti iskola akarunk lenni, amely az innovációra és a vállalkozói szellemre épülő képzésre összpontosít. Célunk, hogy átadjuk a hallgatóknak az innováció képességét és vállaljuk, hogy támogatják projektjeiket az elejétől a végéig.

Az értékeink

Innováció, vállalkozói szellem, etika és fenntarthatóság Az IEBS azon négy oszlopon IEBS helyet, amelyek véleményünk szerint megalapozzák a vállalati menedzsmentet az elkövetkező évtizedekben:

 • Innováció: elkötelezett szakemberek és innovatív vállalatok vagyunk, amelyek nagyobb hasznot hoznak a társadalom számára.
 • Vállalkozás: a vállalkozók támogatása és az innováció az alapító küldetésünk része. Ezért a Mester és a Vállalkozók program minden hallgatója részt vehet egy olyan egyetemen, ahol támogatást és támogatást nyújtanak a legjobb projektekhez.
 • Etika: elkötelezettek vagyunk egy olyan világ mellett, amelyben helyreállnak a bizalom, az őszinteség és a kölcsönös előnyök hagyományos értékei.
 • Fenntarthatóság: hiszünk a hosszú távú üzleti életben, amely előnyöket nyújt a vállalat, az alkalmazottak és a társadalom számára, valamint fenntartható a környezettel szemben.

Társadalmi felelősség

Az IEBS alapelveinknek és értékeinknek megfelelően járunk el, és alkalmazzuk a Business School vezetését.

 • IEBS a fenntartható fejlődés filozófiáját követi azzal, hogy a papír használatát elektronikus formátumra cseréli az "e-Reader" vagy az eBook beépítésével. A hallgatók közvetlenül erre az eszközre tölthetnek le tartalmat.
 • IEBS teljes ösztöndíj-együttműködést kínál mesterképzéseiben a vállalkozói szellem és az innováció előmozdítása érdekében, főként Latin-Amerika fejlődő országaiban.
 • IEBS nyereségének egy részét a fejlődő országok együttműködésére és oktatásának fejlesztésére IEBS .

Helyszínek

 • Carrer Entença, 157, , 08029, Barcelona

Kérdések