Keystone logo
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Bevezetés

iCLA november 12-én online nyílt egyetemi rendezvényt tart nemzetközi hallgatók számára

Regisztráljon, hogy csatlakozzon hozzánk itt

Válasszon szabad művészetet. Japánban.

Az International College of Liberal Arts ( iCLA ) egy négyéves, amerikai stílusú bölcsészettudományi főiskola, ahol az elsődleges tanítási nyelv az angol. A hallgatók sokféle kurzus közül választhatnak egy innovatív tanterv részeként, amely a Nemzetközi Liberális Művészetek alapképzéséhez vezet. Az iCLA mindössze Tokiótól nyugatra, 90 percre nyugatra ötvözi a multikulturális tanulási környezetet egy gyönyörűen hagyományos japán környezettel a Fuji-hegy árnyékában. iCLA egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy elmélyüljenek a japán kultúra lényegében, miközben korszerű és globálisan releváns oktatást szereznek a legkorszerűbb létesítményeinkben.

Minden iCLA egyetemi hallgató osztozik egy szabad bölcsészettudományi tanterv tapasztalatában az innovatív Nemzetközi Bölcsész Bachelor fokozat megszerzésében. Az iCLA tananyagot a kritikus, kreatív, független és globális gondolkodásmód fejlesztésére tervezték. iCLA hallgatói megtanulják, hogyan szerezzenek és elemezzenek ismereteket annak érdekében, hogy saját válaszaikat hozzák létre az ókori kérdésekre.

Lakossági iCLA átívelő kulturális élményt nyújt, biztosítva, hogy a nemzetközivé válás és a globalizáció tematikája az élet során az iCLA keresztül iCLA , és ne csak az osztályteremben. A kis interaktív osztályok a pedagógiai szemlélet középpontjában állnak. Az oktatók és hallgatók közötti alacsony arány szoros kapcsolatot teremt az oktatók és a hallgatók között, és fokozza a hallgatók közötti kommunikációt és együttműködést.

Az első éves közös tapasztalat magában foglalja az alapozó tanfolyamokra és az összesített tanfolyamokra való összpontosítást, amely nagyszerű módja annak, hogy a hallgatók megtalálják a számukra érdekes dolgokat, és megalapozott döntést hozzanak a fő tanulmányi területről.

A második évben a hallgatók közelebbről megvizsgálják szakukat, miközben különféle kurzusokon és tapasztalati tanulási műhelyeken vesznek részt. A globális üzleti és gazdaságtudományi, valamint a politikatudomány hagyományos szakait az adattudományi, pszichológiai és szociológiai kurzusokkal való integráció gazdagítja, amely mélységet és szélességet biztosít. A művészetek, zene, nyelvművészet és előadóművészet kurzusai szimbiotikus kapcsolatot kapnak a Japan Studies és Interdiszciplináris művészetek szakán. A humán tudományok egyedi jellegét a „tervezze meg saját szakot” filozófia hozza létre, ahol a hallgatók különféle szakok széles skáláját választhatják, és megtervezhetik saját szakukat.

A harmadik évben a hallgatók jó érzékkel rendelkeznek a szakterületükhöz, és mélyreható tanulmányokat folytathatnak fő tanulmányi területükön. A diákok külföldön tanulhatnak (nem kötelező a nemzetközi diákok számára) a több mint 60 partneriskola egyikében, 30 országban.

Az utolsó évben az idősebb szeminárium és az érettségi kutatási projekt (GRP) áll a tanulmány középpontjában. A GRP lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy bemutassák írásbeli, kritikai gondolkodási és problémamegoldó képességeiket, amelyeket az egyetem alatt tanultak. A hallgatók önálló gondolkodásmódot fejlesztenek azáltal, hogy megvitatják és megosztják kutatásukat a kortárs csoporttal, és felkészülnek az egyetem után a következő lépések eldöntésére.

Belépők

Hogyan kell alkalmazni

A(z iCLA címre történő jelentkezés egyszerű online jelentkezési rendszerünkön keresztül. A felvételi kategóriától függően különböző eljárások vannak, az alábbiak szerint:

A nemzetközi hallgatók online jelentkezhetnek.Azok a japán diákok, akik legalább két évig külföldi tanterv alapján tanultak 7-12. évfolyam között, és teljesítik a TOEFL iBT 76 (vagy azzal egyenértékű, elfogadott nyelvvizsga) angol nyelvi követelményünket, szintén nemzetközi online jelentkezési rendszerünkön keresztül jelentkezhetnek. iránymutatások, mint a nemzetközi pályázóknak.Azok a japán hallgatók, akik nem tanultak külföldi tanterv alapján, vagy nem felelnek meg az angol nyelvi követelményeinknek, kérjük, tekintse meg honlapunkon a hazai hallgatókra vonatkozó jelentkezési folyamatunk részleteit.

Pályázati eljárás:

  1. Ellenőrizze, hogy megfelel-e belépési követelményeinknek, és jogosult-e jelentkezni
  2. Töltse ki az online jelentkezési lapot, és töltse fel a szükséges dokumentumokat
  3. Fizesse be a 7000 JPY jelentkezési díjat
  4. Pályázati dokumentumok átvilágítása és interjú
  5. Értesítés az eredményekről

Szűrési módszer: A pályázatokat az összes dokumentum átfogó áttekintése, beleértve az esszét (célnyilatkozat) és egy interjú alapján értékelik. A jelentkezőkkel személyesen, e-mailben felvesszük a kapcsolatot a felvételivel és az ösztöndíjakkal kapcsolatban.

Helyszínek

  • 2-7-17 Sakaori

Kérdések