Keystone logo
Hong Kong Institute of Vocational Education

Hong Kong Institute of Vocational Education

Hong Kong Institute of Vocational Education

Bevezetés

A VTC csoport tagjaként a Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) Hongkong vezető szakképzési szolgáltatója, elkötelezett az iparágak által értékelt szakemberek ápolása mellett. Az IVE Hongkong gazdasági fejlődésével párhuzamosan fejlődött, kompetens és innovatív munkaerőt épített ki a tudásalapú gazdaságban.

Kiváló létesítmények

Az IVE hallgatók tanulási tapasztalatainak gazdagítása érdekében az ipari szabványoknak megfelelő létesítményeket hoznak létre a munkahelyi környezet szimulálására. Laboratóriumainkat és központjainkat rendszeresen frissítjük, hogy lépést tarthassunk a legújabb ipari trendekkel.

Tanítási kiválóság

Magasan képzett tanári csapatunk komoly ipari tapasztalattal rendelkezik. Egyedülálló „Gondolkozz és csinálj” megközelítésünk segítségével tanáraink kiegyensúlyozott tanulmányi ismereteket és gyakorlati tudást adnak át a szakmai sikerhez elengedhetetlen tényleges munkahelyen.

A személyzetfejlesztési programok megvalósításával a tantestület folyamatosan nyomon követi az ipari fejlesztéseket. A diákok megtanulhatják tanáraiktól a legkorszerűbb ismereteket, és felkészültséggel rendelkezhetnek jövőbeli fejlődésükhöz.

Erős ipari hálózat

Az IVE arra törekszik, hogy hosszú távú ipari partnerséget alakítson ki tanfolyamtervezésünk és tantervünk kialakítása érdekében. Az iparági támogatás interaktív tanulási tevékenységek, iparági kötődési lehetőségek és álláslehetőségek formájában is megvalósul.

Ígéretes jövő

Tanulóink következetesen számos kitüntetést és ösztöndíjat kapnak, tanúbizonyságot tudományos kiválóságukról és kiemelkedő eredményeikről. Több mint 300 ösztöndíjat nyújtanak vállalatok, szakmai szervezetek és rajongók.

Helyszínek

  • VTC International Development Office 14/F, VTC Tower, 27 Wood Road, Wan Chai, , Hong Kong

Kérdések