Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Houston Christian University Online

Houston Christian University Online

Houston Christian University Online

Bevezetés

A főiskola többről szól, mint a jövőbeli karrieredre való felkészítés - ez egy lehetőség arra, hogy felfedezd, ki vagy és miben hiszel. A HCU-képzés felkészít az utad minden egyes lépésére, attól a naptól kezdve, hogy Husky leszel, egészen addig a pillanatig, amikor megszerezheted a diplomádat. Tudj meg többet a HCU-n, egy vezető texasi keresztény egyetemen való tanulás előnyeiről.

A HCU 60 éves egyetemi hagyományokkal rendelkezik, amelyek középpontjában a hit és a minőségi tanulás áll. Akkreditációnkkal országosan elismert, minőségi oktatást kap. Tanfolyamai a nap bármely szakában elvégezhetők, hogy akkor végezhesse el a tanfolyamokat, amikor Önnek kényelmes.

A HCU Online ideális lehetőség a diákok számára, akik saját időbeosztásuk szerint szeretnének iskolába járni. Arra törekszünk, hogy kényelmes lehetőséget biztosítsunk a diploma megszerzésére, de arra is törekszünk, hogy a tandíj az egyik legalacsonyabb legyen az országban.

Belépők

Miután megtalálta a megfelelő Online Degree programot, kövesse az alábbi lépéseket a kezdéshez. Az átvitellel kapcsolatos kérdések esetén tekintse át HCU Online ra való átvitelről szóló további információkat.

 1. Complete Your Application
 2. Töltse ki az ingyenes szövetségi diáktámogatási kérelmet (FAFSA)
 3. Középiskolai átirat/GED küldése
  • Az alapképzésben részt vevő hallgatóknak átiratot kell benyújtaniuk arról, hogy középiskolai általános vagy felsőfokú végzettséget vagy GED-t szereztek, megfelelő pontszámokkal. (Elengedjük, ha a hallgatónak 32 vagy annál több kreditórája van.)
  • Nyújtsa be a szükséges dokumentumokat
  • Átiratok: A hallgatóknak be kell nyújtaniuk a korábban részt vett intézmények összes főiskolai átiratát (cím fent). A hivatalos átiratokat közvetlenül attól a főiskolától vagy egyetemtől kell elküldeni, amelyik az Ön alapképzési fokozatát megadta, hogy hivatalosnak minősüljenek.
  • Az azóta eltelt időtől származó további kurzusok átiratait is be kell nyújtani, beleértve az érettségi utáni vagy posztgraduális szintű átiratokat is.

Ösztöndíjak és finanszírozás

A HCU hallgatói számára sokféle pénzügyi támogatás áll rendelkezésre. Minden új alapképzésben részt vevő bentlakásos diák jogosult a gólya érdemdíjra a középiskolai tanulmányi teljesítménye alapján. További ösztöndíjak állnak rendelkezésre mind az egyetemi, mind a posztgraduális hallgatók számára a tudományos tanulmányi terület alapján.

Szövetségi támogatások és diákhitelek is elérhetők azok számára, akik megfelelnek bizonyos szükségletalapú kritériumoknak az ingyenes szövetségi diáktámogatási kérelem (FAFSA) alapján. A jogosult hallgatók szövetségi munka-tanulmányi pozícióra is jogosultak lehetnek az egyetemen.

Egy felsőoktatási intézménybe járni befektetés a jövőbe. Sok diák számára az ösztöndíj megszerzése fantasztikus módja lehet a befektetés finanszírozásának. A HCU-ban ösztöndíjak széles skáláját kínáljuk a különböző hallgatók oktatási igényeinek kielégítésére.

Az egyetemi felvételi kérelmének elbírálása során a rendszer automatikusan kiválasztja jelentkezését, hogy megnézze, megfelel-e egy vagy több egyetemi érdemi ösztöndíjunk vagy diplomás ösztöndíjunk követelményeinek.

 • Gólya érdemdíjak
 • Transfer Merit Awards
 • Additional Scholarships
 • Állami támogatások
 • Otthonos tanulói ösztöndíjak
 • Graduate Scholarships
 • Ingyenes átirat értékelése

Rangsorok

 • A HC 2023–2024 között a Military Friendly Schools® Gold Standard besorolást kapja
 • A HCU a legjobb online keresztény főiskolák és egyetemek közé került
 • A HCU a Texas legjobb online főiskolái közé tartozik

Tanulói beszámolók

Miért érdemes a Houston Christian University Online egyetemen tanulni?

 • Elérhető: A kurzusok a nap bármely szakában tartanak, így akkor végezheti el a kurzusokat, amikor az Önnek megfelelő. HCU Online ideális választás azoknak a diákoknak, akik saját ütemtervük szerint szeretnének iskolába járni.
 • Holisztikus oktatás: A HCU integrálja a hitet és az értelmet az akadémikusokba, így Ön nem csak a karrierjére készül fel, hanem egy tartalmas életre is az Isten szolgálatában.
 • Minőségi oktatás: A HCU 60 éves tudományos hagyománya a hitre és a tanulás minőségére összpontosít. Akkreditációnkkal országszerte elismert minőségi oktatást kap.
 • Megfizethető: a HCU-nak ma a legalacsonyabb tandíja van. Kényelmes lehetőséget szeretnénk nyújtani a diploma megszerzésére, de azt is szeretnénk, hogy tandíjunkat a legalacsonyabbak között tartsuk az országban.

Díjak és akkreditációk

A Houstoni Keresztény Egyetemet a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetsége (Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges) akkreditálta társult, érettségi, posztgraduális és doktori fokozatok odaítélésére.

Helyszínek

 • Houston

  7502, Fondren Road, TX 77074, Houston

Kérdések