Keystone logo
Hampton University Bachelor of Science Licence gyakorlati ápolónő
Hampton University

Bachelor of Science Licence gyakorlati ápolónő

Hampton, Amerikai Egyesült Államok

5 Semesters

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 26 198

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az Ápolási Iskola az egyetem szerves egysége, és megosztja céljait és kiválósági eszméit a tanítási-tanulási folyamatban. A(z) Hampton University egyetemi képzési programja általános oktatási tartalmat, szakmai tartalmat és klinikai tapasztalatokat foglal magában.

Licensed Practical Nurses (LPN)

Tehermentes jogosítvánnyal rendelkező, engedéllyel rendelkező gyakorlati ápolónők (LPN-k) emelt szintű helytállással vehetők fel. Az engedéllyel rendelkező gyakorlati ápolónő hallgatóknak igazolniuk kell a tehermentes érvényes állami engedélyt. Ugyanazok a felvételi szabályzatok, amelyek az egyetemi hallgatókra vonatkoznak, akik a(z Hampton University területére szeretnének felvételt nyerni, az engedéllyel rendelkező gyakorlati ápolónő hallgatókra is. Átiratot kell benyújtani egy gyakorlati ápolónői iskolából, valamint minden főiskoláról és egyetemről, amelyre részt vettek. Az emelt szintű ápolási kreditek közzététele (18) ápolási kredit megszerzése után történik a következő címen: Hampton University .

Nemzeti Akkreditáció

Az ápolói érettségi képzési programokat és a(z) Hampton University ápolói mesterképzési programokat a Collegiate Nursing Education, 655 K. Street NW, Suite 750, Washington, DC., 20001, 202-887-6791 akkreditálta. az alapképzési programot a Virginia Board of Nursing (VBON) hagyja jóvá. A School of Nursing a National League for Nursing (NLN) és az American Association of Colleges of Nursing (AACN) ügynökségi tagja is.

Nemzeti licencjogosultság

Az érettségi ápolói program minden végzettje jogosult az Országos Tanács engedélyvizsgájának (NCLEX-RN®) letételére a szakmai ápolói gyakorlatra. Ezt a vizsgálatot a National Council of State Boards of Nursing (NCSBN) végzi. A Virginiai Nemzetközösségben bejegyzett diplomások bármely államban folyamodhatnak engedélyért, jóváhagyással. Az ápolói mesterképzésben végzettek felsőfokú gyakorlati ápolói minősítő vizsgát tehetnek.

Akkreditáció

 • A School of Nursing érettségi programjait ( Hampton University ) teljes mértékben jóváhagyta a Virginia Board of Nursing.
 • Az ápolói érettségi szakot a Főiskolai Ápolóképzési Bizottság akkreditálta.
 • A School of Nursing a National League for Nursing és az American Association of Colleges of Nursing ügynökségi tagja is.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Bachelor of Nursing IBNU
  • Adelaide, Ausztrália
 • MSc Early Years Practice Health Visiting
  • Stirling, Egyesült Királyság
 • Ápolói alapképzés
  • Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság