Keystone logo

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

A logo

Bevezetés

Üdvözöljük a HAMK

Häme University of Applied Sciences (HAMK) egy nemzetközi, aktív és modern intézmény Finnország déli részén. Hosszú, 1840-ig visszanyúló történelmünk lehetővé tette számunkra, hogy versenyképes, modern egyetemmé váljunk nemzetközileg elismert oktatási minőséggel. HAMK hét campussal rendelkezik a dél-finnországi Hämeenlinna festői tóparti városában és környékén, és jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik az ország többi részével. Valamennyi campusunk a legújabb technológiával van felszerelve, hogy diákjaink maximálisan kihasználják képességeiket, és élvezzék a HAMK -ban eltöltött időt. 9 angol nyelvű alapképzési és két mesterképzési programot kínálunk, amelyek középpontjában a foglalkoztathatóság, az innováció és a vállalkozói szellem átfogó készségeinek fejlesztése áll. Képzési programját úgy alakíthatja, hogy jövőbeli törekvéseihez illeszkedjen a tudományterületeken átívelő tárgyakkal.

Egy nemzetközi egyetem

Szeretettel várjuk a diákokat a világ minden tájáról. Több mint 600 nemzetközi hallgatónk van több mint 60 országból, hogy gazdagítsák a HAMK nemzetközi környezetét. Olyan globális környezetet kínálunk, ahol a hallgatók különböző kulturális perspektívákkal találkoznak, és nemzetközi kapcsolatokra tesznek szert, amelyeket a munkaadók világszerte értékelnek.

Tanulmányok a HAMK -nál

HAMK 11 szakot kínál mérnöki, üzleti, informatikai, tervezési, mezőgazdasági és erdészeti szakokon. A választott területeken való specializálódás lehetőségeinek széles skálájával a hallgatók valóban a legtöbbet hozhatják ki saját erősségeikből és jövőbeli törekvéseikből. A HAMK -ban végzett valamennyi tanulmány ötvözi az elméletet, a gyakorlatot és a munkakapcsolatokat. Tanulmányaik végén a diplomások nemcsak tudásra tettek szert, hanem készségekre és készségekre tettek szert az iparban folyó munkával kapcsolatban, és fontos kapcsolatokra tettek szert a jövőbeni munkához. A tanulmányok során a hallgatók vállalati projekteket hajtanak végre, és úgy gyakorolhatják készségeiket, ahogyan azt munkaviszonyukkor tennék. Ezek a gyakorlatorientált tanulmányok, amelyekről az alkalmazott tudományegyetemek ismertek, a hallgatók és az ipar javát szolgálják. HAMK -nak 4 kutatóegysége is van, amelyek szorosan együttműködnek nemzetközi hallgatóinkkal különböző projektekben és megbízásokban.

A HAMK minőségi rendszer

A finn felsőoktatási intézmények minőségügyi rendszereit a Finn Oktatásértékelő Központ szisztematikusan ellenőrzi. Az ellenőrző csoport értékelése alapján a HAMK volt az első olyan felsőoktatási intézmény Finnországban, amely az értékelési terület oktatására „kiváló” szintet kapott.

Kövessen minket a Snapchaten, valamint az Instagramon, a Facebookon és a TikToK-on

Instagram: HAMK_UAS, #hamkstoriesinternational

Facebook: Hämei Alkalmazott Tudományok Egyeteme

TikTok: hamk_uas

Helyszínek

  • Visamäentie 35, 13101, Hämeenlinna

  • Kaartokatu 2, 11100, Riihimäki

  • Tietotie 1, 37630, Valkeakoski

  • Wahreninkatu 11, 30100, Forssa

  • Mustialantie 105, 31310 Mustiala, Finland, 31310, Mustiala

  • Saarelantie 1, 16970, Evo

Kérdések