Keystone logo
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Bevezetés

Kik vagyunk

A GW Kolumbiai Művészeti és Tudományos Főiskolán a kutatás sikeresen fejlődik, a kritikus gondolkodás endemikus, az együttműködés állandó, és a való világbeli képzés együtt jár a tanulással. Mivel a kollégium irigylésre méltó elhelyezkedéssel rendelkezik az ország fővárosának szívében, az aktív elkötelezettség az osztályteremben kezdődik, és folytatódik a kormánycsarnokokon, a múzeumok galériáin, az NIH, a NASA és a DOE laboratóriumán, a nemzetközi diplomaták nagykövetségein és a Smithsonian és más tiszteletreméltó intézmények hátterében.

A főiskola az egyetem szellemi és kreatív gerince, egy olyan hely, ahol a művészetek, a humán, a társadalomtudomány és a természettudomány összekapcsolódnak, hogy ötletek és lehetőségek kapcsolatát alkotják. A nézőpontot, az elemzéseket és a kommunikációt hangsúlyozó innovatív tanterv miatt az ország liberális művészeti intézményeinek vezetőjeként az egyetemi hallgatók felkészültek a 21. századi hatékony és felelősségteljes polgárok számára szükséges kompetenciákra. Szakmai és doktori szinten a végzős hallgatók olyan tudományos karokkal társulnak, amelyekben Fulbright-kedvezményezettek, díjnyertes koreográfusok, közzétett kutatók és kritikusok szerepelnek a szerzők, hogy kutatási spektrumot fejlesszenek ki az üvegházhatású gázok kibocsátásának ellenőrzésétől az autizmusba való belemerülésig. okok, prevalencia és kezelés.

Üdvözöljük a Columbian College végzős tanulmányain

A GW Columbian Művészeti és Tudományi Főiskoláján végzett diplomák mágnesként szolgálnak a legjobb tudósok számára, és katalizátorként szolgálnak a tanulás és a felfedezés terén a művészetek, a bölcsészettudományok, valamint a társadalomtudomány és a kemény tudományok területén. Diplomaink és képesítéseink integrálják a legmagasabb szintű oktatást, a világhírű programjainktól olyan témákban, mint a történelem, a politikatudomány és a közpolitika, az úttörő munkánkig a művészetterápiában, a törvényszéki tudományokban, valamint az LMBT egészségügyi politikájában és gyakorlatában. A GW 82 Arts & Sciences programjának egyikében szerzett felsőfokú végzettség nem hasonlít semmilyen más felsőfokú iskolai tapasztalathoz.

Nemcsak Washington DC-ben vagyunk a legbefolyásosabb intézményektől, hanem oktatói és öregdiák hálózatainkban rendkívül sokféle nemzetközileg elismert vezető van. A Columbian College-ban megkapja az eszközöket intellektuális és szakmai fejlődéséhez.

Statisztika

Kompetitív. Csatlakoztatva. Átfogó.

 • 2800 végzős hallgató
 • 49 mesterképzés
 • 24 doktori fokozat
 • 15 érettségi bizonyítvány
 • 534 nappali tagozatos kar
 • 80 000+ Columbian College öregdiák (mind az 50 államban és 120+ országban él)

  2. felvételi lehetőség

  A Columbian College doktori, mesterképzési és posztgraduális bizonyítványt nyújtó programjai átalakító élményt nyújtanak, összekötve a hallgatókat a legbefolyásosabb vezetőkkel és intézményekkel, miközben partnerségben állnak az ország fővárosában és szerte a világon működő állami és magán szervezetekkel.

  Végzős hallgatóink felkészültek a tudományos és szakmai előmenetelre a szigorú ösztöndíjjal és gyakorlati alkalmazással átitatott oktatás révén.

  Ösztöndíjak és finanszírozás 2. opció

  Öregdiák statisztika

  Ranglista

  USA Today College Rankings

  • Az Egyesült Államok 7. legjobb politikai tudományi főiskolája

  A Világ Egyetemek Akadémiai rangsora 2018

  • A világ legjobb 76-100 társadalomtudományi iskolája

  US News & World Report

  • Történelem, az 59. legjobb az Egyesült Államokban
  • Közgazdaságtan, 63. legjobb az Egyesült Államokban
  • Angol, 67. legjobb az Egyesült Államokban

  Kérdések