Keystone logo
Georgia State University

Georgia State University

Georgia State University

Bevezetés

Egy vállalkozó szellemű állami kutatóintézet Atlanta szívében

Az 1913-ban alapított Georgia State University küldetése a kiváló oktatás, kutatás és szolgáltatás. Az Atlanta belvárosának szívében található ez a jelentős kutatóegyetem, amely ötvözi az akadémiai szigort a gazdag egyetemi tapasztalattal, átalakítva a hallgatók életét és formálva a jövő vezetőit. Georgia State University több mint 53 000 egyetemi és posztgraduális hallgatót vesz fel 11 főiskolán és iskolában, és folyamatosan előkelő helyen áll innovációja és oktatása terén.

Az ország egyik legváltozatosabb hallgatói szervezetébe beiratkozó Georgia állam az állam második legnagyobb egyeteme, ahol Georgia minden megyéből, az ország minden államából és több mint 145 országból érkeznek hallgatók.

Egy üzleti iskola, amely úgy néz ki, mint a világ többi része

J. Mack Robinson Üzleti Főiskola a Georgia State University

A Dél legnagyobb üzleti iskolája és egy jelentős kutatóintézet része, Georgia State University J. Mack Robinson College of Business 200 oktatója, 8000 hallgatója és 80000 öregdiákja.

A közel 70 országból származó végzős hallgatókkal a főiskola világszínvonalú és világszerte. MBA-képzését a Bloomberg Businessweek és a US News & World Report folyamatosan a legjobbak közé sorolja (az állami egyetemek között az első 20), Executive MBA-ja pedig a Financial Times világelső programjai között szerepel.

Az Atlantában található Robinson College of Business és Georgia állam több georgiai felsővezetőt állított ki diplomás üzleti diplomával, mint bármely más délkeleti iskola. A Robinson College of Business büszke a több mint 1500 diákból álló sokszínű közösségére 18 diplomás üzleti programból álló portfólióban, beleértve az MBA-t (az üzleti elemzésben STEM-koncentrációval), az MBA kettős diplomát, a 13 speciális mesterképzést (köztük 6 STEM-tanúsítvánnyal rendelkező programot). , Executive MBA, Executive Doctor in Business Administration és rugalmas diplomás bizonyítványok.

Legyen szó karrierindítóról, pályajavítóról vagy pályaváltóról, rugalmas, saját tempójában haladó MBA-nk naprakész, gyakorlati tanulási tapasztalatot biztosít könyvek végére merítési tapasztalatokkal és kritikus élethosszig tartó tapasztalatokkal. az MBA-tapasztalatba beépítve a karrier készségekkel foglalkozó workshopok, amelyek biztosítják a sikeres következő lépést a karrieredben.

220482_1366_front.jpg

Statisztika

  Belépők

  Készítse el jelentkezését

  Az alkalmazás összetevői a következők:

  • Küldje be online jelentkezését
  • Egyetemi átiratok
  • Esszé
  • Önéletrajz
  • Rögzített videointerjú (élő interjú MBA-hoz szükséges)
  • IELTS vagy TOEFL vizsga (csak nemzetközi jelentkezők)
  • Kiegészítő anyagok (ajánló levelek, választható esszék és GRE/GMAT teszteredmények – nem kötelező)

  Az érdeklődési körének megfelelő konkrét kritériumokkal kapcsolatos részletekért látogasson el a következő oldalra:

  Jelentkezzen egy speciális mesterképzésre - Georgia State Robinson College (gsu.edu)

  MBA jelentkezési folyamat – Georgia State's Robinson College (gsu.edu)

  A Georgia államba jelentkezők „nemzetközinek” minősülnek, ha megfelelnek az alábbi kritériumok bármelyikének:

  • Diákok, akik az Egyesült Államokban nem bevándorló vízummal (B-1, H-1, J-1 stb.)
  • Az Egyesült Államokon kívül élő diákoknak F-1 vízumra lesz szükségük az Egyesült Államokban való tanuláshoz
  • Azon hallgatók, akik az állandó tartózkodási státusz kérelmezése folyamatban vannak, de még nem kapták meg az állandó tartózkodási kártyát
  • Diákok, akik az Egyesült Államokon kívül tanultak

  Amellett, hogy megfelel az érdeklődésre számot tartó diplomás üzleti program összes felvételi követelményének, nemzetközi hallgatóként a következő anyagokat is be kell nyújtania a megfelelő határidőig:

  Angol nyelvtudás

  Azon túlmenően, hogy megfelelnek a felvételi valamennyi egyéb követelménynek, az angolt nem anyanyelvűeknek igazolniuk kell megfelelő angol nyelvtudást. Az angol nyelvtudás igazolása az alábbiak egyikével igazolható:

  • Érettségi vagy diploma megszerzésének igazolása az Egyesült Államokon belül (akkreditált intézménytől) vagy azon kívül, ahol az angol az ország hivatalos nyelve – lásd Georgia State University által jóváhagyott országok listáját , amelyek megfelelnek ennek a követelménynek.
  • TOEFL pontszámok (papír vagy internet alapú)
  • IELTS pontszámok
  • A Georgia Egyetemi Rendszerének befejezése jóváhagyott ESL program

  Az angol nyelvtudás követelményei nem vonatkoznak azokra a jelentkezőkre, akiknek születési országa angolul beszél (a GSU angol nyelvtudás mentesítési listáján felsoroltak szerint ).

  Vízumkövetelmények

  Miután megkapta az I-20 vagy DS-2019-et Georgia államból, ideje kérelmezni a vízumot. Az F-1 vagy J-1 vízum lehetővé teszi, hogy belépjen az Egyesült Államokba, hogy megkezdje tanulmányait. A Georgia államból származó I-20-as vagy DS-2019-es készülékével kérheti vagy újíthatja meg nézetét, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Fizesse ki a SEVIS I-901 díjat. Ehhez a fizetéshez szüksége lesz SEVIS azonosítójára, amely az I-20 vagy DS-2019 kártyán található.
  2. Töltse ki az online nem bevándorló vízumkérelmet, a DS-160-as űrlapot, és nyomtassa ki a jelentkezési űrlap megerősítő oldalát, hogy magával vigye az interjúra.
  3. Kérjen időpontot vízumért a legközelebbi amerikai konzulátuson vagy nagykövetségen az I-20 vagy DS-2019 és az I-901 díjfizetési nyugta segítségével.
  4. A vízumot csak az I-20 vagy DS-2019 kezdő dátuma előtt 120 nappal adják ki. Előfordulhat, hogy a vízumkiadás dátuma előtt részt vesz egy vízumtalálkozón, de ne feledje, hogy meg kell várnia a vízum kiadására.
  5. Szerezze meg vízumát, és készítse el utazási terveit, mielőtt elkezdődik az órák Georgia államban. Ne vásároljon repülőjegyet a vízum kézhezvétele előtt.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Tisztában vagyunk vele, hogy a posztgraduális iskola jelentős befektetést igényel. Diplomás asszisztensi (GA) lehetőségeket kínálunk a kiemelkedő hallgatók támogatására tanulmányi céljaik elérésében.

  A kitöltött jelentkezéseket benyújtó jelentkezők automatikusan figyelembe veszik a Graduate Assistantship (GA) díját.

  • A GA-díjak programonként változnak, de a kritériumok közé tartozik a kiváló tanulmányi és karrierbeli teljesítmény, változatos és tartalmas személyes tapasztalatok, erős interperszonális készségek és vezetői potenciál.
  • A GA pozíciók nagyon szelektívek.
  • Ha kiválasztottak egy GA-díjra, a felvételkor értesítést kap.

  Mit takar a diplomás asszisztens?

  A diplomás asszisztensi képzések két fő kategóriába sorolhatók:

  • Akadémiai – Az akadémiai diplomás asszisztensek szorosan együttműködnek az oktatókkal a kutatási projektekben és kezdeményezésekben.
  • Adminisztratív – Az adminisztratív diplomás asszisztensek támogatást nyújtanak a főiskola üzleti részlegeinek.

  A diplomás asszisztensi munkavállalás heti 12-16 óra között mozog a GA díjtól függően.

  Nem kapott GA-t a felvételkor? Még lehet jelentkezni egyre!

  Továbbra is jogosult lehet, és pályázhat a Robinson és a Georgia állam campusának lehetőségeire. Miután elküldte a beiratkozási letétet, elérheti Handshake webhelyünket, ahol megtekintheti a Georgia államban elérhető egyéb Graduate Assistant lehetőségeket.

  Ösztöndíjlehetőségek

  A Graduate Assistantships képzésen kívül korlátozott ösztöndíjlehetőségek vannak meghatározott kritériumok alapján.

  A Georgia állam végzős hallgatóinak ösztöndíjlehetőségei itt tekinthetők meg és jelentkezhetnek: Minden lehetőség - Georgia State University ösztöndíjak (academicworks.com)

  Rangsorok

  Georgia State University J. Mack Robinson College of Business Rangsora

  Itt az ideje, hogy kitörjük a konfettiágyúkat, és elkezdjük gyakorolni a győzelmi táncunkat, mert Georgia State University ismét visszatér! Olvassa el lent, hogy megtudja, mit ünneplünk , és csatlakozzon a mókához.

  Georgia State University negyedik éve nyerte el a „No. 1 Public University for Graduate Teaching”, és ha ez nem lenne elég lenyűgöző, akkor mi is „Nem. 2 for Innovation” címmel, immár harmadik éve. Egyszerű, a következetesség a lényeg!

  Most már tudjuk, mire gondol. – Egy újabb egyetemi rangsor, nagy dolog. De íme, barátok: Georgia állam nem csak a kiválóság rövid távú hullámát lovagolja meg. Nem, hét éve az innováció legjobb négy között lógunk! És ebből öt éven keresztül mi voltunk a második legjobb újítók a városban.

  Ez nem minden! A Georgia államban működő J. Mack Robinson College of Business is hullámokat ver. Diplomás üzleti programjaink rendkívül elismertek és jól besoroltak, többek között:

  • Főbb rangsorok az amerikai állami egyetemek között:

  ‒ A 20 legjobb részmunkaidős MBA program US News & WR (2023. április)

  ‒ #7 MS Information Systems US News & WR (2023. ápr.)

  ‒ #7 MS Marketing TFE Times (2023. február)

  ‒ #6 MS Real Estate US News & WR (2023. ápr.)

  ‒ #6 Executive MBA CEO Magazin (2023. április)

  ‒ #5 MS Analytics TFE Times (2023. február)

  ‒ #5 MS Financial Engineering (QRAM) TFE Times (2023. február)

  ‒ #2 MS Finance TFE Times (2023. február)

  Összefoglalva, Georgia State University nem csupán egy ütéses csoda; az innováció, a tanítás és az üzleti oktatás terén hatalmas erők vagyunk. Ezt egy tudománynak tulajdonítjuk, és minden évben következetesen nagyszerűségre készülünk.

  Helyszínek

  • Buckhead

   Tower 200, 3348 Peachtree Rd NE, Atlanta, 30625, Buckhead

   Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések