Keystone logo
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences BSc (Hons) az Orthoptics-ban
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSc (Hons) az Orthoptics-ban

Glasgow, Egyesült Királyság

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1820 / per year *

Az egyetemen

* Otthon / EU diákok; £ 9250 RUK diák; 11 500 font nemzetközi diák

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az ortopédák olyan szövetséges egészségügyi szakemberek, akik a szemkörülmények széles körének diagnózisára és kezelésére specializálódnak.

A szem megértése és az agy szerepe a vizuális élményben kulcsfontosságú az orthotikus munkához. Az ortotiszták olyan betegek gondozásában és kezelésében dolgoznak, akik rossz látás- és állapotfeltételeket mutatnak, beleértve az agyi sérüléseket, a cukorbetegséget, a stroke-ot, az alacsony látást és a glaucomát.

Az Orthoptisták szorosan együttműködnek a szemészek és optometrikusok, valamint a gyermekorvosok, neurológusok, óvodapedagógusok, egészségügyi látogatók, endokrinológusok és más, egymással összefüggő egészségügyi szakemberek számára a multidiszciplináris ellátásban.

A GCU-nál folytatott program magában foglalja az egyéb egészségügyi szakemberek mellett a tanulást, amely a négyéves tanulmányi időszak során multidiszciplináris tapasztalatot biztosít a hallgatók számára. Az ortoptika alkalmas az egészségügyben érdeklődő egyéneknek, akik szeretnek dolgozni az emberek, különösen a gyermekek és az idősek között.

Karriered

Az Orthoptics tanulás érdekes és kihívást jelent, és a foglalkoztatási lehetőségek kiválóak. A képesítés világszerte elismert.

A programot az Egészség elfogadta

Mit fog tanulni?

1. év

Alapítványok az egészségügyben és a szociális gondozásban, az okuláris anatómiai és élettani, gyermekfejlesztési és egészségügyi optika, a refrakció és a binokuláris látás, a gyakorlati oktatás területén.

2. év

Diagnosztikai technikák, okuláris farmakológia, okuláris patológia, élettan és mikrobiológia, refrakciós és binokuláris látás, bevezető szemészeti betegség, gyakorlati oktatás.

3. év

Haladó Orthoptics 1

4. év

Egészségügyi menedzsment, Kitüntetés projekt, Haladó Orthoptics 3, Gyakorló oktatás.

Belépési követelmények

Az itt felsorolt ​​összes beutazási követelményt útmutatónak kell tekinteni, és a beutazáshoz szükséges legkisebb értéket kell figyelembe venni. Azok a pályázók, akiket egy hely feltételes ajánlatának tettek fel, megkérhetik, hogy többet érjenek el, mint amit kijelöltek.

1. év

SQA magasabb

BBBBC, köztük 2 tudomány, valamint matematika, angol és fizika Nat 5 a B-ben

Egy szinten

BBB beleértve egy tudományt és GCSE matematikát, fizikát és angolul a B / 6-ban

ILC magasabb

H2H3H3H3H3 tartalmazzák a fizikát, a matematikát és az angol nyelvet

IB Diploma

A 28 pontnak tartalmaznia kell egy magasabb szintű tudományt és matematikát 6-kor

BTEC kibővített diplomája

a Science / Applied Science DDM és a GCSE angol, a matematika és a fizika a B / 6 vagy Double Science a BB / 66

Főiskola

AP Tudományhoz és technikához / Ophthalmikához az ABB-vel és 70% a fizika modulban. Tudomány vagy egészségügyi alapú HNC / D a B-vel a minősített egységekben, és elegendő fedezést nyújt a fizikából. Más tudományhoz kapcsolódó HNC-képesítések (beleértve a fizikát is) figyelembe vehetők.

angol nyelv

Azoknak a pályázóknak, akiknek az első nyelve nem angol, általában az IELTS-t kell összességükben tartani, mindegyik elemen vagy azzal egyenértékűnek 6,5-szer.

További információ

Egyéb tudományos és szakképesítések

Minden egyes GCU-alkalmazást egyedi alapon kell figyelembe venni. Ha nem rendelkezik a tipikus tanulmányi beiratkozási képesítéssel, de képes bemutatni a releváns szakmai tapasztalatokat és / vagy az elismert szakmai testületek által nyújtott krediteket, akkor jogosult lehet erre a kurzusra az egyetem elismert előzetes oktatási rendszerének ismeretében.

Nemzetközi Pathways

Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, akkor jogosult lehet az angol egyetemi tanulmányi programra.

Díjak és finanszírozás

A fizetett tandíjat leginkább a díjstátusz határozza meg. Mi az a diáktámogatási státusz?

Tandíj 2018/19

 • Otthon: £ 1820
 • RUK: 9250 £ *
 • EU: 1820 £
 • Nemzetközi: 11 500 £

* A három vagy négyéves végzettségű RUK hallgatók teljes tandíjat 27,750 GBP-re korlátozzák. A konkrét díjakat a skót kormány megerősíti, és megerősítést nyerhet.

Ha 2018 szeptemberében vagy 2019 januárjában elkezdi tanulmányait, akkor ezek az éves vagy moduldíjak, amelyek a tanfolyam időtartamára vonatkoznak; a díjak azonban változhatnak. A díjak megváltoztatásával kapcsolatos részletekért olvassa el a díjainkat és a visszatérítési szabályzatunkat.

További költségek

Amellett, hogy természetesen tandíjat, akkor találkozhat többletköltségek az Ön korában az egyetemen.

ösztöndíjak

Jó áron nyújtunk magas színvonalú oktatást; mint a Közös Jótékonysági Egyetem, elköteleztük magunkat, hogy a tehetséges hallgatók számára elérhető felsőoktatást kínálunk, mivel alacsony a tandíjjuk, és évente több mint 2,5 millió fontot kitevő ösztöndíjcsomagot biztosítunk.

Ha bármilyen kérdése vagy kérdése van a 2018/19-es évek ösztöndíjaival kapcsolatban, kérjük, forduljon a hallgatói érdeklődéshez.

Nemzetközi hallgatói kezdési időpontok

Új nemzetközi diákok számára a tájékozódási események 2018. szeptember 14-én kezdődnek. Ez a többletidő kifejezetten arra irányul, hogy segítsen az új nemzetközi hallgatóknak az Egyesült Királyságban és a GCU-ban történő letelepedés előtt az általános hallgatói indukció és tanítás megkezdése előtt.

Ebben az időszakban számos szórakoztató és informatív tevékenység zajlik, beleértve az egyetemi és városi túrákat, valamint üdvözlő eseményeket, ahol más nemzetközi diákokkal találkozhat.

Szakmai akkreditáció

A programot az Egészség elfogadta

Értékelési módszerek

A tanulási és oktatási módszerek széles skáláját alkalmazzuk annak biztosítására, hogy mind az üzleti, mind a menedzsment szükséges ismerete és megértése, valamint az intellektuális és személyes készségek portfóliója legyen.

A program minden modulja saját tanulási, oktatási és értékelési stratégiát használ a tanulási célok elérése érdekében. Az értékelési módszerek modulok között változnak, és magukban foglalhatják a láthatatlan vizsgálatokat, az osztályteszteket, esszéket, vezetői jelentéseket, esettanulmányokat, prezentációkat és csoportmunkát.

Tanítási módok

A tanulás és tanítás módszerei annak biztosítására szolgálnak, hogy programunk szakmailag releváns és akadémiai szempontból is kihívást jelent. A megközelítésünk a diákközpontú, gyakorlati, részvételi és a munkáltatók igényeihez igazodik.

A hagyományos pedagógus-centrikus tanulás elől távolodtunk egy önállóbb tanulási megközelítésig, ahol arra ösztönözzük, hogy kritikai gondolkodási készségeket fejlesszen ki.

Belépők

Tanterv

Ösztöndíjak és finanszírozás

Karrierlehetőségek

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Optometriai BSc Orvosi Diagnosztikai Elemzés
  • Budapest, Magyarország
 • Klinikai szemészet (online tanulás) ChM (Klinikai szemészet)
  • Online
 • Alapellátási Szemészet MSc (online tanulás)
  • Online