Keystone logo
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences BSC az Orális Egészségtudományban
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSC az Orális Egészségtudományban

Glasgow, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1820 / per year *

Az egyetemen

* Otthon / EU diákok; £ 9250 RUK diák; 11 500 font nemzetközi diák

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A fogtechnikusok / terapeuták magasan képzett szakemberek, akik a fogorvosi csapat részeként dolgoznak, és segítenek abban, hogy a betegek jó fogászati ​​egészséget élvezzenek.

Fontos szerepet játszanak a szájüregi betegségek, mint például az ínybetegség, a fogszuvasodás és a szájrák megelőzésében. Képességük a megelőző, parodontális és helyreállító terápiák biztosítása a felnőttek és a gyermekek fogaiban a klinikai kezelés és oktatás révén.

Ez az izgalmas és kihívást jelentő program a Glasgow-i Fogászati ​​Kórházban, a Glasgow-i Caledonian Egyetemen és számos elterjedési központban tanít. A fogorvosi iskola klinikai képzettségű laboratóriuma kiváló létesítményekkel és korszerű oktatási technológiákkal rendelkezik.

A jó kommunikációs készség elengedhetetlen ahhoz, hogy megbirkózzon a betegekkel, a szülőkkel vagy a gondozókkal. A diákok elvárják, hogy tartsák be az általános fogorvosi tanács által körvonalazott szigorú magatartási kódexet, és a magas színvonalú érettség, a titoktartás és a szakmaiság várhatóan a pályán marad.

Karriered

A diplomások jogosultak jelentkezni az Általános Fogászati ​​Tanácsnál. Az NHS-ben, a magánkézben vagy a közösségi fogorvosi szolgálatban sokféle karrierlehetőség áll rendelkezésre az általános fogorvosi gyakorlatban, amely magában foglalhatja otthoni ápolási és kórházi ellátásokat is. A diplomások is részt vehetnek a kutatásban és a szájon át történő egészségmegőrzésben.

Mit fog tanulni?

1. év

Biomedikai tudományok, gyakorlatok alapjai, humán betegség, plakkokkal kapcsolatos betegségek.

2. év

Fogászati ​​biomateriumok, fájdalom és szorongás, gyermekgyógyászat, fogászati ​​radiográfia.

3. év

Integrált betegellátás, fogászati ​​kutatás, szájbetegség, választható projekt.

Áttekintés

A hallgatók az Inter-professzionális modulokon vesznek részt a program három éve alatt a többi Allied Health szakmában dolgozó hallgatókkal.

Belépési követelmények

1. év

SQA magasabb

BBBB, beleértve a Biology plus Nat 5 angol nyelvet és egy második tudományt a C-ben

Egy szinten

BCC, beleértve a biológiát, valamint GCSE angol és egy második tudomány (fizika, kémia vagy matematika) a C / 4-ben

ILC magasabb

H2H2H3H3 a biológiát magasabb és rendes szintű matematikában és az angol O2-ben

IB Diploma

A 24 pontnak tartalmaznia kell a magasabb szintű biológiát és egy második tudományt

BTEC kibővített diplomája

köztük a BMI és a GCSE angol nyelvű C / 4

Főiskola

HND / SVQ / NVQ fogászati ​​ápolás. Más tudományosan megalapozott HND-képesítések is figyelembe vehetők, feltéve, hogy a kérelmező minimális SQA magasabb BB, beleértve a biológiát / humán biológiát.

angol nyelv

Azoknak a pályázóknak, akiknek az első nyelve nem angol, általában az IELTS-t kell összességükben tartani, mindegyik elemen vagy azzal egyenértékűnek 6,5-szer.

További információ

További követelmények

A jó kommunikációs készség elengedhetetlen ahhoz, hogy megbirkózzon a betegekkel, a szülőkkel vagy a gondozókkal. A diákok elvárják, hogy tartsák be az általános fogorvosi tanács által körvonalazott szigorú magatartási kódexet, és a magas színvonalú érettség, a titoktartás és a szakmaiság várhatóan a pályán marad.

A kiválasztott pályázók meghívást kapnak a felvételi eljárás részeként való részvételre.

Díjak és finanszírozás

A fizetett tandíjat leginkább a díjstátusz határozza meg. Mi az a diáktámogatási státusz?

Tandíj 2018/19

 • Otthon: £ 1820
 • RUK: 9250 £ *
 • EU: 1820 £
 • Nemzetközi: 11 500 £

* A három vagy négy éves diplomát teljesítő RUK hallgatók teljes tandíjat 27,750 GBP-re korlátozzák. A konkrét díjakat a skót kormány megerősíti, és megerősítést nyerhet.

Ha 2018 szeptemberében vagy 2019 januárjában elkezdi tanulmányait, akkor ezek az éves vagy moduldíjak, amelyek a tanfolyam időtartamára vonatkoznak; a díjak azonban változhatnak. A díjak megváltoztatásával kapcsolatos részletekért olvassa el a díjainkat és a visszatérítési szabályzatunkat.

További költségek

Amellett, hogy természetesen tandíjat, akkor találkozhat többletköltségek az Ön korában az egyetemen.

ösztöndíjak

Jó áron nyújtunk magas színvonalú oktatást; mint a Közös Jótékonysági Egyetem, elköteleztük magunkat, hogy a tehetséges hallgatók számára elérhető felsőoktatást kínálunk, mivel alacsony a tandíjjuk, és évente több mint 2,5 millió fontot kitevő ösztöndíjcsomagot biztosítunk.

Ha bármilyen kérdése vagy kérdése van a 2018/19-es évek ösztöndíjaival kapcsolatban, kérjük, forduljon a hallgatói érdeklődéshez.

Nemzetközi hallgatói kezdési időpontok

Új nemzetközi diákok számára a tájékozódási események 2018. szeptember 14-én kezdődnek. Ez a többletidő kifejezetten arra irányul, hogy segítsen az új nemzetközi hallgatóknak az Egyesült Királyságban és a GCU-ban történő letelepedés előtt az általános hallgatói indukció és tanítás megkezdése előtt.

Ebben az időszakban számos szórakoztató és informatív tevékenység zajlik, beleértve az egyetemi és városi túrákat, valamint üdvözlő eseményeket, ahol más nemzetközi diákokkal találkozhat.

Szakmai akkreditáció

A diplomások jogosultak jelentkezni az Általános Fogászati ​​Tanácsnál.

Értékelési módszerek

A tanulási és oktatási módszerek széles skáláját alkalmazzuk annak biztosítására, hogy mind az üzleti, mind a menedzsment szükséges ismerete és megértése, valamint az intellektuális és személyes készségek portfóliója legyen.

A program minden modulja saját tanulási, oktatási és értékelési stratégiát használ a tanulási célok elérése érdekében. Az értékelési módszerek modulok között változnak, és magukban foglalhatják a láthatatlan vizsgálatokat, az osztályteszteket, esszéket, vezetői jelentéseket, esettanulmányokat, prezentációkat és csoportmunkát.

Tanítási módok

Az általunk használt tanulási és oktatási módszerek biztosítják, hogy programunk szakmailag releváns és akadémiai szempontból is kihívást jelent. A megközelítésünk a diákközpontú, gyakorlati, részvételi és a munkáltatók igényeihez igazodik.

A hagyományos pedagógus-centrikus tanulás elől távolodtunk egy önállóbb tanulási megközelítésig, ahol arra ösztönözzük, hogy kritikai gondolkodási készségeket fejlesszen ki.

Tervezett tanulás és tanítás

Belépők

Tanterv

Ösztöndíjak és finanszírozás

Karrierlehetőségek

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Fogorvos (Fogorvos)
  • Russia Online, Oroszország
 • PhD a foggyógyászatból
  • Pilsen, Csehország
 • Szájegészségügyi alapképzés (foghigiénikus végzettséggel)
  • Kaunas, Litvánia