Keystone logo
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences BSc a szemészeti adagolás menedzsmentben
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSc a szemészeti adagolás menedzsmentben

Glasgow, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 1820 / per year *

Az egyetemen

* Otthon / EU diákok; £ 9250 RUK diák; 11 500 font nemzetközi diák

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A látszerészek olyan szemészeti szakemberek, akik felszerelik és látják el a szemüveget és kezelik az optikai gyakorlatokat. A látszerészek kiadása a kontaktlencse-illesztésbe és a speciális optikai eszközök ellátására is kiterjedhet.

A GCU az egyetlen skóciai egyetem, amely teljes körű szemészeti adagoláskezelési programot ajánl fel az elismert GCU Vision Centre-ben, amely az egyetemen található. A modern célra tervezett adagoló klinika, a Vision Center ideális környezetet biztosít a kereskedelmi gyakorlat felé történő képzésre.

A kiváló, integrált szakképzést kínáló GCU szemészeti adagolás-menedzsment BSc megnyitja a szakmai elhelyezéseket, és a jövőbeli munkáltatók számára az egész Egyesült Királyságban linkeket biztosít. Néhány együttműködési program is létezik a nemzetközi partnerekkel. A BSc Ophthalmic Dispensing Management az Általános Optikai Tanács által akkreditált.

Karriered

Szemészeti adagolás A menedzsment érdekes és kifizetődő karriert kínál kiváló szakmai kilátásokkal a magán optometrikus gyakorlatokban vagy a nagy optometrikus vállalatoknál. Alternatív megoldásként a diplomások saját optikai adagolási gyakorlatot vagy munkát végezhetnek az optikai iparban.

Mit fog tanulni?

1. év

Optika, szemészeti anyagok, optikai készülékek, szemészeti anatómia és élettan, refrakciós és binokuláris látás alapjai.

2. év

Klinikai adagolási gyakorlat és kommunikáció, Diagnosztikai technikák (DO), Refrakciós és binokuláris látás, Szemészeti patológia és farmakológia, Világítás, Színes és optikai eszközök, Szemészeti szakvizsga, Jog

3. év

Gyakorlati elhelyezési útvonal: Adagolási gyakorlat 1

Belépési követelmények

Az itt felsorolt ​​összes beutazási követelményt útmutatónak kell tekinteni, és a beutazáshoz szükséges legkisebb értéket kell figyelembe venni. Azok a pályázók, akiket egy hely feltételes ajánlatának tettek fel, megkérhetik, hogy többet érjenek el, mint amit kijelöltek.

1. év

SQA magasabb

A BBC beleértve egy tudományt, a fizikából, a kémikából, a biológiából és az emberi biológiából, valamint a Nat 5 matematikából, az angolból és a fizikából a C

Egy szinten

A CC egy tudományt tartalmaz a fizika, a kémia, a biológia és az emberi biológia, valamint a GCSE matematika és a fizika a C / 4 és az angol B / 6

ILC magasabb

H3 H3 H3, hogy tartalmaz egy tudományt és a rendes szintű matematikát, az angol nyelvet és a fizikát 02-én

IB Diploma

24 pont beleértve a fizikát

BTEC kibővített diplomája

A Science / Applied Science MMP + GCSE angol nyelvű B, matematika és fizika vagy kettős tudomány a C / 4-ben

Főiskola

SWAP Hozzáférés a tudományhoz és technikához / szemészethez a BBB-vel az első kísérletben, beleértve a 65% -ot a fizika modulban. A tudományalapú HNC-k, köztük a fizika és matematika a B-vel a minősített egységekben. Más tudományhoz kapcsolódó HNC-képesítések (beleértve a fizikát is) figyelembe vehetők.

3. év

HND az adott tárgyban az AB-vel a Graded Units-ban.

Az ön személyes nyilatkozata

A személyes kijelentéseknek tartalmazniuk kell a diák szándékát a szemészeti adagolás tanulmányozására. Néhány munkatapasztalat mindig hasznos.

Közzétételi kötelezettség

Az Általános Optikai Tanács megköveteli, hogy a hallgatókat a Skóciai Közigazgatási Intézet fejlessze, hogy klinikai helyzetben dolgozhasson. A Glasgow Caledonian Egyetem Klinikájával kapcsolatos tájékoztatást kérnek, és a pályázat első évének első hetében jelentkeznek be.

Ez a közzétett bizonyítvány a megszerezni kívánt időtartam a kurzus időtartama csak a GCU klinikai helyiségek.

angol nyelv

Azoknak a pályázóknak, akiknek az első nyelve nem angol, általában az IELTS-t kell összességükben tartani, mindegyik elemen vagy azzal egyenértékűnek 6,5-szer.

további információ

Egyéb tudományos és szakképesítések

Minden egyes GCU-alkalmazást egyedi alapon kell figyelembe venni. Ha nem rendelkezik a tipikus tanulmányi beiratkozási képesítéssel, de képes bemutatni a releváns szakmai tapasztalatokat és / vagy az elismert szakmai testületek által nyújtott krediteket, akkor jogosult lehet erre a kurzusra az egyetem elismert előzetes oktatási rendszerének ismeretében.

Nemzetközi Pathways

Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, akkor jogosult lehet az angol egyetemi tanulmányi programra.

Díjak és finanszírozás

A fizetett tandíjat leginkább a díjstátusz határozza meg. Mi az a diáktámogatási státusz?

Tandíj 2018/19

 • Otthon: £ 1820
 • RUK: 9250 £ *
 • EU: 1820 £
 • Nemzetközi: 11 500 £

* A három vagy négyéves végzettségű RUK hallgatók teljes tandíjat 27,750 GBP-re korlátozzák. A konkrét díjakat a skót kormány megerősíti, és megerősítést nyerhet.

Ha 2018 szeptemberében vagy 2019 januárjában elkezdi tanulmányait, akkor ezek az éves vagy moduldíjak, amelyek a tanfolyam időtartamára vonatkoznak; a díjak azonban változhatnak. A díjak megváltoztatásával kapcsolatos részletekért olvassa el a díjainkat és a visszatérítési szabályzatunkat.

További költségek

Amellett, hogy természetesen tandíjat, akkor találkozhat többletköltségek az Ön korában az egyetemen.

ösztöndíjak

Jó áron nyújtunk magas színvonalú oktatást; mint a Közös Jótékonysági Egyetem, elköteleztük magunkat, hogy a tehetséges hallgatók számára elérhető felsőoktatást kínálunk, mivel alacsony a tandíjjuk, és évente több mint 2,5 millió fontot kitevő ösztöndíjcsomagot biztosítunk.

Ha bármilyen kérdése vagy kérdése van a 2018/19-es évek ösztöndíjaival kapcsolatban, kérjük, forduljon a hallgatói érdeklődéshez.

Szakmai akkreditáció

A BSc szemészeti adagolást az Általános Optikai Tanács akkreditálja.

Nemzetközi hallgatói kezdési időpontok

Új nemzetközi diákok számára a tájékozódási események 2018. szeptember 14-én kezdődnek. Ez a többletidő kifejezetten arra irányul, hogy segítsen az új nemzetközi hallgatóknak az Egyesült Királyságban és a GCU-ban történő letelepedés előtt az általános hallgatói indukció és tanítás megkezdése előtt.

Ebben az időszakban számos szórakoztató és informatív tevékenység zajlik, beleértve az egyetemi és városi túrákat, valamint üdvözlő eseményeket, ahol más nemzetközi diákokkal találkozhat.

Értékelési módszerek

A tanulási és oktatási módszerek széles skáláját alkalmazzuk annak biztosítására, hogy mind az üzleti, mind a menedzsment szükséges ismerete és megértése, valamint az intellektuális és személyes készségek portfóliója legyen.

A program minden modulja saját tanulási, oktatási és értékelési stratégiát használ a tanulási célok elérése érdekében. Az értékelési módszerek modulok között változnak, és magukban foglalhatják a láthatatlan vizsgálatokat, az osztályteszteket, esszéket, vezetői jelentéseket, esettanulmányokat, prezentációkat és csoportmunkát.

Tanítási módok

A tanulás és tanítás módszerei annak biztosítására szolgálnak, hogy programunk szakmailag releváns és akadémiai szempontból is kihívást jelent. A megközelítésünk a diákközpontú, gyakorlati, részvételi és a munkáltatók igényeihez igazodik.

A hagyományos pedagógus-centrikus tanulás elől távolodtunk egy önállóbb tanulási megközelítésig, ahol arra ösztönözzük, hogy kritikai gondolkodási készségeket fejlesszen ki.

Belépők

Tanterv

Ösztöndíjak és finanszírozás

Karrierlehetőségek

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Klinikai szemészet (online tanulás) ChM (Klinikai szemészet)
  • Online
 • Alapellátási Szemészet MSc (online tanulás)
  • Online
 • Optometriai BSc Orvosi Diagnosztikai Elemzés
  • Budapest, Magyarország