Keystone logo
© BIMM University
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Bevezetés

A Glasgow Caledonian Egyetem egy megkülönböztető, befogadó és előretekintő egyetem, amely elkötelezett a társadalmi jólét előmozdítására irányuló közös küldetése iránt. A felsőoktatás nemzetközi kiválósági központjává váltunk, a diplomásokban foglalkoztathatóságot és globális állampolgárságot támogatva. Mi nyerünk díjat a támogatói és elkötelezettségünkért a diákok tapasztalataiért, miközben innovációkat nyújtunk világszínvonalú kutatásaink révén a kulcsfontosságú erősségi területeken. Van egy hagyományunk, hogy kiterjesztjük a felsőoktatáshoz való hozzáférést a tehetséges egyének számára a hátterükre való tekintet nélkül, és szellemi és társadalmi tőkéjüket a Skóciában és nemzetközi szinten működő közösségek javára használjuk fel.

A Glasgow Caledonian University (GCU) egy élénk, innovatív és több díjnyertes Egyetem a Közös Jóért.

Célunk, hogy olyan módon járuljon hozzá a társadalomhoz, amely még mindig magába foglalja az egyetem hagyományos szerepét. A GCU-k A közös jó elkötelezettség életre keltik és a hallgatók és a személyzet biztosítja az egyetemi iskolák és osztályok között.

Üdvözöljük az Egészségügyi és Élettudományi Iskolában

Az Egészségügyi és Élettudományi Iskola, a GCU három egyetemi iskolájának egyike az Élettudományok, a Pszichológia, a Szociális Munkák és a Szövetséges Egészségtudományi és az Ápolási és a Közösségi Egészségügyi Minisztérium szervezeti egységeit egyesíti.

Az Egészségügyi és Élettudományi Iskola munkatársaival, hallgatóival és külső érdekeltjeivel együttműködve egységes szemléletet teremtett, melynek célja a 2020-as egyetemi stratégia teljesítése, a kiválóság, az elkötelezettség és az energia beillesztése az iskolai élet minden aspektusába.

Iskolánk egyesíti az Élettudományok, a Pszichológia, a Szociális Munkák és a Szövetséges Egészségtudományi és az Ápolást és a Közösségi Egészségügyi osztályokat. A tanszékek közötti együttműködés lehetővé teszi az iskola számára, hogy páratlan skálájú oktatási programokat és rugalmas szállítási lehetőségeket kínáljon, kutatást, különféle képzési és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtson az egészségügyi, szociális és élettudományi szektorokban.

Az iskola több mint 280 akadémikus, köztük professzorok, olvasók, posztdoktori kutatók és kutatási asszisztensek. Kiemelkedő 93% -os hallgatói elégedettséget kaptunk a legutóbbi Nemzeti Tanulói felmérésben. Több mint 4000 diák van a világ minden tájáról, köztük az Egyesült Királyság, Kanada, Mianmar, Indonézia, Kuvait, Szaúd-Arábia és Banglades. Ők a tudományos közösségünk nagyra értékelt és szerves részét képezik.

Elkötelezettek vagyunk az innovatív, vonzó és interperszonális oktatás iránt minden diákunk számára. Ezt támasztja alá világszínvonalú létesítményeink és legmodernebb kutatásaink. Módszertanunk sikerességét kiemelkedő nemzeti hallgatói felmérésünk bizonyítja.

Kutatási kiválóság

Kiválóság a tanításban és a kutatásban, a felsőbb tudósok, támogató és ösztönző tanulási környezet számos területen - az Élelmiszer-biotudományoktól az ápolásig.

Kutatásunk

A 2014-es REF-ben az Egyesült Királyság legmagasabb 20-ban rangsoroltuk az egészségügyi kutatásokat a világ vezető és nemzetközileg is kiváló standardjai között. Tudjon meg többet a díjnyertes tudósainkról és élénk kutatói közösségünkről.

Szolgáltatásaink

A hallgatóknak és a vállalkozásoknak hozzáférést biztosítanak a legmodernebb oktatási és kutatási létesítményekhez valamennyi részlegünkben.

Osztályaink

Az Egészség- és Élettudományi Iskola és a hozzá kapcsolódó Alkalmazott Egészségügyi Kutatóintézet erőssége a szakmai szaktudásunk, a multidiszciplináris team-alapú szolgáltatásnyújtás, valamint a szabályozási normák szigorú betartása, amelyek a nyilvánossággal, a kereskedelmi és nem kormányzati szervezetekkel.

Iskolánk elkötelezettségét a kiválóság és az együttműködés terén biztosítja, hogy az egyetemi, posztgraduális és kutatási gyakorlat és tudás élvonalában állunk, melyet az egyéni és kollektív kívánság ösztönöz, hogy hozzájáruljon az egészség és a jólét javításához.

Iskolánk széleskörű elméleti ismereteket, gyakorlati készségeket és oktatási szerepvállalást kínál a közösségi közösségben az üzleti életben és az ágyban, és vissza a közösségbe, valamint támogatja az emberek és létesítmények folyamatos befektetését.

Az iskola három részlegből áll, amelyek az egyetemi témakörökre vannak felosztva:

 • Ápoló és Egészségügyi Minisztérium
 • Pszichológia, Szociális Munka és Szövetséges Egészségtudományi Tanszék
 • Élettudományi Tanszék

Gyakorlat akadémiai karrier

Az Egészség és Élettudományi Iskola alapelve, hogy támogassuk a Praktika / Klinikai Akadémiai Karrier támogatását az összes tudományágban. Ezek be vannak ágyazva a Közös Vegyünk felé irányuló küldetésünkbe, és alátámasztják elkötelezettségünket annak biztosítására, hogy ez a klinikai és akadémikus gyakorlat ösztönözze a tanulásunkat és a kutatásainkat.

Célunk, hogy iskolánkat nemzeti és nemzetközileg elismert kiválósági központként alakítsuk ki, a Klinikai Akadémiai Kutatói Karrier és a Gyakorlat Oktatási Akadémiai Karrierekkel, amelyek kulcsfontosságú elemei ennek a jövőképnek.

Az iskola klinikai szakemberei sikeresen integrálják a klinikai ismereteket, készségeket, kutatást és oktatást szakterületükön a betegek / ügyfelek és a tanulók javára, és javítják a szolgáltatás nyújtását.

Az Egészségügyi és Élettudományi Iskola Klinikai Akadémiai Kutatói Karán és Gyakorlati Pedagógiai Karán keresztül valós kutatást és oktatást folytat a valódi dilemmáknak a gyakorlatban való megválaszolásában és a szolgáltatási és gondozási feladatok élvonalában álló személyek által felvetett kérdésekben. A gyakorlat vezet a tanulás és a kutatás, és a kutatás bizonyítékokat valósít meg a gyakorlatban, hogy a betegek / ügyfelek, közösségek, egészségügyi és szociális ellátási szolgáltatások.

Támogató gyakorlat akadémiai karrier

A klinikai akadémiai kutatási és gyakorlati oktatás Az akadémiai szakemberek az Egészség- és Élettudományi Iskola valamennyi tudományágát képviselik, és az Alkalmazott Egészségkutató Intézetben bevett kutatócsoportok tagjai, valamint kapcsolódó infrastrukturális és kutatási hatásai. Kulcsszerepet tölt be a fontos kutatási kérdések kialakításában a gyakorlatban és az új bizonyítékok biztosításában, a szolgáltatások nyújtásában, valamint az egészségügyi és szociális gondozási politikában. Az iskola gyakorlati / klinikai akadémiai kutatásokat folytat és gyakorolja az oktatást az egyetemi oktatók számára az alábbi területeken:

 • Gondozás
 • Szociális munka
 • Pszichológia
 • Fizikoterápia
 • Foglalkozásterápia
 • lábápolás
 • Radiológia
 • Vision Sciences - Optometria, Orthoptics
 • Üzemviteli részleg gyakorlata

Helyszínek

 • Glasgow

  Cowcaddens Road, G4 0BA, Glasgow

Kérdések