Keystone logo
Gateway Technical College Ápolói egyetemi végzettség
Gateway Technical College

Ápolói egyetemi végzettség

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 8723 / per credit *

Az egyetemen

* Tandíjak lakosok: 134,20 USD kreditenként. Államon kívüli lakosok: 67,10 USD tandíj kreditenként; teljes tandíj kreditenként 201,30 USD. További díjak merülhetnek fel.

Bevezetés

Az ápolás nagy igényű program itt: Gateway Technical College . Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kerületi hallgatók élvezik az elsőbbséget, és hogy van egy petíció benyújtási eljárás a programórákra és klinikai gyakorlatokra való férőhely megszerzésére. További részletekért forduljon programtanácsadójához.


Egyre nagyobb az igény az egészségügyi szolgáltatásokra, és változást hozhat, ha olyan karrierre készül, amely megváltoztatja az életet és segít másokon, akik rászorulnak.

A regisztrált nővérek (RNs) rögzítik a betegek kórtörténetét és tüneteit, valamint segítenek diagnosztikai tesztek elvégzésében és az eredmények elemzésében. Ezenkívül orvosi gépeket üzemeltetnek, kezelést és gyógyszereket adnak, valamint segítenek a betegek nyomon követésében és rehabilitációjában. Egyes ápolónők az általános egészség előmozdításán dolgozhatnak azáltal, hogy felvilágosítják a közvéleményt a betegség figyelmeztető jeleiről és tüneteiről. Az RN-k általános egészségügyi szűréseket vagy immunizálási klinikákat, véradásokat és nyilvános szemináriumokat is szervezhetnek különféle körülmények között.

Gateway Technical CollegeA Nursing Associate képzési programját az Ápolási Oktatási Akkreditációs Bizottság akkreditálta, és tantermi oktatást és felügyelt klinikai tapasztalatokat tartalmaz a helyi kórházakban és más egészségügyi intézményekben. A képzési programot a Kenosha és a Burlington Campuson kínálják, de a hallgatók online is vehetnek órákat. A kurzusok között szerepel anatómia, élettan, mikrobiológia, kémia, táplálkozás, pszichológia és más viselkedéstudományok.


Cselekedve tanulás

Az ápoló hallgatók klinikai gyakorlatukat a program első félévében kezdik, és az utolsó félévig folytatják. Felügyelt klinikai tapasztalatokat biztosítanak a kórházi osztályokon, például gyermekgyógyászati, pszichiátriai, szülészeti és sebészeti osztályokon, de előfordulhatnak ápolási intézményekben, közegészségügyi osztályokon, otthoni egészségügyi ügynökségeken és ambuláns klinikákon is.

A hallgatók gyakorlati képzésben is részesülnek a Human Patient Simulator segítségével, amely segíti a tanulókat a technikai készségek gyakorlásában azáltal, hogy a valós vészhelyzeteket szimulálják ellenőrzött laboratóriumi környezetben. A szimulátorok úgy néznek ki és úgy működnek, mint egy valós életben élő páciens, lehetőséget adva a hallgatóknak, hogy bemutassák tudásukat, technikai képességeiket és kritikus gondolkodási készségeiket. A közösségi egészségügyi vásárok és egyéb szolgáltatások tanulási erőfeszítései segítik a tanulókat, hogy további valós tapasztalatokat szerezzenek, és a gyakorlatba ültessék át az osztályteremben elsajátított készségeket.

Az ápolónőknek lehetőségük van tanulni a Gateway külföldi tanulmányi programjának részeként. Korábban más országokba utaztak, hogy egészségügyi szolgáltatásokat nyújtsanak a rászoruló közösségeknek. A Gateway's Student Nurse Association és a Nurse's Christian Fellowship két diákszervezet, amelyhez a hallgatók csatlakozhatnak. Ezek a csoportok lehetőséget biztosítanak a hallgatóknak a hálózatépítésre és a szakmai fejlődésre. A hallgatókat arra is ösztönzik, hogy csatlakozzanak a karrier-előmenetel és a szakmai fejlődés érdekében elérhető számos szervezet egyikéhez. Ezek a szervezetek és karrierforrások a következők:

 • American Nursing Association, ANA
 • Ápolási karrier források
 • Department of Safety and Professional Services (hozzáférés a Wisconsin Board of Nursing and Licensure Applications oldalhoz)
 • Fekete Ápolók Országos Szövetsége
 • Spanyol Ápolók Országos Szövetsége
 • ápolói gyakorlatról szóló törvény
 • Országos Diákápoló Egyesület
 • Wisconsin Nurses Association


Érettségi követelmények

 1. Minimum 65 kredit 2,0 vagy magasabb átlaggal.
 2. * 2,0 („C”) vagy magasabb átlag ezeken a főbb kurzusokon.
 3. § Az NCLEX-PN vizsga letételéhez ki kell tölteni.

A Gateway kreditek átruházhatók olyan főiskolákra és egyetemekre, amelyek adv. ápoló szerk. programokat.

Az érettségi követelmények teljes listáját a Hallgatói kézikönyvben találja.


Programajánlatok

hely(ek)Kezdő időszak(ok)
NapokKenosha, BurlingtonFA, SP, SU
EsténkéntKenoshaFA, SP, SU

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések