Keystone logo
Gateway Technical College

Gateway Technical College

Gateway Technical College

Bevezetés

Oktatás, amely lehetővé teszi diákjainknak, hogy elsajátítsák az álmaik beteljesítéséhez szükséges készségeket, ahol ma és holnap tartanak.


Ezt tesszük itt a Gateway Technical College .


Minden évben a Gateway erőteljes oktatása és gyakorlati, valódi képzése 65 különböző programmal biztosítja több mint 21 000 diák számára az alapot ahhoz, hogy új készségeket szerezzenek egy új karrierben - vagy jobbá váljanak a jelenlegiben.

Értékeljük és szolgáljuk diákjainkat és közösségeinket Kenosha megye, Racine megye és Walworth megyei államokban a karrier és a műszaki oktatás országosan elismert innovatív megközelítésén keresztül. Diákjaink sikeresek az átjáró után is, kilencből 10-en találnak munkát a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül, és a diákok elégedettsége közel 100 százalékos.


A kollégiumot egy kuratórium, adminisztráció, személyzet és oktatók irányítják, akik elkötelezettek a kiválóság és a közösségi igények kielégítése mellett. Azóta, hogy Wisconsinben és az Egyesült Államokban 1911-ben az első nyilvánosan finanszírozott folytatóiskola lett, a Gateway modelltípusnak számít, mivel az üzleti partnerkapcsolatok, az iparági tanúsítványok az akadémiai tantervbe ágyazódtak, és a készségfejlesztés valóságos megközelítése.

Gateway Technical College együttműködik a Kenosha megyei, Racine megyei és Walworth megyei közösségekkel a gazdasági növekedés és életképesség biztosítása érdekében azáltal, hogy oktatást, képzést, vezetést és technológiai erőforrásokat biztosít a diákok, munkaadók és közösségek változó igényeinek kielégítésére. Minden évben a Gateway 70 akadémiai programja erős, gyakorlati oktatást biztosít, amely 18.000 diák alapját képezi a karrier-célok elérése érdekében.

A látomásunk

Az életet megváltoztató oktatási lehetőségeket valósággá tesszük.


Küldetésünk

Olyan iparilag koncentrált oktatást biztosítunk, amely rugalmas, elérhető és megfizethető a különböző közösségünk számára.


Az értékeink

A Gateway Technical College értékeljük:

 • Az egyének és a nézőpontok sokszínűsége.
 • Pozitív légkör a munkához és a tanuláshoz.
 • Innováció és kockázatvállalás.
 • Őszinte és etikus viselkedés.
 • Minőség és kiválóság az oktatásban.

Az igazgatótanács feladata

A három megyei közösség részesül a megfizethető felsőoktatásban, amely lehetővé teszi a lakosok számára, hogy olyan ismereteket és készségeket fejlesszenek ki a családi támogató karriernek, amelyek hozzájárulnak a helyi gazdaság növekedéséhez és fenntarthatóságához a szolgáltatások értékével arányos költségek mellett.

 • A hallgatók bemutatják a foglalkoztathatóság, a szakmai előmenetel, a globális perspektíva és az egész életen át tartó tanulás szükséges ismereteit és készségeit és önbizalmát.
 • A vállalkozások jól képzett, képzett munkaerőt élveznek, és hozzáférést biztosítanak a testreszabott üzleti és munkaerő-megoldásokhoz, amelyek támogatják a pozitív üzleti környezetet.
 • Az adófizetők pozitív befektetési megtérülést kapnak a Gateway által a helyi adóalapra, az ingatlanértékekre és az általános gazdasági fejlődésre gyakorolt ​​hatással, valamint a diplomások három országra kiterjedő hozzájárulásával.
 • A családokat erősíti a diplomások jólétének, a csökkent munkanélküliségnek vagy az alulfoglalkoztatottságnak, valamint a helyi állások elérhetőségének a családtagok számára.
 • Oktatási partnerek, helyi, nemzeti és nemzetközi szinten, csatlakoztassa, hogy a diákok Gateway jól kidolgozott karrier Pathways tanfolyamok, szolgáltatások és oktatási források.

Helyszínek

 • Kenosha

  30th Avenue,3520, 53144, Kenosha

 • Elkhorn

  400 County Road H, 53121, Elkhorn

  • Racine

   1001 S. Main Street, 53403, Racine

   • Sturtevant

    2320 Renaissance Blvd., 53177, Sturtevant

    • Walworth

     496 McCanna Parkway, 53105, Walworth

     • Kenosha

      Horizon Center 4940 88th Avenue, 53144, Kenosha

      Programok

      Az intézmény a következőket is kínálja:

      Kérdések