Keystone logo
Galilee International Management Institute

Galilee International Management Institute

Galilee International Management Institute

Bevezetés

Az 1987-ben alapított Galilee International Management Institute célja elérhető, befogadó tanulási és fejlődési lehetőségek biztosítása a fejlődő világ számára. Az intézet a tudásátadás és az emberi fejlődés központjaként szolgál, bemutatva Izrael sikertörténetét.

A kenyai UZIMA Egyetemmel partnerségben megrendezett közös Kenya Izraeli Orvostudományi Iskola program célja, hogy a hallgatókat olyan tudással, releváns orvosi készségekkel és attitűdökkel ruházza fel, hogy minőségi egészségügyi szolgáltatásokat nyújtsanak a kórházakban és más egészségügyi létesítményekben.

A mi hitünk

Meggyőződésünk, hogy minden ország és ember előmozdíthatja gazdaságát, ha az oktatás humán elemébe fektet be. Ez a kulcs a fenntartható fejlődéshez, a társadalmi változásokhoz és egy egyenlőbb világhoz. Felhatalmazzuk az embereket, és lehetővé tesszük számukra, hogy pozitív változást idézzenek elő közösségeikben azáltal, hogy más gondolkodásra, kockázatvállalásra, együttműködésre és innovációra ösztönözzük őket – vezetőket hozunk létre. Eddig több mint 25 000 felsővezető, adminisztrátor és tervező végzett programjainkon több mint 170 országból.

Miért mi

Programjaink mélyreható tanulási tapasztalatot teremtenek, a professzionalizmus iránti elkötelezettséggel és személyes érintéssel kombinálva, és bemutatják az izraeli sikertörténetet. A csúcstechnológiáról, valamint a természeti erőforrások hiánya és a regionális stratégiai kihívások ellenére gyors gazdasági és infrastrukturális fejlődéséről híres ország.

Jövőképünk: Mélyreható tanulási élmény megteremtése, a professzionalizmus iránti elkötelezettség és a személyes érintés ötvözése.

Küldetésünk: A nemzetközi szakembereket összehozva egy globális hálózat létrehozására törekszünk az interkulturális megértés továbbfejlesztése érdekében.

Tanterveink megosztják a híres izraeli know-how-t a legkülönfélébb területeken, a mezőgazdaságtól, egészségügytől, válság- és biztonságkezeléstől, gazdaságfejlesztéstől, közlekedéstől és felsőoktatástól a kapacitásépítésig.

A tanulmányi lehetőségek közé tartozik a különféle tanulási platformok, köztük az ÉLŐ online foglalkozások, az izraeli szakértőkkel Izraelben tartott programokig.

Ezenkívül online diplomákat kínálunk az európai egyetemekkel együttműködve, hogy bővítsük a tudáshoz való hozzáférést.

Célunk, hogy olyan nemzetközi szakemberekből álló hálózatot hozzunk létre, amelyek együttműködnek velünk és egymással is, hogy elősegítsék az együttműködést és a tudásmegosztást egy fenntarthatóbb jövő felé. Eddig több mint 18 000 felsővezető, adminisztrátor és tervező végzett programjainkon több mint 170 országból.

Tudásközpontok

Alkalmazható képzési programokat kínálunk, amelyek célja az állami és a magánszektor szervezeteinek stratégiai és fejlesztési céljainak megvalósítása. Ezt holisztikus képzési megoldás biztosításával érik el. A Kapacitásépítési Központ tevékenysége a rugalmas társadalmakat és a fenntartható fejlődést eredményező kapacitásfejlesztéshez elengedhetetlen, több területet érintő kérdések megoldására irányul. Tanulmányi platformjaink közé tartoznak az ÉLŐ online ülések, a helyi programok és a helyszíni Izraelben. Témaspecifikus tudásközpontjaink arra specializálódtak, hogy hozzáférést biztosítsanak Izrael fejlett know-how-jához.

 • Mezőgazdasági, Környezetvédelmi és Vízügyi Központ
 • Egészségügyi Menedzsment Központ
 • Stratégiai Tanulmányok Központja
 • Felsőoktatási Központ
 • Közlekedési és Tengerészeti Tanulmányok Központja
 • Gazdaságfejlesztési Központ
 • Kapacitásfejlesztési Központ

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Minden jogosult pályázó pályázhat tandíjra. A Felvételi Bizottság dönti el, hogy a jelentkezők közül ki kap ösztöndíjat minden felvételi után.

A tandíj-ösztöndíj igényléséhez a szokásos regisztrációs eljárást kell teljesítenie. Miután kitöltötte az online regisztrációs űrlapot, vagy közvetlenül kapcsolatba lép a programigazgatóval, elküldjük Önnek a regisztrációs csomagot űrlapokkal és utasításokkal. A regisztrációs eljárás befejezéséhez e-mail mellékletként el kell küldenie a programigazgatónak:

 • Regisztrációs űrlap (jelölje meg, hogy tandíj-ösztöndíjat kér)
 • Vízum igénylőlap
 • A szponzor fizetési garanciája (aláírva és lepecsételve)
 • Teljes önéletrajzának másolata
 • Útlevélmásolat (minden oldal)
 • Szándéknyilatkozat nyomtatvány (aláírva)
 • A Felvételi Bizottság minden jelentkezést megvizsgál, és eldönti, hogy ki kaphat tandíjat. Döntésükről a pályázat benyújtását követő két héten belül értesítik Önt.

Helyszínek

 • Nahalal

  P.O. Box 208, Nahalal, Israel, 1060000, Nahalal

  Kérdések