Keystone logo
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Bevezetés

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

A Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) elkötelezett, hogy a távolság és a jelenlét az oktatás.

A Fundacion Universitaria Iberoamericana (Ibér-Amerikai Egyetem Alapítvány - FUNIBER) használja, mint a keret a két világ egyetemi és a képzés.


FUNIBER célja az, hogy sugárzott, és ossza spanyol tudás Ibér-amerikai emberek. Alapítása óta 1997-ben Barcelona, ​​Spanyolország, FUNIBER folyamatosan nőtt, hogy legyen egy tudományos és szakmai hálózat az egész huszonöt országban.

FUNIBER egy tudományos és vizsgálati egyetemi intézmény, amely összeköti a szakmai egyetemek és intézmények kínálnak a globális nevelés, amely tiszteletben tartja a helyi identitást. FUNIBER három alapvető operatív tengelyek:

- Elő kell segíteni a létrehozását egyetemközi programok (egyetemek). FUNIBER elősegíti programok, amelyek hozzáférést biztosítanak kettős című tudományos fokozatot. A tanulmányok Masters, de vannak utáni szakok integrált közöttük. Egyrészt, diplomák, specializációk, és tanfolyamok, többek között, hogy a rövidebb időtartamú. Másrészt, tantermi tanulmányok doktori fokozatot.


- Ahhoz, hogy támogatja a fejlesztési és tevékenységek a nemzetközi együttműködési projektek. FUNIBER elősegíti az együttműködést és a gazdasági fejlődés, ezért működik a képzés terén, és részt vesz az együttműködésben és fejlesztési tevékenységek az intézmények széles köre, akik a projektek fejlesztése és / vagy a nemzetközi együttműködést.


- Megoldások szabott oktatás és a tudásmenedzsment a vállalkozások és intézmények számára. Egyrészt, FUNIBER fejleszt és dolgozik a vállalkozások, vállalatok és üzleti csoportok konzultációs szerepe felé irányul generációs szabott oktatási programok. Másrészt, FUNIBER biztosít konzultációt tudásmenedzsment folyamatokat, hozzájárulva újítások és megoldások, amik a stratégiai-tudásmenedzsment modellek alapuló rendszerek TIC tudás testületi portálok.

A növekvő és globális jelenléte FUNIBER oka az oktatási modell, amely elősegíti az együttműködést és a nemzetek közötti együttműködés gazdagítsa kialakulását. Ez a modell az eredménye több mint nyolc éves tapasztalata FUNIBER tanítás diplomás távolság félig részt, és nem részt virtuális nemzetközi projektekben való együttműködés és kialakulása vállalkozás. Ez garantálja a modell, amely a kínálat hatékony eredményeket kapcsolatos oktatási beruházások feltételezett szemben a visszatérés a tudás kialakulását, a személyes és a szervezeti tanulás. Mindez azért, mert a FUNIBER nevelő modell garantálja a magas minőségű globális kialakulását.

Helyszínek

  • FUNIBER Barcelona Paseo García Faria 29 , 08005, Barcelona

Kérdések