Keystone logo
Franklin Pierce University

Franklin Pierce University

Franklin Pierce University

Bevezetés

A Franklin Pierce egy privát, non-profit, regionális akkreditált egyetem, ahol minden hallgatónak lehetősége van felfedezni szenvedélyét és legnagyobb potenciálját.

Frank S. DiPietro, aki 1962-ben alapította a főiskolát és Pierce első elnökeként tevékenykedett, fenntartotta azt a nézetet, hogy „csak a kis főiskola biztosíthatja a meghitt kapcsolatokat a tanulók és a tanítók között”. Több mint öt évtizeddel később az egyetem továbbra is elkötelezett ennek a jövőképnek. Az intellektuális kíváncsiságot és a helyérzetet elősegítő környezettel a Pierce-i oktatók közössége személyre szabott tanítás, valamint tapasztalati és alkalmazott tanulás, beleértve a kutatásokat, szakmai gyakorlatokat, és szövetkezetek.

A Franklin Pierce az arizonai Rindge-ben, New Hampshire-ben és Goodyear-ban, valamint a manchesteri New York-i és Libanon központjaiban rugalmas tanulási lehetőségeket kínál, amelyek a hallgatók széles körét szolgálják. Akár az egyetemen, akár az interneten, a hallgatók követhetik a hagyományos egyetemi pályát társult vagy alapképzésig, vagy haladhatnak felsőfokú mester- vagy doktori fokozaton.

Helyszínek

  • Rindge

    University Drive,40, 03461, Rindge

    Kérdések