Keystone logo
School of Life Sciences FHNW, University of Applied Sciences and Arts Northwestern Switzerland Okleveles terápiás technológiák
School of Life Sciences FHNW, University of Applied Sciences and Arts Northwestern Switzerland

Okleveles terápiás technológiák

Basel, Svájc

3 Semesters

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Feb 2025

CHF 700 / per year *

Az egyetemen

* Az EU / CH; CHF 5000 a nemzetközi

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Okleveles terápiás technológiák (Medtech, Biomedical IT, Pharma technológia)

Képzettségű szakértő növekvő élettudományok piaci

Az MSc tanulmányi program lehetőséget ad a diplomások szaktudással, amely lehetővé teszi számukra, hogy integrálja gyorsan és hatékonyan be a globális ipari élettudományok ágazat és a terv a következő lépés karrierjét. MSc diplomások élettudományok széles körű képzési és mélyreható tudás, együtt elegendő gyakorlati tapasztalat. A nyolc hónapjában a diplomamunka bebizonyították, hogy tudnak munkát végző igényes projektek.


Therapeutic Technologies

Gyógyszeripari technológiák és orvostechnika a betegség kezelésére.

Az őrnagy Terápiás Technologies kínál innovatív és indepth mérnöki alapú képzés Pharma technológiában, orvosi technológia és az orvosbiológiai IT.


A hallgatók megtanulják a tervezés és fejlesztés mérnöki alapú megoldásokat. Pharma technológia megfogalmazása aktív vegyületek, azok megoszlását az emberi szervezetben, valamint a gyógyszer a megcélzott tanítják. A diákok is megtanulják, hogyan kábítószereket állítanak elő ipari környezetben. Az orvosi technika területén a legfontosabb témák a következők: orvosi adatok elemzése, orvosi rendszerek fejlesztése, orvosi képalkotás, implantátumfejlesztés, bioméret-felhasználás és felületi jellemzés.


A program kezdete és időtartama

A vizsgálatok indul az őszi félévben (naptári héten 38). Az is lehetséges, hogy indítsa el a sudies tavasszal (naptári hét 8). A teljes munkaidőben tanulmányi program tart három félév. Részmunkaidős tanulmány lehetséges. Folytatott konzultációt követően a tanulmány tanácsadója, akkor lehet, hogy teljes részét a tanulmányok egy külföldi felsőoktatási intézmény.


Belépés

Általános szabályként kiemelkedő főiskolai végzettségeket fogadnak el a Master program számára. A program teljes egészében angol nyelven. Ez megköveteli, hogy mellette a műszaki és tudományos ismeretek a pályázóknak meg kell tudni olvasni a tudományos cikkeket és könyveket, hogy kövesse az előadások, hogy részt a megbeszéléseken, és tudjon írni a szakdolgozat angol saját.


Befejezése

A sikeres befejezése során (MSc Terápiás Technologies) vezet oda a rangos címet "Master of Science", ismerik szerte a világon.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Fenntartható ipari gyógyszerészeti biotechnológia MSc
    • Siena, Olaszország
  • PhD in Pharmaceutical Technology
    • Hradec Kralove, Csehország
  • MSc Gyógyszertechnológia és Gyógyszerellenőrzés
    • Bradford, Egyesült Királyság