Keystone logo
Fanshawe College Főiskolai bizonyítvány fogászati asszisztens szakon (I. és II. szint)
Fanshawe College

Főiskolai bizonyítvány fogászati asszisztens szakon (I. és II. szint)

London, Kanada

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

CAD 6727 *

Az egyetemen

* a nemzetközi hallgatók teljes díja félévenként; a tényleges költségeket még meghatározzák

Bevezetés

Rengeteg állás vár rád fogászati asszisztens tanfolyamaink elvégzése utánÚj Szájgyógyászati Klinika - Megnyílt!

A Dental Assisting program létesítményei teljes átalakításon estek át, és a program klinikai részét visszaküldik a Fanshawe londoni kampuszára. Ezen a téren egy új, korszerű, állami szájegészségügyi klinika található, amely a digitális radiográfia legújabb eredményeit is magában foglaló fogászati radiográfiai készlettel rendelkezik. A hallgatók a teljesen működőképes, modern fogászati próbabábu szimulátorok segítségével kezdik el a készségek elsajátítását, és az új klinikai és helyreállító terekben élő betegellátásba lépnek át. A hallgatók biztonságosan elsajátíthatják a fertőtlenítési és sterilizálási folyamatokat egy sterilizációs központban, szimulációs laborjukban, egy tipikus fogorvosi rendelő mintájára.

A Fanshawe fogászati asszisztens (I. és II. szintű) programja a professzionális és speciális fogászati ellátás elsajátítása a rászoruló betegek számára. Ha készen áll arra, hogy megbecsült, biztonságos és értékes karriert kezdjen a fogászati egészségügy területén, nincs jobb módja a labda gurításának, mint Fanshawe.

Kevesebb, mint tíz hónapon belül a fogászati asszisztensi tanfolyamok megkezdése után professzionális fogászati asszisztens lesz, akinek karrierje szinte garantált. Lenyűgöző tapasztalatokat szerezhet a londoni körzet speciális gyakorlatai során. Ezenkívül két gyakorlatot kell teljesítenie az általános fogorvosi rendelőkben, így biztosítva, hogy felkészülten kezdje karrierjét. Vadonatúj, korszerű fogászati klinikánk pedig a tervek szerint 2020 szeptemberében nyílik meg!

Egyéb információk

A fogászati asszisztens (I. és II. szint) programban megkövetelt tanulmányi és klinikai szigor miatt a középiskolából közvetlenül ebbe a programba jelentkező jelentkezőket további középiskolai oktatás nélkül javasoljuk, hogy fontolják meg az Általános Művészeti és Tudományos programra való jelentkezést.

A program eredménye

Belépők

Tanterv

Karrierlehetőségek

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések