Keystone logo
Fanshawe College

Fanshawe College

Fanshawe College

Bevezetés

Fanshawe College egy nagy, közfinanszírozott főiskola Londonban, Ontarióban, Kanadában – körülbelül kétórás autóútra Torontótól és a Niagara-vízeséstől. 21 000 nappali tagozatos hallgató tanul, köztük több mint 7 500 nemzetközi diák több mint 100 országból.

London, Ontario, Kanada

London lakossága körülbelül 400 000, a nagyvárosi területen pedig több mint 500 000. Itt található a Fanshawe College és a Western University is. Londonban csodálatos művészetek, piacok, színházak és éjszakai élet található. Több mint 200 parkkal és a világ legnagyobb édesvizű tavaival körülvett régióban „erdővárosként” ismert. Londonban van egy nemzetközi repülőtér, és autóval, Greyhound Busszal vagy VIA vonattal is elérhető. Az UNESCO Kanadai Bizottsága Londont az UNESCO Zene Városává nyilvánította.

Programok

A Fanshawe több mint 200 akadémiai programot kínál, a kétéves oklevelektől és a hároméves felsőfokú oklevelektől a posztgraduális programokig (egy év) és a kitüntetésig (négy év) végzett alapképzésig.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-student

EAP – angol oktatási célokra

Azoknak a diákoknak, akik először szeretnének angolul tanulni, a Fanshawe EAP programot kínál (angol nyelv oktatási célokra). Az EAP programnak tíz szintje van, amelyek egyszerre nyolc hétig futnak. Ingyenes gyakorló teszt áll rendelkezésre, így a hallgatók meg tudják becsülni, melyik szint a legértelmesebb.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

A Fanshawe végzettek állást kapnak

A legutóbbi KPI (Key Performance Indicators) felmérés eredményei szerint a Fanshawe 87,6%-os diplomás foglalkoztatási rátája két százalékkal haladja meg a tartományi átlagot. Hat hónappal a diploma megszerzése után megkérdezték, hogy a Fanshawe öregdiákjainak 80,2%-a elégedett főiskolai végzettségével – és a munkaadók 94,2%-a elégedett a Fanshawe végzettségűek készségeivel és hozzájárulásával.

Extrák

A londoni Oxford Street campuson minden nappali tagozatos hallgató teljes munkaidős LTC buszbérletet, tagságot a Student Wellness Központban, valamint egészségügyi és fogászati ellátást kap a Morcare-en keresztül. A Fanshawe-ban számos klub és sportcsapat található – a játékosoknak és a szurkolóknak!

Campus jellemzői

A Fanshawe-nek több egyeteme is van Londonban: a londoni kampusz az Oxford Streeten, a londoni belváros – amely két épületben van egymással szemben, valamint a London South. További helyszínek közé tartozik a Közlekedéstechnológiai Iskola és a Norton Wolf School of Aviation and Aerospace Technology, amelyek mindketten az Oxford Streeten találhatók, néhány percre a londoni kampusztól. Vannak regionális kampuszok más közeli városokban is: St. Thomasban, Woodstockban és Simcoe-ban.

A nemzetközi hallgatók lakhatnak az egyetemen, a Canadian Homestay Network otthonában, vagy az egyetemen kívüli házban. Bővebb információ az intézet honlapján található.

  Belépők

  Tekintse meg felvételi feltételeinket itt: href="https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

  Fanshawe érdekel

  A Fanshawe a Fanshawe Cares elnevezésű érkezési szolgáltatások csomagját kínálja minden új nemzetközi hallgató számára. A Fanshawe Cares a következőket tartalmazza:

  • Repülőtéri Üdvözlő Szolgálat, amelyet diáknagykövetek működtetnek;
  • Transzferszolgáltatás a torontói Pearson repülőtérről Londonba, Ontario államba;
  • Két éjszaka szállás biztosított (szükség esetén);
  • Segítség lakáskeresésben és bankszámla nyitásban (ha szükséges).

  Ezenkívül a Fanshawe Cares program részeként a Nemzetközi Központ minden szemeszterben üdvözlő ülést tart, hogy megismerkedjen a Főiskolával és szolgáltatásaival, valamint hogy kapcsolatba lépjen más nemzetközi hallgatókkal.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  A Fanshawe évente 5 millió dollárt ajánl fel ösztöndíjak, díjak és ösztöndíjak formájában. Kizárólag nemzetközi hallgatók számára vannak lehetőségek, például felvételi ösztöndíjak.

  href="https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

  Campus élet és felszereltség

  A Fanshawe háromszintes Diák Wellness Központtal rendelkezik, amely teljes fitneszközpontot, orvosi klinikát, Hit- és Spirituális Központot, csendes szobákat és egyebeket foglal magában. A pályaválasztási tanácsadók a Foglalkoztatási és Hallgatói Vállalkozási Szolgáltatások osztályán állnak a hallgatók rendelkezésére. A közelmúltban felújított Library Learning Commons működik, a Nemzetközi Központ pedig mindenben segít a hallgatóknak az érkezési szolgáltatásoktól a bevándorlási kérdésekig, és több nyelven is segítséget nyújt rugalmas időpontegyeztetéssel, hogy megfeleljen diákjaink igényeinek.

  A diákoknak kapcsolatba kell lépniük a Fanshawe Diákszövetséggel vagy az FSU-val, hogy tájékozódjanak a számos eseményről és klubról. Az egyetemi csapatokkal kapcsolatos további információkért látogasson el az intézet weboldalára.

  London, Ontario, Kanada két órányira fekszik Torontótól vagy a Niagara-vízeséstől. Számos világszínvonalú étterem, bevásárlóközpont és szórakozási lehetőség található. Télen a diákok síelhetnek vagy hódeszkázhatnak a Boler Mountainben, korcsolyázhatnak a Victoria Parkban vagy a Storybook Gardensben, nyáron pedig számos fesztivált tartanak a parkokban. London körülbelül fél óra távolságra van Port Stanley és Grand Bend strandjaitól.

  Helyszínek

  • Simcoe

   Simcoe/Norfolk Regional Campus 634 Ireland Road Simcoe, ON N3Y 4K8 Canada, , Simcoe

   • Woodstock

    Woodstock/Oxford Regional Campus 369 Finkle Street Woodstock, ON N4V 1A3 Canada, , Woodstock

    • Clinton

     169 Beech Street, N0M 1L0, Clinton

     • Kincardine

      Kincardine, Kanada

      • Saint Thomas

       Saint Thomas, Kanada

       • Toronto

        Bay Street,655, M5G 2K4, Toronto

        • London

         1001 Fanshawe College Boulevard, N5Y 5R6, London

        • London

         Fanshawe College Boulevard, 1001, N5Y 5R6, London

         Kérdések