Keystone logo
Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)

Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)

Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)

Bevezetés

SANTA CASA SAO PAULO MERCY DE

A Testvériség a Santa Casa de Misericordia de Sao Paulo egy évszázados intézmény, portugál származású, elkötelezett, mivel a XVI, segítséget árvák, idősek, szegények és betegek. Mercy szót tartalmaz az érzelmi értelemben "fel kedvesség, szív," a cselekmények mellett mások. Hosszú ideig ez volt az egyetlen kórház a város, és olyan mértékben, hogy Szent Pál szélesíteni látókörét, és a népesség nőtt, szükség volt foglalni több helyet biztosít, és gondoskodik a beteg.

1884-ben, egy új kórház nyílt meg "A nagy Arouche" a helyüket naprakész, ugyanazon a helyen. 1912-ben, Dr. Arnaldo Vieira de Carvalho, a klinikai kórház igazgatója, az ombudsmanhoz benyújtott Testvériség a projekt, amely formalizált tanítása Orvostudományi Kórház. 1913-ban, az Orvosi Oktatási indult meg az Általános Orvostudományi Kar és Sebészeti. Így a Kórház a szent ház volt az első hely, hogy a vonat az orvosok és sebészek az állam São Paulo.

Az 1930-as években, a teremtés, a University of São Paulo (ESZ), a klinikai székek az Általános Orvostudományi Kar São Paulo használt a kórtermekben a Santa Casa, valamint a pálya "Dr. Arnaldo "integrálódott a USP, melynek alapvető székeket költözött az épületbe, az Avenida Doutor Arnaldo 1945-ben.

1933-tól, a diákok más egészségügyi oktatási intézményben is élvezte a felajánlott tanulás Központi Kórház: a Paulista School of Medicine, most a Szövetségi Egyetem Állam São Paulo (Unifesp), egészen a 50-es és a tevékenysége megkezdésekor a első kórházi épített kizárólag az ország oktatási, Kórház Sao Paulo. Ugyanebben az évtizedben az egységek a Clinicas Kórház USP került be, illetve a diákok át az új létesítmény.

Mert ezek a történelmi tények, a Kórház a szent ház volt a bölcsője az első orvosi iskola São Paulo. Ez a hivatás az oktatás, kutatás és segítséget kitartott, és ennek eredményeként a történelmi állítja, hogy leendő orvosok visszatért, hogy részt vegyen rá. Jelenleg találkozott átlagosan több mint 8000 ember naponta minden orvosi szakterületek, több mint 1200 ágy áll rendelkezésre felvételi. Havi végzik 90.000 ambuláns és egyéb 80.000 ügyeletre látogatók, mintegy 4000 felvételi, 3000 műveletek és 300 000 tesztek saját laboratóriumokban és 50 000 vizsgálatot a kiváló szolgáltatásokat Diagnosztikai. A sürgősségi ellátást minden specialitások és nagy komplexitású szolgáltatásokat vesznek referenciaként régiónkban.

Az ellátás szempontjából, a profil, a emberbaráti elkötelezettségét, javaslom, hogy szerzett források megfelel az Egyesített Egészségügyi Rendszer (SUS) és a kiegészítő orvosi visszaforgatják a saját kórházak, így ez quadricentenária intézmény, folyamatosan a legújabb orvosi berendezések, valamint a magasan képzett szakemberek, felajánlotta, hogy Brazília lakossága a lehető legjobb egészségügyi ellátást.

COLLEGE Orvostudományi A szent ház Szent Pál

1962 októberében, az akkori ombudsman, Dr. Christiano Altenfelder Silva, egy rajongó a létrehozásának gondolatát Medical School, mondta az ügyvezető tanács, amit létrehozását hagyta jóvá a College of Medical Sciences SZENT PAUL HÁZ (FCMSCSP). A didaktikus formában hozta létre a Orvosszövetség a Szent Ház professzor elnökletével Emilio Athié, egy másik rajongó az Iskola ötlet. Mindkét kellően figyelembe vegyük az alapítók az iskolában. Ez jellemzi a saját, jótékonysági, non-profit, karbantartott, az alapítvány által Arnaldo Vieira de Carvalho (HCVF).

Május 24-én, 1963-ben ugyanazt az alakuló osztály orvostanhallgatók Kar Orvosi Tudományok Santa Casa de São Paulo az akadémiai Pedro Calmon, az egyetem rektora Brazília. A hivatalos elismerése során adta ki a szövetségi Korm 62.044 kelt január 4, 1968. Az első igazgatója az intézmény professzora volt Emilio Athié és ezen a poszton már elfoglalták a többi tanár, és 2011 óta rendezte professzor Valdir Golin, egykori tanítványa Kar.

2000-ben az Oktatási Minisztérium jóváhagyta a létesítmény az ápolási természetesen a koncepció az "A" és az elején didaktikai tevékenységek 2001-ben. Ugyanebben az évben az egyetemi diplomát logopédiai hagyta jóvá kezdve az oktatási tevékenységet 2002-ben is "A" minősítésű a MEC. 2008-ban tevékenységet jelentett telemedicina, amely rövid tanfolyamok egészségügyi intézmények, valamint a távoktatás tanfolyamok telepítés révén Informatika Tanszék.

2015-től kezdte a tevékenységét két Műszaki Főiskolák, Biomedical Systems, és radiológia, elsősorban a működési szakemberképzést a telepítés, a kezelés, és javítása nagy berendezések és progresszív kifinomultság körben használják a kórházi orvosi környezetben, és a termelők a képalkotó berendezések. Jelenleg a legtöbb kari Karán diplomázott, valamint tagja a kórházi szolgáltatások, dolgozik vagy vegye fel vezetési pontok. Jelenleg 374 tanár és 284 (75,9%) Orvosok, 77 (20,6%) Masters és 13 (3,5%) szakemberei, akik tanítanak 1122 diák öt érettségi tanfolyamok, 205 diák a posztgraduális képzések "Szigorúan véve", és 1650 diák posztgraduális képzések "tágabb értelemben".

Beillesztik a kórház komplex Testvériség Santa Casa de Misericordia de São Paulo, Iskola Orvostudományi Santa Casa de São Paulo egyik legjobb felsőoktatási intézmények az országban Medicine által értékelt az Oktatási Minisztérium (Enade) 2013-ban. Ezek hozzájárulása a fejlesztési egészségügyi bizonyítja számos tudományos kutatás, mind az alapvető klinikai területen, mintegy 40 kutatócsoport regisztrált a Tudományos és Technológiai. A diákok és a tanárok fejlődnek elismert techno-tudományos kutatási tevékenység különböző szervezetek, mint például a Központi Kórház, Kórház Sao Luiz Gonzaga, Integrált Központ a Mentális Egészségügyi Egészségügyi Iskola Központ Barra alapvetö és Geriátriai Kórház Dom Pedro II.

Helyszínek

  • São Paulo

    Rua Doutor Cesário Motta Júnior, 61 - Vila Buarque, São Paulo - SP, 01221-020, Brazil, , São Paulo

    Kérdések