Keystone logo

exMedia

A logo

Bevezetés

exMedia egy akadémiai csoport, amely megosztja az a meggyőződés, hogy - kísérleti projektek esztétikai és társadalmi-műszaki kutatás vezet - bővítése tudományos és kreatív távlatokat volt hatékonyan kezelni - egzisztenciális emberi feltételek a 21. században.

A tárgykör exMedia integrálja a tudományágak tervezés, kódolás, a tér, a hang és animáció. Kritikai gondolkodás és a kísérleti gyakorlat egyesíteni a projekt munka. A kiindulási pont az egyéni kérdések a hallgatók, a társadalmi fejlődés és a független kutatás. A tevékenységi területek a tárgykör közé Maker kultúra, Hybrid Space, kognitív és átalakítás tervezés, hang kutatás, kísérleti számítástechnika, politika hálózatok és berendezések, animáció és játékok.

A posztgraduális program célja, hogy a kérelmezők a különböző szakmai területeken, mint például az építészet, az urbanisztika, design, hang, számítástechnika, művészeti, elméleti és aktivizmus. Közgazdászok várják a munkaképesség összetett témákat önmaguk által meghatározott projekt tanulmány. A tárgykör exMedia arra ösztönzi a diákokat, hogy dolgozzon ki új profilt, hanem a várakozások a jelenlegi munkaköri leírások és a jelenlegi piaci körülmények között találkozni. Jövőbeli cselekvési lehetőségeket a diplomások kezdve a függetlenség útján tevékenységet szervek és vállalatok révén a kutatás.

Az egyedülálló tanulmány felsorolja a hatálya alá tartozó csoport a szabad terek egy művészeti iskola, benyújtása nélkül a korlátok a művészeti világban. Különösen kérdésekre, és szerkesztési formák ösztönözni, amelyek még nem tudják, hogy a hely már a kezdetektől. A projektek feltáró és design-orientált jelenlegi kifejlesztett eszközök, mint az elektronikus mikrokontroller, lézervágó, CNC marógép modell, 3D szkennerek / nyomtatók. A divízió laboratóriumok helytálló kutatási és szórakoztató.

Helyszínek

  • Peter-Welter-Platz 2 , D-50676, Cologne

Kérdések