Keystone logo
Exeed College

Exeed College

Exeed College

Bevezetés

Az Exeed College

Exeed College , amelyet 2016-ban terveztek, a Westford Education Group tekintélyes vállalkozása, amely a legjobb értékelésű online/részmunkaidős tudományos programokat kínálja. Az Egyesült Arab Emírségekben székhellyel rendelkező világszínvonalú oktatásirányítási szolgáltató, az Exeed College az ÖET-ben, afrikai, ázsiai és déli országokban való kiterjedt jelenléte révén elősegíti az üzleti adminisztráció és oktatás doktori programjait, a speciális MBA-programokat, az oktatási mesterképzéseket és a különböző tanári képesítési programokat. keleti és európai országok. A vezető nemzetközi egyetemek és díjazó szervezetek által kínált kivételes oktatási programok lehetővé teszik a tanulók számára, hogy újra feltalálják magukat, és kitűnjenek szakterületükön.

A világszínvonalú diplomák megszerzése érdekében az Exeed College a legjobban jegyzett globális egyetemekkel ütötte meg a helyét, amelyek elkötelezettek a kivételes hallgatói tapasztalatok, a magas színvonalú oktatás, az úttörő kutatás és a kiváló szervezetekkel való kiterjedt együttműködés iránt.

A spanyolországi Universidad Católica de Murcia, a malajziai City University, a máltai Woolf, az egyesült királyságbeli Plymouth Marjon Egyetem és az egyesült államokbeli Acacia Egyetem Exeed College partneri viszonyban álló fő egyetemek.

Az Exeed a minőségi oktatás digitalizáció révén történő áthidalásának erős szószólójaként kihasználta a technológia erejét, és digitális ökoszisztémát hozott létre a legkorszerűbb virtuális tanulási környezet (VLE) platform integrálásával, robusztus Learning Management System (LMS), amely képes szinkron és aszinkron tanításra. A legmodernebb pedagógiai eszközök, a teljesen halmozott tananyag és az online könyvtár használata biztosítja a világszínvonalú tudományos fokozatok és szakmai programok zökkenőmentes kézbesítését az igényes tanulók számára szerte a világon.

A világszínvonalú vezetői képzés, tanárképzés és képesítés elősegítőjeként Exeed College kiemelkedő nemzetközi oktatókkal rendelkezik, akik neves egyetemeken tanultak, és több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az iparban és a tudományos életben.

Exeed College a befogadás, az egyenlőség és a sokszínűség bajnoka, és büszke arra, hogy gazdag és változatos demográfiájával rendelkezik a több mint 50 nemzetiségből és több mint 10 ipari szektorból származó tanulók körében.

Küldetés

Küldetésünk, hogy világszerte elismert és akkreditált mesterképzési programokat biztosítsunk üzleti és menedzsment területeken, valamint tanárképzési képesítéseket, hogy a 21. századi dolgozó szakemberek széles körű tudással rendelkezzenek, hogy megfeleljenek akadémiai igényeiknek és átadható készségeiknek. Szilárd platform a dolgozó szakemberek számára, hogy ismereteket szerezzenek, mély betekintést nyerjenek és elsajátítsák az ilyen ismeretek munkahelyi alkalmazását; Hozzájárulunk a nagyszerű szervezetek, fenntartható közösségek és ezáltal az etikát és az integritást fenntartó progresszív nemzet felépítéséhez.

Látomás

Exeed College az elismert és akkreditált felsőoktatás, vezetői képzés és továbbképzés világelső szolgáltatói közé kíván tartozni a dolgozó szakemberek és gyakorló szakemberek számára, hogy felkészítse, gazdagítsa és felhatalmazza őket arra, hogy szakértőkké és vezetőkké váljanak a saját gyakorlati területen.

Helyszínek

 • Sharjah

  Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

 • Oman Online

  Oman Online, Omán

  • Saudi Arabia Online

   Saudi Arabia Online, Szaúd-Arábia

   • Singapore Online

    Singapore Online, Szingapúr

    • India Online

     India Online, India

     • Dubai

      Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

      • Nigeria Online

       Nigeria Online, Nigéria

       • Abu Dhabi

        Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

        • Malaysia Online

         Malaysia Online, Malajzia

         Kérdések