Keystone logo
Eastern Virginia Medical School Laboratóriumi állatok tudomány mester program
Eastern Virginia Medical School

Laboratóriumi állatok tudomány mester program

23501-1980, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Távoktatás

* MLAS1, $ 23,633 MLAS2. Out of State: 38.248 $ MLAS1, $ 24,905 MLAS2

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Sok modern orvostudomány adósai pótolhatatlan állati kutatás. Azzal az igénnyel, technikailag kifinomult, humánus és jól átgondolt állatok felhasználása az orvosbiológiai kutatásokban, a kereslet a képzett személyek terén a laboratóriumi állatok tudomány nagyon magas, különösen az egyetemek, gyógyszeripari cégek, valamint biotechnológiai vállalatok. Annak érdekében, hogy előre ebben a rendkívül versenyképes iparág, alapvető fontosságú, hogy a képzési előnye, hogy egy speciális mester fokozatot biztosít. Ezért Eastern Virginia Medical School indított ebben az új online Mester a Laboratory Animal Science Program.

A mester program épít szilárd alapot a sikeres karrier a laboratóriumi állatok tudomány. A tanfolyamok összpontosít minden szempontból laboratóriumi állatok tudomány és állattartó létesítmények irányítása. A praktikum a hallgató számára a lehetőséget, hogy alkalmazzák az elméleti ismereteket tanultak a tényleges gyakorlati laboratóriumi állatok tudomány. A program is javítja az álló azon hallgatók, akik a vágy, hogy előre képzés állatgyógyászatban való alkalmazásának állatorvosi iskolában.

Ez a program oktatja a tudósok, akik tervezik, levezetése és értékelése állatkísérletek és az állatok létesítmények biztosítva számukra a magas minőségű alapvető tudományos, klinikai, statisztikai és etika oktatás, amely lehetővé teszi a diplomások célzó, hatékony kísérletek, miközben minimalizálja száma szükséges az állatok és a kedvezőtlen hatásokat.

Tanfolyamok fog meríteni EVMS "széles, házon belüli szakértelem laboratóriumi állatok tudomány és hasznosítani fogja az iskola state-of-the-art létesítmények. A program tovább fokozza majd a neves vendég előadók, amely lehetővé teszi a résztvevők, hogy tanítani mind elméletben, mind a technikai képességek szakértők aktív az élvonalban ebben a sportágban.

Tanterv

A Online Master of Laboratory Animal Science program maximális rugalmasságot a tanuló számára. Ez olyan egyének, akik lehet jelenleg dolgozik területén a laboratóriumi állatok tudomány, azoknak, akik a szakmai előmenetel, vagy azoknak, akik a lehetőségeket kutató laboratóriumok, de nem akarnak költözni, hogy részt vegyen a hagyományos mesterképzést.

A program összesen 30 kredit 5 félév több mint 2 éve. Minden tanfolyam lesz online, egy hét az egyetemen gyakorlati képzés állatot a nyári félévben, az évek közötti 1 és 2.

Felvételi követelmények

A következő elemek követelményeket kell figyelembe venni beléptetését a program:

Az összes pályázó

 • Főiskolai vagy egyetemi diplomáját egy 2,75 GPa, egy regionálisan és országosan akkreditált amerikai főiskola vagy egyetem vagy nemzetközi egyenértékű.
 • A program kivételt tehet egy eseti elbírálás alapján.
 • A sikeres befejezése két félév minden főiskolai szintű biológia-kémia és egy szemesztert a matematika.
 • Legalább 3 hónap, vagy 500 óra gyakorlati tapasztalat, leírt műszaki ismeretekre kell szert tennie kezdete előtt az első félévben.
 • Összesen 6 hónapos vagy 1000 órás ellenőrzött laboratóriumi állatokkal kapcsolatos tapasztalatok (beleértve a 500 óra gyakorlati felvételi követelmény) egy érettségi követelmény.
 • A pályázóknak, akik vágynak jövőben a Laboratory Animal technológus erősen ösztönzik, hogy a teljes munkaidős tapasztalattal / foglalkoztatás során a 2 éves program, hogy jogosultak legyenek a LAT és lATG tanúsítás révén American Association of Laboratory Animal Science (AALAS).
 • Három betű referencia, amelyek közül az egyik ellenőriznie kell a minimális gyakorlati állat tapasztalattal kell rendelkeznie.
 • Személyes adatok felvázolja a kérelmező tudományos és szakmai célokat.
 • Számítógép és számítógépes szolgáltatásokat a különböző előírásoknak (lásd: Számítógép Standards).

A nemzetközi pályázók:

Fordítás: Ha a felsőoktatási intézmény, hogy részt vett nem bocsát dokumentumok angol nyelvű, a credentialing ügynökség megköveteli, hogy nyújtson be egy szóról-szóra fordítása a átiratát. Ön kapcsolatba léphet Egyetem Nyelvi Szolgálatok (ULS) a www.universitylanguage.com, hogy küldje el átiratát fordítás és utasítsa őket küldeni a lefordított átiratát a credentialing hivatal választott.

Transcript értékelése: A nemzetközi diákok, akiknek anyanyelve nem az angol kapcsolatba léphet egyet az alábbi akkreditációs ügynökségek, hogy nyújtson be átiratokat hivatalos értékelése. Utasíthatja a credentialing hivatal küldeni a hivatalos értékelése (és fordítás) közvetlenül az EVMS igazgatója Felvételi és Beiratkozási.

HANGJEGY: Egy hivatalos átirat kell benyújtani az EVMS Hivatal Felvételi és Beiratkozási valamint az akkreditációs ügynökség választott.

TOEFL: Nemzetközi pályázók, akiknek anyanyelve nem az angol kell tennie a TOEFL vizsga, és kap egy pontszámot a következők: papír-alapú teszt: 550; A számítógép-alapú teszt: 213; iBT vizsga: 80. Kérjük, látogasson el az ETS honlapján, hogy a TOEFL vizsga, és kérjen egy TOEFL pontszámok közvetlenül a Hivatal Felvételi és Beiratkozási Iskola egészségügyi szakmákat. ETS jelentések pontszámok két évig a vizsgálat időpontja. Ha korábban már megtette a TOEFL, de a két éves határidő lejárt, a program elfogadja a saját példányával, ha rendelkezésre áll.

Karrier kilátások

A diákok a program keresni a Biomedical Science mesterképzésre egy különlegesség Laboratóriumi Állatok Medicine két év alatt. Célunk az, hogy a orvosbiológiai kutatások közösség képzett személyek laboratóriumi állatok tudomány akik teljesíthetik szükség van, pozíciók kutatási és állati intézményekben azonnal Érettségi után.

Új és szigorúbb állatvédelmi iránymutatások, a tudományos és kutatási ágazatok sürgősen szüksége magasan képzett személyzet vezeti és irányítja a laboratóriumi állatok kutatási tevékenységek egy hozzáértő módon. Sok izgalmas lehetőségek vannak köztük az egyetemek, az ipar (biotechnológiai és gyógyszeripari cégek), és a kormány. Laboratóriumi állatok szakértők is részt vesznek állatorvosi ellátás, oktatás, állati erőforrás menedzsment, finomítása állati modellek, alternatíváinak kidolgozását állatok kutatási és független kutatás.

Költsége Nézőszám w / o hitel díjak

 • Az állami: 36.340 $ MLAS1 $ 23,633 MLAS2
 • Out of State: 38.248 $ MLAS1 $ 24,905 MLAS2

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • MSc Rákbiológia
  • Sheffield, Egyesült Királyság
 • Orvosi biológia mester
  • Pitești, Románia
 • Egészségtudományok MSc Laboratóriumi Orvostudományi Biológiából
  • Kaunas, Litvánia