Keystone logo
Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Bevezetés

Az EUROAULA Egyetemi Főiskola 1987-ben alapított, turisztikai képzésre szakosodott intézmény. 1997 óta az EUROAULA a Girona Egyetemmel áll kapcsolatban, és turizmusból, kettős turizmusból és nemzetközi vendéglátásból és turizmusmenedzsmentből, valamint mester- és posztgraduális diplomát kínál. Ezért ezek az egyetemi tanulmányok teljesen hivatalosak és elismertek.

Hasonlóképpen, az Euroaula a Katalóniai Generalitat Department d'Ensenyament által elismert központja a felsőfokú szakképzési tanulmányok oktatásának, hivatalosan jóváhagyott DOGC ENS/2116/2002/ július 8-i tanúsítvánnyal.

Pedagógiai innovációs hivatással rendelkező, turizmusra szakosodott oktatási intézmény vagyunk. Az EUROAULA-ban elméleti ismeretek felhasználásával, valós esetek tanulmányozásával képezzük a turisztikai szektor leendő szakembereit.

Bőséges oktatói tapasztalatunk a szakképzés vezetőiként akkreditál bennünket, hallgatóink rendelkezésére bocsátva a képzésükhöz és a személyes fejlődésükhöz szükséges tudás megszerzéséhez szükséges eszközöket, felkészítve őket a versenyképes és folyamatosan átalakuló munkaerőpiacra.

Ezenkívül az Association Européenne des Escoles d'Hôtellerie et de Tourisme tagja vagyunk, egy nemzetközi szervezetnek, amelynek célja az európai szállodák és turisztikai iskolák népszerűsítése.

Az UNE-EN ISO 9001 az a nemzetközi szabvány, amely meghatározza az irányítási rendszer képzési minőségi követelményeit az Euroaula University School of Tourism-ban. Fő célunk tananyagunk és képzési programjaink minőségének folyamatos javítása.

Ezért oktatási programjainkat 2007 óta tanúsítják, és az Euroaula évről évre sikerrel veszi túl a Bureau Veritas által végzett felülvizsgálatot.

Helyszínek

  • Calle de Aragón,208, 08011, Barcelona

Kérdések