Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

Bevezetés

132755_02_LOGOS.jpg

Innováció az üzleti oktatásban

A valós idejű üzleti tanulás

Az ESEI olyan nemzetközi üzleti oktatást nyújt, amely megfelel a globális vállalkozások igényeinek. Az 1989-es alapításunk óta szenvedélyesen vezetünk olyan üzleti programok biztosításához, amelyek megfelelő készségeket és szakmai képzést nyújtanak a hallgatók karrierlehetőségeinek növelése és a nemzetközi munkakörnyezetben való sikerre való felkészítés érdekében.

Nemzetközi elismerés a kiválóságért

Brit és spanyol akkreditációk

Az ESEI egy elismert nemzetközi felsőoktatási intézmény Spanyolországban. Az ESEI alapképzési programok hivatalos minősítések, amelyeket az Egyesült Királyság legjobb egyetemei adnak ki. Az ESEI mesterképzések az ESEI és az Universidad Católica de Murcia (UCAM) által Európa egyik legrangosabb egyetemi intézmények által elnyert magán diplomák, kiváló hírnévvel az üzleti oktatásban.

ESEI Barcelona Campus - A legjobb város a nemzetközi hallgatók számára

Top 5 európai induló hub

Az ESEI a spanyolországi Barcelonában található, amely egy nemzetközi üzleti és innovációs központ. Az olyan események, mint a Mobile World Congress, amely évente több mint 100 000 embert vonz, a várost Európa egyik legjobb hálózati helyszínévé teszik. Potenciális diplomáinknak lehetőségük van kapcsolatba lépni a vállalkozókkal és a befektetőkkel, és egész életen át kapcsolatba lépni osztálytársaikkal, oktatóikkal és oktatóikkal.

Nemzetközi kar és üzleti szakértők

Tapasztalt szakemberek tanítása

Az ESEI nemzetközi oktatói kutatnak, inspirálnak és előállítanak hallgatóink igényeinek megfelelő ismereteket. A komplex problémák kollektív megközelítését javasolják, miközben az egyéni tehetséget tudományosan és szakmailag fejlesztik. Az ESEI oktatói a világ minden tájáról érkeznek, és valóban globális üzleti perspektívát kínálnak az ESEI hallgatóinak.

198137_HOME_en2.jpg

Coaching for Excellence

Karunk szakmailag aktív: vezérigazgatói, üzlettulajdonosok, vállalkozók, marketing menedzserek vagy más cégek magas szintű alkalmazottai. Az ESEI lépcsőfok a hallgatók számára a kívánt karriertre, és oktatóink segítenek odajutni!

132760_01_portada.jpg

Gyakorlati üzleti módszertan

Projektalapú tanulás (PBL)

Az ESEI-nél az a legfontosabb, hogy a lehető legjobb tanulási tapasztalatot nyújtsuk hallgatóinknak. A projektalapú tanulás összeköti a hallgatókat a való világgal. A hallgatók megkapják az önállóságot, a rugalmasságot és a felelősséget a közös munkán a projekteken, amelyek lehetnek esettanulmány, írásos jelentés, videó, szerepjáték, weboldal stb. Tanáraink szerepe alapvetően a segítő szerepe. . Ők készítik a projektek rövid bemutatóit és felügyelik a csapatok hétről hétre történő előrehaladását, rendszeres bejelentkezési pontokkal - akárcsak a munkahelyen.

Diákközpontú tanulás

Személyre szabott figyelem a kis csoportokban

Az ESEI hallgatói részesülnek nemzetközi oktatási menedzsment szakembereink személyre szabott mentorálásában és tanácsadásában. Az osztálylétszámok kicsiek, hogy ösztönözzék és megteremtsék az ESEI hallgatói közösség tehetséggondozásának és fejlesztésének kultúráját.

Élénk hallgatói élet

Több mint 40 országból álló 150 diák különböző közössége

Az ESEI valóban globális tapasztalatokat kínál különböző háttérrel rendelkező nemzetközi hallgatókkal. Az ESEI hallgatói közösség fiatal, karrier gondolkodású egyénekből áll, akik szenvedélyesen foglalkoznak az üzleti életsel. A híres építészeti épületek, a csodálatos homokos strandok, a csodálatos mediterrán éghajlat, az izgalmas éjszakai élet, a fantasztikus konyha, valamint a számos kulturális és sporttevékenység hátterében Barcelona felejthetetlen élményt garantál ésszerű költségvetés mellett.

132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg

Karrierlehetőségek

Az ESEI összekapcsolja a tehetségeket a vállalkozásokkal

Az ESEI egyedülálló lehetőséget kínál Barcelona szakmai tapasztalatainak megszerzésére. Az ESEI hallgatók nemzetközi szakmai tapasztalatot szerezhetnek nemzetközi barcelonai és nemzetközi cégekkel.

7 rövid tanfolyam készségek fejlesztésére az ESEI-n

Az ESEI rövid kurzusok sorozatát kínálja (heti 3 órában, 6 héten keresztül) minden érdeklődő számára. Akár a köteleket tanulja, akár gyakorlott szakember, ezek az új tanfolyamok bárki számára lehetőséget nyújtanak új készségek elsajátítására vagy a meglévők fejlesztésére anélkül, hogy elköteleznék magukat a teljes program mellett.

Rövid tanfolyamaink az egyetemen vagy távolról is elvégezhetők. És jelenleg kínálnak!

Olvassa el, hogy megtudja, milyen rövid tanfolyamokat kínálnak ebben a félévben, és jelentkezzen be még ma .

 1. Projektmenedzsment és Lean menedzsment
  Ez a rövid tanfolyam szisztematikus megközelítést alkalmaz a projektmenedzsment tanulmányozásában. Célja, hogy felkészítse a hallgatókat a hatékony menedzsment elvégzéséhez szükséges eszközökre, amint azt a Projektmenedzsment Intézet (PMI) meghatározta.
 2. Digitális marketing stratégiák és technológiák
  A 21. századi munka világának, a digitális marketingnek és technológiáinak aktuális témája széles körben keresett.
  Ez a rövid tanfolyam azt vizsgálja, hogy a márkák miként befolyásolhatják az elkötelezettséget a digitális platformok használatával. Segít a hallgatóknak eligazodni a digitális marketing technológiák sokféleségében, és elmagyarázza, hogyan lehet mindegyiket stratégiailag felhasználni a vállalat hosszú távú céljainak eléréséhez.
 3. Üzleti terv: létrehozás és fejlesztés
  Figyelem, feltörekvő startup alapítók! Ez a rövid tanfolyam hasznos azok számára, akik érdeklődnek saját vállalkozásuk megkezdése és az üzleti terv készítésének megtanulása iránt.
 4. Keresőmotor marketing
  A Search Engine Marketing (SEM) a weboldalak népszerűsítésére összpontosít, növelve azok láthatóságát a keresőmotorok eredményoldalain. Mivel egyre több ember vásárol online termékeket és szolgáltatásokat, a SEM még soha nem volt ilyen fontos.
 5. Mobil marketing
  A mobil marketing egy többcsatornás online marketing technika. Arra összpontosít, hogy okostelefonján, táblagépén vagy kapcsolódó eszközén keresztül elérje a közönséget. Webhelyeket, e-maileket, SMS-eket, közösségi médiát és mobil alkalmazásokat használ az ügyfelekkel való kapcsolattartáshoz.
 6. Sportmarketing
  A sportmarketing a sportesemények és csapatok, valamint a sportipar egyéb termékeinek és szolgáltatásainak népszerűsítésére összpontosít.
 7. Sportetika és társadalmi felelősségvállalás
  Két szakaszra bontva ez a rövid tanfolyam a sport etikájára és a sportág társadalmi felelősségvállalására összpontosít.

Helyszínek

 • Barcelona

  Carrer de Montevideo, 31, 08034, Barcelona

Kérdések