Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

Bevezetés

Innováció az üzleti oktatásban

Tanulás a valós idejű üzlethez

Az ESEI olyan nemzetközi üzleti oktatást nyújt, amely megfelel a globális vállalkozások igényeinek. 1989-es alapításunk óta az a szenvedély vezérel bennünket, hogy olyan üzleti programokat nyújtsunk, amelyek megfelelő készségeket és szakmai képzést biztosítanak diákjaink karrierlehetőségeinek javítása és a nemzetközi munkakörnyezetben való sikerre való felkészítés érdekében.

A kiválóság nemzetközi elismerése

Egyesült Királyság és spanyol akkreditációk

Az ESEI elismert nemzetközi felsőoktatási intézmény Spanyolországban. Az ESEI Bachelor programok hivatalos képesítések, amelyeket az Egyesült Királyság legjobb egyetemei adnak ki. Az ESEI Master programok magándiplomák, amelyeket közvetlenül az ESEI és az Universidad Católica de Murcia (UCAM) ad ki – Európa egyik legrangosabb egyetemi intézménye, amely kiváló hírnévvel rendelkezik az üzleti oktatás területén.

ESEI Barcelona Campus - A legjobb város nemzetközi hallgatók számára

Az 5 legjobb európai start-up központ

Az ESEI Barcelona Spanyolországban található, amely egy nemzetközi üzleti és innovációs központ. Az olyan események, mint a Mobile World Congress, amely évente több mint 100 000 embert vonz, a várost Európa egyik legjobb hálózati helyszínévé teszik. Potenciális diplomásainknak lehetőségük van vállalkozókkal és befektetőkkel való kapcsolatteremtésre, és életre szóló kapcsolatokat kialakítani osztálytársaikkal, oktatókkal és oktatókkal.

Nemzetközi oktatók és üzleti szakértők

Tanulás tapasztalt szakemberektől

Az ESEI nemzetközi oktatói kutatnak, inspirálnak és előállítanak hallgatóink igényeinek megfelelő ismereteket. A komplex problémák kollektív megközelítését javasolják, miközben az egyéni tehetséget tudományosan és szakmailag fejlesztik. Az ESEI oktatói a világ minden tájáról érkeznek, és valóban globális üzleti perspektívát kínálnak az ESEI hallgatóinak.

Coaching a kiválóságért

Tanáraink szakmailag aktívak: vezérigazgatók, cégtulajdonosok, vállalkozók, marketingmenedzserek vagy cégek más felsőbb beosztású alkalmazottai. Az ESEI egy ugródeszka diákjaink számára a kívánt pálya felé, és a mi oktatóink segíthetnek nekik eljutni oda!

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/132760_01_portada.jpg " alt=" 132760_01_portada.jpg " data-json=" {"author":"photo courtesy of ","author_url":"", "forrás":""}" />

Gyakorlati üzleti módszertan

Projektalapú tanulás (PBL)

Az ESEI-nél a legfontosabb prioritásunk, hogy diákjainknak a lehető legjobb tanulási élményt nyújtsuk. A projektalapú tanulás összekapcsolja a tanulókat a való világgal. A diákok autonómiát, rugalmasságot és felelősséget kapnak a projekteken való közös munkavégzés során, amelyek lehetnek esettanulmányok, írásos beszámolók, videók, szerepjátékok, weboldalak stb. Tanáraink szerepe alapvetően a segítő szerep. Ők készítik a projektről szóló beszámolókat, és felügyelik a csapatok előrehaladását hétről hétre, rendszeres bejelentkezési pontokkal – akárcsak a munkahelyen.

Diákközpontú tanulás

Személyre szabott figyelem kiscsoportos csoportokon belül

Az ESEI hallgatói részesülnek a nemzetközi oktatásirányítási szakembereink személyre szabott mentorálásából és tanácsadásából. Az osztálylétszám kicsi ahhoz, hogy ösztönözze és megteremtse az ESEI hallgatói közösség tehetséggondozásának és fejlesztésének kultúráját.

Élénk diákélet

Egy változatos közösség 150 diákból több mint 40 országból

Az ESEI valóban globális élményt kínál különböző hátterű nemzetközi hallgatókkal. Az ESEI hallgatói közösség fiatal, karrierlelkű egyénekből áll, akik szenvedélyesek az üzlet iránt. A híres építészeti épületekkel, csodálatos homokos strandokkal, csodálatos mediterrán éghajlattal, izgalmas éjszakai élettel, fantasztikus konyhával és számos kulturális és sporttevékenységgel rendelkező Barcelona felejthetetlen élményt garantál a diákoknak ésszerű költségvetés mellett.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg " alt=" 132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg " data-json=" {"author":"photo courtesy of ","author_url":"", "forrás":""}" />

Karrierlehetőségek

Az ESEI összekapcsolja a tehetséget a vállalkozással

Az ESEI egyedülálló lehetőséget kínál a szakmai tapasztalat megszerzésére Barcelonában. Az ESEI hallgatói gyakorlatot végezhetnek és nemzetközi szakmai tapasztalatot szerezhetnek a barcelonai székhelyű nemzeti és nemzetközi cégeknél.

7 rövid tanfolyam az ESEI készségeinek fejlesztéséhez

Az ESEI rövid kurzussorozatot kínál (heti 3 óra 6 héten keresztül) minden érdeklődő számára. Függetlenül attól, hogy tanulja a kötelet, vagy már tapasztalt szakember, ezek az új kurzusok lehetőséget kínálnak arra, hogy bárki új készségeket sajátítson el, vagy fejlessze meglévő készségeit anélkül, hogy elkötelezné magát egy teljes program mellett.

Rövid tanfolyamainkat az egyetemen vagy távolról is elvégezhetjük. És jelenleg a kínálatban vannak!

Olvasson tovább, hogy megtudja, milyen rövid kurzusokat kínálnak ebben a félévben, és jelentkezzen még ma .

 1. Projektmenedzsment és lean menedzsment
  Ez a rövid kurzus szisztematikus megközelítést alkalmaz a projektmenedzsment tanulmányozására. Célja, hogy a hallgatókat a Project Management Institute (PMI) által meghatározott hatékony irányítás elvégzéséhez szükséges eszközökkel ruházza fel.
 2. Digitális marketingstratégiák és -technológiák
  A 21. századi munka világának forró témája, a digitális marketing és annak technológiái egyre szélesebb körben keresettek.
  Ez a rövid kurzus azt vizsgálja, hogy a márkák hogyan befolyásolhatják az elkötelezettséget a digitális platformok használatával. Segít a diákoknak eligazodni a digitális marketing technológiák széles skálájában, és elmagyarázza, hogyan lehet mindegyiket stratégiailag felhasználni a vállalat hosszú távú céljainak eléréséhez.
 3. Üzleti terv: Alkotás és fejlesztés
  Figyelem, induló startup alapítók! Ez a rövid kurzus mindenki számára hasznos, aki szeretne saját vállalkozást elindítani, és megtanulni, hogyan kell üzleti tervet készíteni.
 4. Keresőmotor marketing
  A Search Engine Marketing (SEM) a webhelyek népszerűsítésére összpontosít azáltal, hogy növeli láthatóságukat a keresőmotorok eredményoldalain. Azáltal, hogy egyre többen vásárolnak online termékeket és szolgáltatásokat, a SEM még soha nem volt ennyire fontos.
 5. Mobilmarketing
  A mobilmarketing egy többcsatornás online marketing technika. Arra összpontosít, hogy elérje a közönséget az okostelefonokon, táblagépeken vagy kapcsolódó eszközökön keresztül. Weboldalakat, e-maileket, SMS-eket, közösségi médiát és mobilalkalmazásokat használ az ügyfelekkel való kapcsolattartásra.
 6. Sportmarketing
  A sportmarketing középpontjában a sportesemények és -csapatok promóciója, valamint egyéb sportági termékek és szolgáltatások népszerűsítése áll.
 7. Sportetika és társadalmi felelősségvállalás
  Ez a két részre osztott rövid kurzus a sport etikájára és a sportipar társadalmi felelősségvállalására összpontosít.

Helyszínek

 • Carrer de Montevideo, 31, 08034, Barcelona

Kérdések