Keystone logo
Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Bevezetés

A College of Engineering and Management School mindössze kilenc éve a piacon, de már mutatja kiváló eredményeket, és kiemelkedik a nemzeti iskolák, mert a különbségek. Úgy ítélik meg MEC egyik legjobb magán főiskolák Gyártástechnikai São Paulo, figyelembe véve a CPC, kompozit mutatója megjegyzés ENADE, kar, tanítási-tanulási erőforrások, az infrastruktúra és a szolgáltatások.

A Kar rendben van, és kiválasztotta posztdoktorok, orvosok, pedagógusok, szakemberek nagy tapasztalattal, elkövetett alkotnak teljes termelési mérnökök, ötvözve technológiai ismeretek kitermelő folyamatokban és a stratégiai vízió az üzletből.

Több mint, hogy van igazi gondot annak biztosításában, hogy a hallgatók fejlesztése nem csak a tudományos ismeretek, hanem a személyes fejlődést. Ezek arra ösztönzik, hogy felfedezzék, és fedezze fel a teljes potenciálját, ami a szakemberek kész belépni a munkaerőpiacra, és szembenézni a kihívásokkal hoz a jövő a társadalom számára.

Miért ESEG A School of Engineering and Management egy újszerű tanítási módszer, hozza ki a legjobbat az egyes területeken, hogy átalakítsa a hallgató egy teljes szakmai.

Helyszínek

  • Rua Vergueiro, 1951 | Vila Mariana 04101-000 | São Paulo-SP, , São Paulo

Kérdések