Keystone logo
Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Bevezetés

Tanuljon Portugália legrégebbi és legnagyobb ápolási iskolájában

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra - ESEnfC

A Escola Superior de Enfermagem de Coimbra (ESEnfC) egy állami felsőoktatási intézmény, valamint nemzeti és nemzetközi referencia az ápolási fegyelem fejlesztésében és megerősítésében.

Portugáliában a legnagyobb és legrégebbi ápolási iskola, a nemzeti és nemzetközi egészségügyi és felsőoktatási intézményekkel együttműködve, az új társadalmi-demográfiai szükségletekkel és a multikulturalizmussal együttműködve, a globális munkaerőpiac igényeihez igazodó képzést végez. az egész életen át tartó tanulás, amely az első az idősek számára.

Nemzetközileg elismert és keresett, hogy a könyvtárak, a szimulációs központok, a posztgraduális és posztgraduális képzés és az ápolási kutatások minőségében kínált feltételeket képesítsék meg képzettségének, kutatásának és innovációjának. Ez az első ápolási iskola Portugáliában a hallgatók, tanárok és nem professzorok akadémiai, tudományos, műszaki és kulturális mobilitásában, biztosítva, hogy a diplomások több mint 30% -a rendelkezik külföldi tanulmányi időszakban.

Minden diplomának lehetősége van arra, hogy részt vegyenek a közösség kiterjesztési projektjeiben, a kutatási projektekben, az innovációs és vállalkozási projektekben, az Egészségügyi Világszervezet által együttműködési központként elismert intézmény részeként.

Az ESEnfC által kiképzett szakemberek elismertek a globális oktatás kiválóságáért, ami hozzájárul az egyén középpontjához, a kreativitás tiszteletben tartásához, az innovációhoz, az iskolai projekt iránti elkötelezettséghez, a munkahelyi / tanulmányi elégedettséghez és a képzés, az innováció és a kutatás minden területén.

Képzés az ápolásban

A szakoktatás és szakképzés területén az ESEnfC ápolási és továbbképzési kurzusokat végez az ápolók számára, amely a legmagasabb szinten támogatja az emberi, kulturális, tudományos és műszaki képzést, valamint , szakképzés más szakemberek és egészségügyi szakemberek számára az Ön területén.

Olyan intézménynek minősül, amely csak az ápolást segíti, és több mint 2000 ápolási hallgatója van, akik több mint 30 országból érkeznek.

Megállapodásai vannak több mint 30 országban 120 egyetemmel, köztük 26 brazil referencia egyetemmel. Lehetővé teszi a kettős diplomát a Santa Catarina szövetségi egyetemen.

Helyszínek

 • Coimbra

  Avenida Bissaya Barreto | Apartado 7001, , Coimbra

 • Coimbra

  Rua 5 de Outubro | Apartado 7001, , Coimbra

  • Coimbra

   Rua Dr. José Alberto Reis | 3000 – 232, , Coimbra

   Kérdések