Keystone logo
© Ameena Athab
Eastern International College

Eastern International College

Eastern International College

Bevezetés

Az Eastern International College (EIC) kiváló választás azok számára, akik a szövetséges egészségügyi és ápolási területen szereznek diplomát. Az EIC mind a kampuszon belüli, mind az online lehetőségekkel rugalmasságot kínál a hallgatóknak, hogy az oktatásukat beilleszthessék elfoglalt időbeosztásukba. Ráadásul az EIC-t a Middle States Commission on Higher Education intézményi szinten akkreditálta, így biztosítva a minőségi oktatást minden diák számára. Két programot (BS Dental Hygiene és AAS- Nursing) programszerűen akkreditált a Commission on Dental Accreditation és az Accreditation Commission for Education in Nursing. Nézze meg az EIC-t még ma, hogy elindulhasson a sikeres egészségügyi karrier felé vezető úton.

Elkötelezettségünk az Ön iránt

Elkötelezettek vagyunk a programjainkban részt vevő minden diák oktatási és szakmai gazdagítása iránt.Az Eastern International College-ban célunk olyan tantervet és környezetet biztosítani, amely segíti diákjainkat abban, hogy fejlesszék készségeiket az egészségügyben, majd valóban kiemelkedjenek azokban. Célunk továbbá egy olyan légkör megteremtése, amely segít a diákoknak pozitív önképet kialakítani és képességeikben magabiztossá válni. Kettős célunk van ezen a szövetséges egészségügyi oktatási főiskolán: Célunk, hogy javítsuk a diákok alaptudományos, klinikai, vezetői, menedzsment és technikai készségeit, miközben felkészítjük őket a valós élethelyzetekre, amelyekkel akkor fognak találkozni, amikor kint vannak a munkahelyen. Azt akarjuk, hogy diákjaink megtanulják, hogyan biztosítsanak karriert az Allied Health területén, majd megértsék, hogyan tartsák meg ezt az állást.

Miért válassza az Eastern International College-t

Felsőfokú végzettséggel rendelkező gyakorló oktatók

Minden programunkban tanáraink arra törekszenek, hogy professzionalizmusra és erős munkamorálra neveljék Önt, miközben felfedezi karrierútját. Az Eastern International College New Jersey tanárai és munkatársai arra összpontosítanak, hogy gondoskodó és gondoskodó környezetet teremtsenek a diákok számára.

Modern laboratóriumok & Tantermek

Tantermeink és laboratóriumaink olyan eszközökkel és modern technológiával vannak felszerelve, amelyeket kórházakban, klinikákon és orvosi rendelőkben használnak az Egyesült Államokban.

Személyre szabott figyelem & Kis osztálylétszámok

Hiszünk a személyes tanítás értékében, és gondoskodunk arról, hogy az adminisztrációval és a professzorokkal az órákon és azokon kívül is kapcsolatba léphessen.

Karrierorientált egészségügyi programok

Munkatársaink és tanáraink célja, hogy az órákon fejlesszék az alapvető és kritikai gondolkodási képességeket. Oktatási filozófiánk az interperszonális készségekre is összpontosít, és felkészíti a diákokat a munkahelyre.

Klinikai Externship Program

Programjaink megfelelnek a versenyképes munkaerőpiac igényeinek. A klinikai szakmai gyakorlat programunk lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy gyakorlati képzést kapjanak valós környezetben. A külső gyakorlati programunk azt is lehetővé teszi, hogy a diákok találkozzanak a potenciális munkáltatókkal és kapcsolatokat építsenek ki.

EIC intézményi küldetésnyilatkozat

Az Eastern International College egy hallgatóközpontú és karrierorientált felsőoktatási intézmény, amely elkötelezett a sokszínű hallgatói közösség szakmai fejlődése iránt. Az EIC innovatív tanterveken, csúcstechnológián, tapasztalati ("gyakorlati") tanuláson, valamint gondoskodó és érzékeny hallgatói szolgáltatásokon keresztül biztosítja:

 • Kihívást jelentő egészségtudományi tantervek és környezetek, amelyek maximalizálják a hallgatói sikert azáltal, hogy felkészítik és bevonják a hallgatókat a tudás és a készségek kritikus értékelésére és alkalmazására, amelyek szükségesek a választott szakmájukban, mások szolgálatában és közösségeikben való sikerhez.
 • Tudós oktatók és elkötelezett munkatársak, akik ösztönzik és támogatják a sokszínűséget, és a főiskola elsődleges céljaként a tanítás, a tanulás és a szolgáltatás terén a kiválóságot segítik elő.
 • Az etikus és kritikus gondolkodást elősegítő tudományos programokat az országosan elismert általános oktatási szabványok és a szakmailag akkreditált szakmai kompetenciák tájékoztatják és gazdagítják a minőségi egyetemi tapasztalat biztosítása érdekében.
 • Vezető szerep innovatív és érzékeny egészségtudományi programokkal, amelyek célja az egészségügyi piac igényeinek előrejelzése és megválaszolása, valamint az egész életen át tartó tanulás megalapozása - az új információkhoz és technológiákhoz való képzettség és alkalmazkodóképesség.

Belépők

Az összes programra jelentkezőknek követniük kell az alább felsorolt programspecifikus kritériumokat. Minden jelentkezővel interjút készít, és körbevezeti a főiskolát az ő kijelölt felvételi képviselője. Az ezen a találkozón összegyűjtött információkat áttekintésre átadjuk a Campus igazgatójának. Ha az említett felülvizsgálat pozitív ajánlást eredményez, a kérelmezőt arra ösztönzik, hogy folytassa a megfelelő jelentkezési eljárást.

Az egyetemen belüli programok:

 • Diagnosztikai orvosi szonográfia, BS
 • Dental Hygiene, BS
 • Ápolási, BSN
 • Cardiovascular Technology, Aas
 • Ápoló, Aas

Online programok:

 • BS a DH befejezési programban
 • BS Health Leadership Completion Program
 • BS in Rn - BSN befejezési program

International Students

Eastern International College nemzetközi hallgatókat fogad. Azok a kérelmezők, akik nem az Egyesült Államok állampolgárai vagy állandó lakosai, segítséget kapnak az Egyesült Államok Bevándorlási Szolgálata követelményeinek teljesítésében. Minden olyan jelentkezőnek, aki szeretne I-20-at kapni, igazolnia kell a tandíjat és a helyi megélhetési költségeket minden évben Eastern International College ban. Az angol nyelvtudást EIC belső angol nyelvi gyakorlati tesztjei mérik: TEAS (65%-os angol pontszám), HESI (70%-os angol pontszám) és Accuplacer (70%-os pontszám).

Campus élet és felszereltség

A 684 Newark Avenue szám alatt található Jersey City campus egy új, háromszintes épületből áll, amely 2013 októberében nyílt meg, és a legújabb technológiával és EIC programokhoz megfelelő erőforrásokkal van berendezve. Az épület körülbelül 34 000 négyzetláb, és 7 tanteremnek, 5 labornak/számítógépes helyiségnek és 30 foghigiénés munkaállomásnak ad otthont.

A Campus elegendő hozzáférést biztosít a hallgatóknak és az oktatóknak az asztali számítógépekhez, írásvetítőkhöz, könyvtári és információs forrásokhoz, valamint műanyag modellekhez a gyakorlati és hatékony tanítás és tanulás megkönnyítése érdekében. A laboratóriumok jól felszereltek a képzési igények kielégítésére, például:

 • A phlebotomiás laboratóriumok fel vannak szerelve karmodellekkel és phlebotomiás kellékekkel
 • A betegellátó laboratóriumok kórházi ágyakkal és egyéb kapcsolódó berendezésekkel felszereltek
 • A foghigiénés laboratórium röntgengépekkel és betegklinikai helyiségekkel felszerelt
 • Az ultrahanglaboratóriumok egyetemenként hat (6) ultrahanggéppel vannak felszerelve, amelyek közül egy (1) hordozható készülék; Laboratóriumi tevékenységekhez és oktatáshoz EKG gépek és kellékek állnak rendelkezésre.

Az ápolási laborok négy (4) szimulált kórházi betegellátási beállítással és Lucina szülésszimulátorral (lásd lentebb) vannak felszerelve. Mindegyikhez tartozik egy elektronikus ágy, egy ágyasztal, egy éjjeli állvány, egy vérnyomásmérő rendszert tartalmazó fejfal, szívó-, levegő/oxigénkimenetek, valamint egy otoszkópokat és szemészeti eszközöket tartalmazó berendezés. A laboratórium vezeték nélküli hozzáféréssel rendelkezik az egyetemi hálózathoz, és egy intelligens tanterem nagy képernyővel és mennyezetre szerelt projektorral. Az Ápolási Osztályon két szimulációs próbababa található, valamint szoftverkomponensek, hogy a próbababákat teljesen működőképessé tegyék. A laboratórium tanteremként is szolgál, amely 24 tanuló befogadására alkalmas.

A Jersey City campus harmadik emelete a Dental Hygiene Programnak van szentelve. A 11 300 négyzetméteres területen fogászati higiéniai klinika, radiológiai helyiségek, panorámalakosztály, hallgatói szimulátor laboratórium, tantermek, kari irodahelyiségek, raktár és a fogászati rendelő recepciója kapott helyet. A laborban jelenleg tíz (10) hallgatói fogászati szimulátor és egy (1) oktatói szimulátor található. Ezek a szimulátorok valósághű tanulási élményt nyújtanak a szükséges motoros készségek és klinikai ismeretek fejlesztéséhez. A hallgatók párban gyakorolnak a szimulátoron, miközben nagy képernyős, fej feletti vetítést néznek az oktatóról, aki egy foghigiénés eljárást végez.

A klinikai létesítmény minden állomáson számítógéppel és páciensmonitorokkal van felszerelve a szájegészségügyi oktatáshoz. A digitális röntgenfelvételek megjelenhetnek a számítógép képernyőjén a kezelés tervezése és a betegoktatás érdekében, míg a digitális betegnyilvántartás papírmentes környezetet teremt.

Az egyetem épületében található egy társalgó a hallgatók és a dolgozók számára. Ezen a területen árusító automaták is vannak, bár az egyetem olyan helyen található, ahol a hallgatók számos étkezési és frissítő lehetőséget kínálnak a közelben. A campus tömegközlekedéssel érhető el, amely a preferált utazási mód, mivel Jersey Cityben rendkívül korlátozott a parkolás.

Az épület adminisztratív tevékenységhez megfelelően berendezett. Az oktatók és a tanácsadók privát területekhez férhetnek hozzá, hogy biztonságba helyezzék fájljaikat, és teret kapjanak a hallgatókkal való találkozáshoz, hogy megvitassák a kényes ügyeket, különösen a hallgatók magánéletével kapcsolatos kérdések megvitatásakor.

Lucina szülés szimulátor

A CAE Healthcare által kifejlesztett Lucina Childbirth Simulator egy vezeték nélküli orvosi próbababa validált anyai-magzati fiziológiával. Megbízható és valósághű gyakorlati oktatás biztosítására szolgál szülési forgatókönyvek esetén, mint például normál szülés, farfekvésű szülés, válldisztocia és más kritikus vészhelyzetek. Lucina tud lélegezni, sírni, izzadni, pislogni – még a szülés utáni vérzést is szimulálja. Mérhető életjelei vannak, és a pupillák reagálnak, ha megvilágítod őket.

A tapintható, puha bőr serkentheti a méhösszehúzódásokat, valamint a láb és a csípő artikulációját a szüléspozíció és a kapcsolódó szülési manőverek gyakorlásához. Az élethű magzat egy valósághű szülőcsatornán keresztül jön világra. Magzati szívhangokat, légúti szívást, programozható kiáltást a szülés után, előre jelzett 1 perces és 5 perces Apgar-pontszámokat a vénás és artériás vér gázszelepei alapján, valamint egy elvágható és rögzíthető köldökzsinórt.

A Lucina egy kiváló tanulási eszköz, amely segít az ápolónőknek fejleszteni kritikai érvelési készségeiket. Például egy szimulált szülés utáni vérzés során Lucina elvérzik, és bemutatja a tanulóknak a helyzet felméréséhez szükséges adatokat: elsápad, vérnyomása csökken, pulzusa megemelkedik. Miután elvégezték a beavatkozást, Lucina válasza alapján felmérhetik, hogy sikeres volt-e, amit tettek.

Online Campus

EIC -hallgatók Google Suite-gazdagépeket kapnak. Az online hallgatók kihasználják a technológiát, hogy elérjék kurzusaikat és biztosítsák online tanulási tapasztalataikat. Konkrétabban, EIC a Canvast használja tanulásmenedzsment rendszer (LMS) platformként. A Canvashoz való hozzáférés megkönnyítése érdekében egyszeri bejelentkezési integráció áll rendelkezésre a Google Suite szolgáltatással (e-mail és felhőeszközök); ez azt jelenti, hogy a tanulók ugyanazt a jelszót használják az e-mailjeikhez és az LMS-hez való hozzáféréshez. A Canvas integrálva van a DiamondD-vel, a hallgatói információs rendszerrel. A DiamondD visszaállítja a tanulók órarendjét és végső osztályzatait az LMS-tanfolyamok héjába. Ha feladataik szempontjából releváns, a tanulók használhatják a TurnItIn-t, a Canvas egy plágiumeszközét, amely a beküldés előtt felméri munkájukat plagizált tartalom szempontjából. Lehetőségük van arra is, hogy megvásárolják e-könyveiket a Canvason belül a VitalSource ebook integrációjával.

Helyszínek

 • Jersey City

  684 Newark Avenue, , 07306, Jersey City

Kérdések