Keystone logo

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

A logo

Bevezetés

Az EBC ÉLMÉNY

Légy menedzsment szakmai nemzetközi kitekintéssel - egy valóban globális állampolgár. EBC Hochschule német globálisan összekapcsolt multi-campus üzleti iskola nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati alkalmazását és végrehajtását.

A lényege az intézményi filozófiája az, hogy a hallgató a központban minden cselekedetünk. Mi nagyon fektetett a diákok és öregdiákok.

»Az Ön sikere a mi küldetésünk«

Akkor számíthat:

egyéni figyelmet - az osztályban, az adminisztráció, a hallgatói szolgáltatások Kis létszámú csoportok - hiszünk a csoportos beszélgetések és a diák koncentrált tanulás Global gondolkodású emberek - @home és külföldön Valós tapasztalatok - gyakorlat, esettanulmányok és vállalati projektek Legjobb lehetőségek kiváló helyen - nem is beszélve a tetőtéri teraszok?

tíz ok,

Miért kell tanulni a négy EBC egyetemen Németországban? Azt majd elmondom, miért. Íme tíz ok:

Saját, hivatalosan elismert tanulmányok

Élvezze a minőség egy magánegyetem hivatalosan elismert diplomát!

Kompakt és jól szervezett tanulmányok

Mindössze három évvel lehet megszerezni a Bachelor of Arts in International Business, Business Pszichológia, Turizmus és Event Management, divat, luxus & Retail Management vagy Sports Management. Lesz pénzt, amikor mások még mindig tanul!

Erős összpontosítás gyakorlata

Ezen belül három évben teljes egy szakmai Németországban, és egy külföldi cég, amelyet választott. Használja ki a tudás és a készségek már tanulmányai során!

Nagyfokú nemzetköziség

Eltekintve a szakmai külföldön, a programok egyetemünkön tartalmaznak egy szemesztert külföldön az egyik a számos partner egyetemek világszerte. Vessen egy pillantást a mi nemzetközi hálózatunkba!

Intenzív idegen nyelvű támogatás

Nyelvtanárai szerves része a programok. Függetlenül attól, hogy az angol, francia, spanyol, olasz, vagy kínai - adunk egy kiváló nyelvi felkészülés a szakmai és szemesztert külföldön - és a későbbi karrierjét.

erős hálózati

A jelentős hálózatot a nemzetközi egyetemek, vállalatok, intézmények és egyesületek fejlődött eredményeképpen sokéves tapasztalat. Ez a hálózat nem csak támogatja akkor össze a szakmai vagy a félév külföldön, de ez azt is jelentheti, hogy azonnal elkezdenénk a karrierjét Érettségi után.

Erősítése a szociális kompetenciák

Nem csak a keresett "csak" az oktatás és a szakmai ismeretek, hanem azt is szeretné, hogy nő, mint egy ember? Olyan értékek, mint az egyéni felelősség, erkölcsi ítéletet, az empátia, és az egészséges munka-magánélet egyensúly fontos eleme a filozófia. Kínálunk személyes coaching, úgy, hogy a zökkenőmentes a munkaerőpiacon.

Tanulás kis csoportokban

Mi osztályok kicsik, hogy az oktatók adhat az egyéni figyelmet amire szüksége van. Tanulás kis csoportokban nem csak biztosítja a fenntartható tanulás, hanem erősíti a szociális kompetencia. A campus boldogulni a közösségi érzés.

Személyes érintkezés előadók

Hosszú várakozási idők az egy találkozót az előadó? Nem velünk. EBC kar teszi időt kérdésre - mi ajtó nyitva van az Ön számára!

Tanulás az üzleti nagyvárosok

Hamburg, Berlin vagy Düsseldorf - tanulmány egyik legnagyobb üzleti ki a német nagyvárosok. Ne legyen egy járókelő - lenni, ahol a dolgok történnek!

Helyszínek

  • Esplanade 6, 20354, Hamburg

  • Altes Postamt Hauptstraße 27, 10827, Berlin

  • Leopoldstraße 2, 40221, Düsseldorf

Kérdések